Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
honeybaby spune:
Nikole - imi pare bine ca ai dat un semn. Sper sa-ti treca mai repede greturile si bebe din burtica sa fie ok. Cand te mai duci la doctor?
Denisa,
7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
oanaiacovita spune:
Neata fetele!
Eu am avut musafiri in weekend si nu am putut intra. Mi-e ciuda ca nu mai sunt in stare nici grija de musaifri sa am. Abia asteptam sa plece.![]()
Urez si eu cu intarziere La multi ani celor care si-au sarbatorit in weekend ziua de nume.
Bun venit noilor burticute.
Pupici la restu si o saptamana frumoasa!
Oana
12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
babyangel spune:
'Neata tuturor burticilor si bun venit noilor gravidute!
Sa aveti sarcini fara probleme si bebei la termen.
Eu sant foarte Happy in dimineata asta pentru ca tocmai a trecut prima noapte in care nu m-am trezit niciodata sa merg la baie
Sper sa fie asa si in continuare, pentru ca tare mult imi place somnul
La multi ani fetelor nascute astazi
:DAYANARA si ANDRA _S SI lA MULTI ANI pentru Lindal, chiar daca e cu putina intarziere...
Sa fiti fericite si sa va rasfete sotii toata ziulica
pupici la toata lumea
Anca
10+
MSymo spune:
Danmin, si eu am avut UM 02.07 si inca nu se vede nimic la ecograf, doar saculetul. De asemenea, joi aveam Bhcg 2208, cred ca trebuie sa mai asteptam. Vineri, cand am fost ultima data la eco, aveam 6sapt si nu s-a vazut nimic, doar saculet de 7 mm. Eu una fierb in suc propriu, dar nu sta in puterea noastra sa facem ceva....cum o vrea Domnul, ce sa zic...
6 +
MSymo spune:
Dayanara, Andra_S: La multi ani, sa fiti sanatoase si fericite!!!
Sa aveti o zi frumoasa!
6 +
oanaiacovita spune:
Dayanara, Andra_S: 
La multi ani, sarcini usoare si bebei sanatosi!!!

Oana
12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
freedelia spune:
Nikole, dupa sttinta mea (documentata si rasdocumentata la 3 sarcini) greata inseamna ca sarcina este bine. Adica, daca sarcina se opreste din evolutie, inceteaza imediat si greturile. De asemenea, daca nu exista bebele in sac, nu cred ca apar greturile deloc. Mie asa mi s-a spus si cred ca am si gasit pe internet. Greturile sunt cauzate de hormonul sarcinii care nu poate aparea decat la o sarcina reala (poate fi extrauterina, dar nu este cazul tau, am inteles ca la tine se vede sacul in uter).
Nu pot sa cred ca inca nu au cedat greturile. Am vomitat aseara la greu, apoi m-am culcat, epuizata, si am adormit imediat. Nu am vomitat peste noapte, dar greata era acolo prezenta de fiecare data cand ma trezeam. Si este si acum, incerc sa ma tin, sa nu vomit, ca mi-e groaza de vomitat, dar si de senzatia de greata mi-e groaza... zic si eu ca Nikole, asta e ultimul copil pe care il fac (dar nu ma jur, ca eu mereu am zis ca vreau 4 sau 5... si omul uita cat i-a fost de rau...)
Va pup si sa aveti o zi si o saptamana buna, numai cu vesti bune.
honeybaby spune:
Dayanara, Andra_S

Sa fiti fericite si iubite impreuna cu bebelusii din burtica
Denisa,
7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
nikole spune:
Delia, am asa un sentiment ca nu-ti va place propunerea mea, dar....ai incercat cu cola??pe mine asta ma mai salveaza!!sau apa cu muuult gaz si rece daca se poate.
E o solutie...
Eu nu vomit, insa am totul in gat NON-STOP, e tortura, nu alta.
Urasc varsaturile, drept urmare ma abtin cat pot, fac eforturi supraomenesti sa ma calmez sa nu vars.
Acu nu-s ce-i mai rau sincer...
daca ma vezi cand ma apuca greturile alea violente, ca vin asa ca niste spasme in valuri...ma apuc de respirat, umblat prin casa, mai am un pic si ma apuc de yoga...orice numai sa nu vars.
Legat de sarciana, eu stiu ca si la sarcina cu ou clar hormonii specifici sarcinii sunt prezenti, de fapt ei ajuta sacul sa creasca, si atunci gravida prezinta toate simptomele neplacute specifice primului trimestru,frustrant, nu?
cel putin asa am citi, acum prefer varianta ta,logic...
mai astept cateva zile, pe la vreo vineri merg la medic.
LA MULTI ANI
zilei, sa aveti parte de ani muuuulti de viata,sanatate, binecuvantare, si copii perfecti.
Restul sta in puterea voastra sa faceti.
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
vladimirescu spune:
NIKOLE, ce ma bucur ca ai dat un semn de viata!! Chiar imi faceam griji de acum, ma pregateam sa te bat la cap cu un PM :) Iarta-ma ca-ti zic asa ceva, dar eu ma bucur ca ai greturi, pentru ca asta ma face sa cred ca ai sanse foarte mari ca bebe sa fie bine si idiotul de japonez sa te fi speriat degeaba! Stiu ca ti-e foarte rau, dar rezista cu toata rabdarea pe care o ai, pentru ca daca totul va fi bine, atunci toate astea o sa se transforme intr0o anecdota pe care ai s-o spui rizind prietenelor! (eu chiar cred ca DOAR rezultatul e cel care conteaza, in final)
Iertare daca am dat-o in bara cu ce am zis mai sus :)... eu nu am avut niciodata greturi de sarcina, am auzit ca e rau tare, dar probabil nu pot sa-mi imaginez cu adevarat... Dar jur ca as schimba imediat sangerarile mele pe greturi daca mi-ar oferi cineva, sa sufar eu, nu copilasul meu!
MYSMO, pe mine una m-ai zapacit de cap cu agitatia ta!!! Zau, cum vrei sa-i fie bine lui bebe daca te framinti atita?! Inceteaza odata, faci rau lui bebe si tie! O mama buna e una rabdatoare, asa ca invata sa fii rabdatoare si calma. Ai incredere in Dumnezeu, ca stie el ce face, nu-l zapaci si pe El! Si, in fine, de ce nu te programezi la cel mai tare ecograf din oras, ca sa vezi mai bine ce e acolo, daca chiar nu mai ai rabdare?
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)