Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 17
MSymo spune:
Vladimirescu, gata nu va mai zic nimic ...chiar ma gandeam ca devin insuportabila! Dar eram si eu debosolata, toate aveti greturi etc si eu n-am nimic... Multumesc de intelegere.
6 +
ancadragoman spune:
Symo eu nu am avut absolut nimic la sarcina cu Maria asa ca lipsa simptomelor nu trebuie sa te descurajeze
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata!
Dayanara, Andra LA MULTI ANI!!! Sa aveti copii frumosi si sanatosi! Sarcini si nasteri usoare!

Msymo trebuie sa te relaxezi. Mai este foarte putin si vei vedea bebelusul la eco. Pe la 7 saptamani trebuie sa se vada. Daca si betaHCG a iesit bine, RELAX. Stresul da contractii care nu fac bine bebelusului plus ca il inunzi cu hormoni de stres si bebe resimte tot ceea ce simti si tu.
Freedelia, Nikole va inteleg foarte bine. Si eu la prima sarcina am slabit vreo 4 kg in primul trimestru, am mancat doar banane si cartofi fierti, nu puteam sa ies din casa pt. ca simteam orice miros, de magazine, restaurante nici nu se punea problema. Si acum sambata m-am simtit foarte rau. Nu am vomitat inca, dar nici mult nu mai este
. Ieri m-am simtit mai bine. Oricum sunt bucuroasa ca nu am altfel de probleme, nu am nici o sangerare si ii multumesc Domnului pt. asta. Macar asa stiu ca bebe este bine, doar ca zilele in care ma simt foarte rau sunt asa de lungi si acum cu fetita e simai greu, ea vrea sa ne jucam.
Mihaela
7+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
andra_s spune:
salutare burtici!
ce harnicute sunteti! va multumesc pentru urari! ii spun si eu La multi ani !!! Dayanarei , sa fii sanatoasa si tu si bebelul, sa fiti fericiti si mandrii unul de celalalt! 
11+
dayanara spune:
multumesc mult de urari , va pup pe toate
am venit de la spital, bebe e bine,a vazut cum ii bate inima :) cel mai frumos cadou de ziua mea; dupa UM are 6+2 zile dupa eco are 6+4
doctora super, cu toate ca era tura la sfarsit , muncise de noapte cu nasteri etc, mi.a facut toate programarile direct prin spital, normal trebuie sa le faca doctorul de familie, mi.a dat analize de facut si a solicitat personal schimbarea programarii la endocrinologie de care mi.era frica ca e tarziu
urmatoarea eco la 12 saptamani, pana atunci alte analize etc
nikole, nu.ti pierde speranta si eu citisem zilele trecute cand nu eram sigura daca e bebe in sac, ca n.ar fi simptomele asa puternice daca e sacul gol fara embrion
msymo, dupa cum vezi nici eu n.am simptome si e totul bine
m.am mai linistit
roxana
6+ si
ivan (2.12.2006)
dayanara spune:
ah am uitat ca nu e doar ziua mea 
La multi andra, sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!
roxana
6+ si
ivan (2.12.2006)
freedelia spune:
Dayanara, La Multi Ani, frumos cadou intr-adevar de ziua ta :)
Nikole, am incercat si cola, nu merge. Fac injectii cu Zofran si astea ma ajuta sa nu vomit, dar greata tot nu imi trece de la ele. Sambata si Duminica nu am facut, mi-a fost jena sa o deranjez pe asistenta in weekend, desi imi spusese sa o sun fara grija. Si din cauza asta am vomitat asa de rau. Acum a venit, m-a intept si desi sunt inca "gretoasa" nu imi mai vine sa vomit.
Incerc din greu sa imi amintesc cand au incetat greturile la sarcinile dinainte, dar nu reusesc. Daca o sa mai am vreo sarcina, o sa revin aici, sa vad cum eram in fiecare saptamana. De data asta au inceput 5 saptamani jumate. Acum am 11 saptamani si inca ma tin zdravan. OM vedea..
Pupici