Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
Lindal spune:
Salutari fetelor!
La multi ani sarbatoritelor de azi si Mariilor!
Revin si eu cu vesti: mi-am facut programarea pt prima eco pe joi, cand voi avea fix 6 saptamani. Abia astept sa vad ce-i acolo inauntru. Deocamdata ma simt bine, ma doare putin burtica, insa nu am greturi. Am reusit si sa ma odihnesc ceva mai bine in ultimele 2 nopti, caci ma chinuiau insomniile.
Abia astept ziua de joi. Va tin la curent cu noutatile.
Va pup pe toate!
5+
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikole Legat de sarciana, eu stiu ca si la sarcina cu ou clar hormonii specifici sarcinii sunt prezenti, de fapt ei ajuta sacul sa creasca, si atunci gravida prezinta toate simptomele neplacute specifice primului trimestru,frustrant, nu? ![]() Nikole, mami lui Albastrel "To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law" Allan Kardec |
Nikole, e adevarat ceea ce ai scris in postarea ta... (vezi cazul meu)...insaaaaa...daca ai greturi, e clar ca bb e acolo...mie greata mi se estompase pe masura ce inainta sarcina...care se dovedise a fi fara embrion...dar, semnele specifice sarcinii au existat, datorita hormonului hcg...
tin pumnii sa fie totul bine si mai ales sa scapi de greata

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
dayanara spune:
mi s.a facut pofta de mici, si cum pe aici n.am de unde, m.am gandit sa.mi fac asa de pofta, intrebarea e urmatoarea: cand am fost in romania mi.am luat niste condimente printre care si pt mici, am un plic pe care scrie Kamdis, aveti idee daca.s bune? daca.s rele ?
roxana
6+ si
ivan (2.12.2006)
danmin spune:
Buna mamici,
Va multumesc mult pt incurajari.
Azi dim am vb cu doct si m-a chemat azi la ecografie. Tocmai m-am intors.
Sunt cea mai fericita
![]()

BB mic = 1,8mm( embrion mic cu CRL)
sac gestational=7,3 mm
varsta biometrica = 5 sapt si 2 zile
varsta gestationala = 6 sapt si 5 zile
Trebuie sa ne intoarcem la eco peste 10 zile sa ascultam si bataile inimioarei.
Referitor la simptome - eu nu prea am. Ma jeneaza putin tatzalee, stari de voma, nu am, in schimb somn...la greu. Daca nu dorm dupa-masa 2 ore, e grav.
Va poop pe toate si va doresc sarcini usoare si bebici sanatosi
honeybaby spune:
roxana- bune la gust sau sanatoase? La gust nu stiu cum sunt (nu-mi plac micii). Sanatoase cred ca sunt cat de cat ok , uita-te pe lista de ingrediente daca contin E-uri. Stiu ca cele simple nu contin decat planta uscata ( busuioc , marar etc) nu stiu cum e cu cele amestecate.
Denisa,
7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
danmin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Danmin, si eu am avut UM 02.07 si inca nu se vede nimic la ecograf, doar saculetul. De asemenea, joi aveam Bhcg 2208, cred ca trebuie sa mai asteptam. Vineri, cand am fost ultima data la eco, aveam 6sapt si nu s-a vazut nimic, doar saculet de 7 mm. Eu una fierb in suc propriu, dar nu sta in puterea noastra sa facem ceva....cum o vrea Domnul, ce sa zic... 6 + |
MSymo, din ce am vb azi cu doct, in cazul in care HCG s-a dublat in 2 zile, motive de ingrijorare nu prea ar mai exista...momentan...
Mie mi-a spus ca sarcina era prea mica si din aceasta cauza nu a vazut BB pana acum. Se pare ca nu am avut ovulatie la 14 zile ci la 20 -22 zile. A venit cand a vrut DD.
Si in cazul tau, la urmatoarea eco, eu zic ca o sa fie f bine.
Simptome, nici eu nu prea am, si ii multumesc lui DD pt asta.
In afara de o stare de somnolenta continua si de usoare dureri de spate...totul e ok pt mine.
Incerc sa nu mai fiu atat de stresata, ingrijorata, si sa nu ma mai apuce tremuratul de fiecare data cand ma duc la eco. Vreau de azi innainte sa fiu increzatoare, si acelasi lucru ti-l doresc si tie si la toate burticile, precum si sarcina usoara si bebici sanatosi si frumosi.
Poop
Dana
5+
honeybaby spune:
danmin - bina ai venit printre noi
. Ma bucur ca ai primit vesti bune la eco, s-o ti tot asa pana la 40 de sapt.
Denisa,
7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
selina-d spune:
Dayanara La multi ani! multa fericire, sanatate si sarcina usoara. Ma bucur ca ai vazut inimioara. Vei vedea ca se rezolva si problemele cu tiroida 
Andra La multi ani si tie si sarcina usoara in continuare 
Si eu sunt putin trista ca nu am nici un fel de simptome si nu am vazut nici embrionul inca. Vineri se vedea doar saculetul. Dupa UM as avea ceva peste 6 saptamani, dar sarcina arata cam cu o saptamana in urma (normal daca eu ovulez mai tarziu). Ceea ce ma ingrijoreaza e ca nu simt nimic. Data trecuta aveam greturi cumplite si le inteleg perfect pe Nikole si pe Delia
cat le este de greu. Acum nimic nimic
Sper ca vinerea viitoare cand mai merg la medic sa fie totul bine si sa vad si eu o inimioara 
Mami
si Victor (31.08.2007)
MSymo spune:
Burtici, nu vreti sa va scrieti saptamanile la semnatura?
De multe ori citesc ceea ce scrieti, dar nu mai stiu pe de rost in cate sapt e fiecare...trebuie mereu sa revin la pagina 1. Poop
6 +