Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Noi maine facem 9 saptamani
Despre medical, mie doctora de fam mi-a zis sa o solicit daca am nevoie o saptamana acolo..
Dar..cum nu prea am pe cine sa las in locul meu la servici, nu am solicitat inca.
Oricum..simt cum se termina bateriile.
Dar..maine placam la munte, pana marti. Eram vesela, dar mi-a pierit cand am aflat ca vine si socrul meu, persoana foarte ciufuta si plina de rautatzi, care deja comenteaza ca nu ma alimentez cum trebuie

Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
DPN 19 martie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Liliana multumesc...aveam un stres..eu m-am programat pt maine la Georgescu Alma, sper sa nu dau banii de pomana.
Oana merci si tie pt incurajare, tot asa imi zic si eu, macar stau mai linistita in acest weekend...da'i naibii de bani, stresul e mai "valoros" in acest moment.

Acum cateva minute muream de foame si m-am aruncat intr-o salata de rucola cu rosii si niste mozarella taiata felii, am luat doua guri si gata...nu pot manca.

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

fetelorma tulbur f tare cand vad ca exista atatia medici incompetenti, sa ma ierte Dumnezeu ca judec, dar probabil vor raspunde pentru multe suflete smulse fara vreo mustrare de constiinta din partea lor. cred ca ar fi bine sa informezi managerul spitalului legat de ceea ce ai trait.
Ioanact Doamne ce bucurie omulet drag sa ne dai o asa veste minunata . asteptam rapid testuletul, iar puiul tau sa stea in burtica cele 40 de saptamani fara sa intampini nici o problema. asta e o mare bucurie pe ziua de azi
in iasi eu am platit pt tot setul de analize pt primul trimestu de sarcina 3.500 lei si am asteptat 10 zile pentru rezultate. o parte din ele au fost gratuite cu trimitere de la medicul de familie. 9-10 milioane mi se pare exagerat. poate trebuie sa mai cautati si alte laboratoare, ca nu cred ca ploua cu bani in casa nimanui
eu fac ultimele pregatiri pentru plecarea mea in grecia. maine dimineata ne luam zborul si sper sa am parte de vreme buna caci mi-am propus sa fac multe lucruri.
va poop pe toate si sa aveti grija de voi.
arinaa, ellanik

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
11+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetelor, linistite stati cu mancarea. Ca o sa vina zile cand nu o sa mai stiti ce sa mancati.
Eu de azi dimineata tot mananc. Asa ca nu va faceti griji. Si eu am slabit 6 kg, dar o sa le pun repejor la loc.
Important e sa mancati fructe/legume sa va vitaminizati.

Oana 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Eu pot spune ca acum incep sa ma panichez... Nu am medic ginecolog..Maine dupamiaza ma intalnesc cu o vecina sa imi recomande o doctora foarte buna (spune ea) de la Caritas care nu este nici ciubucareasa si apoi ma nelinisteste faptul ca imi va da sa fac analize iar eu nu stiu unde sa le fac. Nu vreau nici sa arunc bani pe fereastra dar nici sa patesc cum am patit cu astea de acum de mi le-a ratacit laboratorul si se fac aproape 3 saptamani si eu inca astept rezultatul. si nici nu stiu ce analize imi va da sa fac ca sa pot macar sa ma interesez de laboratoare, preturi. of.. trebuie sa ma linistesc ca nu imi place cand sunt agitata si nici nu face bine pt bebe

Mergi la inceput

Bluekido ai grija cu Caritasul. Am auzit povesti urate pe aici pe forum.

Oana 11+

Bebe mic

Mergi la inceput

Oanka sa ai un concediu placut.
Apropo, imi plce mult cum iti alinti bebele "fluturas".
O propunere pentru numele Odiseei - Burtici de fluturasi!Suna frumos tare.

Oana 11+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

N-a ca eu mai am o intrebare pt fetele car eau un medic ginecolog... Dr mea de familie mi-a dat o trimitere sau ceva de genu pt ginecologie.. nu a specificat nici spital nici medic... Daca am aceasta trimitere se platesc si consultatiile? Sau este valabil doar daca ma duc la cabinetul particular al medicului?
Intre timp fug sa citesc " Medici de care sa nu te feresti"...poate cine stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

Eu pot spune ca acum incep sa ma panichez... Nu am medic ginecolog..Maine dupamiaza ma intalnesc cu o vecina sa imi recomande o doctora foarte buna (spune ea) de la Caritas care nu este nici ciubucareasa si apoi ma nelinisteste faptul ca imi va da sa fac analize iar eu nu stiu unde sa le fac. Nu vreau nici sa arunc bani pe fereastra dar nici sa patesc cum am patit cu astea de acum de mi le-a ratacit laboratorul si se fac aproape 3 saptamani si eu inca astept rezultatul. si nici nu stiu ce analize imi va da sa fac ca sa pot macar sa ma interesez de laboratoare, preturi. of.. trebuie sa ma linistesc ca nu imi place cand sunt agitata si nici nu face bine pt bebe

Eu zic sa nu te stresezi cu analizele prea tare...Cel mai important e sa gasesti un doctor foarte bun( vezi si experientele fetelor din Bucuresti), iar apoi totul se rezolva..medicul iti va recomanda unde sa iti faci analizele...dar cum zicea Oanka80..nici sa arunci banii pe geam doar de renumele unei clinici...
Dar prioritatea 1 e de gasit medicul cel bun, care nu baga stress in tine , cum a patit Liliana! Doamne fereste!

Anca
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai, da ce viteza aveti la scris!
oana, eu stau in Buna-ziua,dar in partea dinspre Calea Turzii.

anca-d, deci mai am timp..:):)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput