Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 8

mihaelagrosan spune:
Buna dimineata mamicute!
Ce mai faceti? Cum o duceti cu greturile?
Doctorita mea homeopata mi-a dat pt. greturi IPECA CH30, pt. fetele din cluj sa stiti ca gasiti med. homeopate la farmacia TherraMed care se afla vis-a-vis de sora, inspre hotel melody. Mie mi le-a recomandat prin telefon, deci nu cred ca e un tratament personalizat asa cum sunt de obicei astea homeopate. Cred ca poate incerca oricine. Se iau 3x3 granule pe zi, dar sa va luati si pasta de dinti fara menta, pt. ca menta le inactiveaza. Eu iau de 3 zile si parca ma simt putin mai bine, in conditiile in care ar trebui sa-mi fie mai rau (dupa cum imi amintesc de la prima sarcina). Acuma o sa vedem cat dureaza . Oricum am vrut sa va spun si voua.
Ioanaact FELICITARI!!! Ma bucur pt. voi. Sa ai bebic sanatos!
Ramonella eu zic sa nu te mai stresezi cu temperatura bazala. Eu nu mi-am luat-o niiciodata, nu a fost nevoie, dar oricum din cate stiu eu nu e cea mai concludenta metoda de a-ti spune daca e bine sau nu sarcina. Eventual o noua ecografie, dar din cate imi amintesc esti la mare.
Cori eu zic sa nu-ti faci eco decat la 12-13 saptamani. Atunci bebele e complet format si se poate verifica organele. Nu merita sa faci si la 10 si la 12 saptamani. Eu zic ca oricum nu e bine sa exageram nici cu ecografiile, daca nu sunt probleme bineinteles. Trebuie sa ne tinem sub control nerabdarea. Si eu am facut la 6 sapt si 5 zile si voi mai face la 12-13 sapt si mi se pare foarte mult pana atunci.
Mihaela6+ si
Elena Maria (9 aug 2006)

CoriMami spune:
Multumesc de sfat, anca si mihaela
Cred ca ma reprogramez la 13 saptamani. Uuuuh ce mult mi se pare, acum avem 9, deci inca o luna de asteptat
Dar pe dealta parte am senzatia ca lui "mugurash" oricum nu-i place la doctor si la ecografie, asa ca il mai scutesc putin.
Pupici
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
DPN 19 martie 2010

ancadragoman spune:
Cori atunci o sa iti spuna si sexul
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Ioanact spune:
Buna, burtici!
Va ofer un suc de portocale, piersici sau ce doriti voi.
Mie imi plac f mult aceste sucuri, si cateodata ma ajuta si cand am stari de greata, deocamdata ma simt f bine.
happymum multumesc mult! Da, va avea m mult grija tati de Ioana, in sensul ca tb sa o ridice (cand e acasa).
Si inca odata, DA, voi intra la tine in casa cu bebe la putator, dar poate vei veni si tu cu testul pozitiv pana atunci.
stuart, corimami
- si eu as opta sa faci eco la 12 sapt.
, oanaiacovita
- asa e, DPN se va schimba, nu stim sigur cand nastem, dar o data estimativa, ar fi fost altfel de urmarit, m ales cand va veni mom fiecareia sa nasca, sa facem galerie..dar daca nu se poate ramane asa. Am zis sa schimbam acum, cat suntem inca putine (parca 63), ancadragoman
, andira
,mihaelagrosan
.
ALBUM
POZE RECENTE
8 si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
4+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTE-NE, sa ne nastem sanatosi!

freedelia spune:
Neatza burticutze -- deja simt ca nu mai pot, vreau sa fiu in stare sa ies din casa, sa ma misc, sa ma vad cu lumea... ma intreb daca in cele doua saptamani pe care le mai am de petrecut in Romania voi fi mai bine sau voi rata complet vacanta asta... cine stie...
Si eu la prima sarcina alergam la ecograf una-doua, cel putin la inceput, pana cand se simtea bebe miscand bine. Dupa vreo 15-16 saptamani, cand misca zdravan, nu o sa ne mai ingrijoram atat de mult, ca il simtim miscand si stim ca e bine. Dar Acum, e normal sa ne facem griji...
Va pup si sa aveti o zi buna -- incepe weekendul!!! (pentru cele care sunt la serviciu, pentru mine, nici o diferenta...)

kitzy spune:
Io-s in ceata mi-am repetat testul azi si-a iesit mai slab pozitiv ca ala de alaltaieri, ciclu ioc....
m-oi fi dereglat
Nu ma trimiteti la test de sange ca nu ma incanta ideea
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

ancadragoman spune:
poate nu te incanta dar e cel mai bun
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

oanaiacovita spune:
Tu Ralu tu, gravidele astea gandesc mai greu, nu m-am prins o clipa ce ziceai acu ieri
Fuga la test de sange, nu sta, stim noi de ce.
Mergi la Synevo la Oncologie si in 3 ore ai rezultatul. Il poti face si acum. Ti-l trimit pe mail, fax, cum vrei tu.si astept vesti bune
Oana 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

kitzy spune:
Mai stau pana luni, o sa refac atunci testul si in functie de rezultat ma duc la sange sau nu
In mai cand am pierdut sarcina, la 5 saptamani aveam 2 liniute gemene chiar si cu o zi inainte de hemoragie, acuma a doua tot paleste....cine stie ce s-o fii intamplat....
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

atb spune:
Salutare fetele! Noi suntem bine, eu sunt cam sensibila la mirosurile de mancare, mi se intoarce stomacul pana si de la mirosul de la mancarea din borcanele pe care o papa Nicholas, dar in rest totul e ok. Suntem in mare verva cu pregatirile pt mare, maine seara plecam, sper sa mai intru sa va salut inainte de a pleca.
Paps, concediu placut!!!
Ioanact, felicitari!!!
Kitzy, tinem pumnii sa fie bb in burtik!! Synevo este si in Manastur pe Primaverii, aproape de Minerva.
Happymum, pe cand vin de la mare vreau sa te gasesc in lista, daaaa?
Oana, felicitari, inca o saptamana si deja esti in trim 2! O sa-i fac poze multe lui Nicholas la mare si am sa pun cand ma intorc, momentan poze noi nu mai am.
M-am uitat pe listuta si mai avem o sarbatorita azi, LA MULTI ANI, Lindal!!!
, multa sanatate si o sarcina usoara! mai scrie-ne despre tine!
Adriana 8+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)