Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Victo aproape stam.Ma si mir, ca majoritatea fetelor de pe forum stau in Manastur.

Oana 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Buna, dragi

Ioanact - Te felicit, inca o data!!!

Ai
si fugit la Odisee! Iti doresc sa stai 40 de sapt si sa te bucuri de ac perioada!!!

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

[quote]citat din mesajul lui CoriMami

Noi maine facem 9 saptamani
Despre medical, mie doctora de fam mi-a zis sa o solicit daca am nevoie o saptamana acolo..
Dar..cum nu prea am pe cine sa las in locul meu la servici, nu am solicitat inca.
Oricum..simt cum se termina bateriile.
Dar..maine placam la munte, pana marti. Eram vesela, dar mi-a pierit cand am aflat ca vine si socrul meu, persoana foarte ciufuta si plina de rautatzi, care deja comenteaza ca nu ma alimentez cum trebuie

Stii ceva Cori? Da-i "ignore" socrului tau, pentru ca el nu a fost niciodata "gravid" ca sa poata vorbi din experienta...
Important e sa ramai calma si sa nu te enervezi. Nu stiu daca ai idee cat e de importanta starea ta de spirit pe perioada sarcinii...
Eu am avut o sarcina la 21 ani si am fost ultra afectata si plangacioasa, si daca te intereseaza cam cum e fiul meu de sensibil (9ani) , putem discuta! Si nu e genetic!

Nu uita ..cuvantul de baza="IGNORE"
Sa ai grija sa nu racesti la munte ca au anuntat ploi si racoare!

Anca
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata in mijlocul zilei:)

Ma chinuie de azi dimineata o migrena si vroiam sa stau acasa sa zac. m-am trezit ca aveam programare la ecograf. Bebe bine, are 4,18 cm din cap pana in pelvis, se scarpina cu mana stanga pe mana dreapta si face rotatii si invarteli in burta

Nu sunt in stare sa fac nimic. feelingul meu e ca ma tine cineva legata de un punct in cap... bleax!

as manca si eu o salata din aia cu rucola, mozzarela si rosii.!!!

www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Gaby, pentru migrene la gravidute este bun alcoolul mentolat: iti pui pe o discheta de demachiat alcool mentolat(nu sanitar) si iti dai pe tample si pe frunte..vei simti o senzatie de racoare, foarte placuta, si incet ,incet se diminueaza migrena..
Eu am gasit in farmacie un roll on , mic, mic si verde care are in el o substanta mentolata si e tot pentru migrene...doar ca mirosul e putin diferit de alcoolul mentolat si eu nu il mai pot suporta..

Incearca, poate functioneaza si la tine!

Anca
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, m/am uitat la ceva poze de-ale tale, sa vad dc te cunosc.
da vad ca ai avut de furca cu testele celea :) sarcina usoara si bb sanatos!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Victo deh e sarcina obtinuta dupa aproape 2 ani de chinuri si 2 sarcini pierdute. Deci iti inchipui ce vanzare am facut farmaciilor in astia 2 ani.
Nu cred ca ai cum sa ma cunosti. Abia de 2 ani stau in Cluj.

Oana 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana- chiar ma intrebam cum te-ai obisnuit cu Clujul dupa Bacau. Nu e foarte mare schimbarea? Mie asa mi se pare.
Eu sunt indragostita de moldova.

Denisa, s.7
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

IOANA , Felicitari numai bine iti doresc , bebe sanatos si sarcina la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Am inceput sa ma mai linistesc.. Am incercat sa gandesc la rece si mi-am dat seama ca ma stresez degeaba cu analizele atata timp cat eu nu am inca un medic. Asa ca am inceput sa cercetez.Sa va spun drept eu imi doream foarte tare sa nasc la Municipal.. este si aproape de casa si cunosc persoane care au nascut acolo.. apoi a venit vecina cu propunerea de Caritas.. m-am gandit la varianta asta si ma gandeam sa ma duc sa vad cum e si in cazul in care nu-mi place sa caut alt medic..dar parca totusi nu ma incata prea tare ideea... mi-am stresat sotul cu telefoane si m-am mai linistit.. mi-a zis sa ma gandesc in primul rand sa fie o maternitate care sa imi inspire incredere si sa ma simt bine... asa ca m-am intors la vechea mea dragoste...Municipal.. acu tre sa mai gasesc si medic.. vad ca este laudat DR Badiu Alexandru. Daca mai este cineva la dansul sau la alt medic in municipal astept sugestii

Mergi la inceput