Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Denisa, eu am inca o zi fara simptome...sunt debusolata rau! Ellanik, merci pt pupic si incurajari, dar e tare grea asteptarea! Bun venit noilor gravidutze! Azi toata lumea leneveste, inclusiv eu...privesc valurile!

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

salutare de la mare tuturor fetelor!!!!!!! Si bun venit noilor gravidute!!!!SArcini usoare sa aveti si fara greturi.
Eu sunt la mama acasa...ma odihnesc ..ma relaxez, dar tot n-am scapat de greturile astea nesuferite si de varsaturi. O zi mi-e bine...doua mi-e rau.
Vad ca multe fete sunt in concediu...si eu mai am o saptamana si gata ne intoarcem acasa si apoi o sa fiu mai pusa la curent cu ce scrieti pe forum si o sa incep sa recuperez din urma tot ce mi-a scapat pana acum.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai usoara si fara greturi si varsaturi!!!

asteptam un 10+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

La mine au revenit greturile. Acum stau cu un pahar de limonada, adica o lamie stoarsa intr-un pahar de 400 ml cu apa, fara zahar sau miere.
MSymo- nu toata lumea are simptome.Bucura-te de mare si relaxeaza-te. Ce as vrea si eu la mare , dar pana nu terminam cu casa nu aveam cum

Denisa, 7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Papushica ai mare grija la ce iti doresti.Eu dupa ca am transferat embrionii i-am spus lui Dumnezeu ca indur orice numai sa imi tina puii in viata la mine in burtica.Si acum numai eu stiu cum imi e.Sapt asta a fost un chin pt mine.Mancam si varsam desi nu mancam gras, puternic mirositor sau...Asta e!Oricum greturile vin prin a 6-a / a7-a saptamana.
Vladimirescu si noi avem un catel in casa insa e destul de batran si oricum nu sunt de acord sa doarma cu noi in camera.Si eu sunt exagerata cu igiena din cauza lui.
MSymo

10+
Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Danmin, Papushicata, Gina - bine ati venit!

Noi tocmai am venit din parc, si ne pregatim sa bagam fetele la baitza
Msymo - nici eu n-am simptome, ma refer la greata. La primele sarcini eu aveam greturi dupa masa, cel putin a doua oara, pt ca nu aveam menstruatie de peste 1 an, asa mi-am dat seama ca sunt insarcinata - incepuse iar sa mi se faca rau seara.

Vad ca esti cu cateva zile inaintea mea, mai ai putintica rabdare si vin ele si simptomele. Sau poate vei fi una din gravidutzele fericite, fara greturi.

Dragelor, va mai intrebasem eu si va mai intreb si acum: voi v-ati ales medicul si spitalul? As fi vrut sa stiu mai ales de la fetele din Bucuresti niste pareri, ca eu sunt tare nehotarata. Am taiat de pe lista Elias si Municipal si Polizu. In rest, daca aveti idei...

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Buna seara 22ror!Ce mai faceti?au trecut si greturile la mine...dar au venit poftele .. voi aveti pofte de fast-fooduri? ca eu nu-s o prea cu ele dar acum parca asa sunt de bune

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Sa stii ca si eu am avut o tentatie catre kfc insa am rezistat pt ca greata era mai mare decat pofta.

11+
Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papushicata spune:

Denisa....am vazut catelusul tau , este un shi/tzu . Eu am o catelusa din acceasi rasa , tare rasfatata. Sa vedem cum o sa fie cand o sa mai aiba un concurent la atentia mea in casa.ca e de o gelozie..
Noapte buna.
Se vede ca numai eu nu am somn la ora asta.....uffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Buna fetelor

Saptamana trecuta sotul a avut liber si drept urmare mi-am permis sa stau numai la pat, sa-mi duc "raul".
E grpoaznic, groaznic, jur ca daca totul merge bine, e ultimul bb pe care il fac EU!
Nu mai rezist psihic, stiu ca pare copilarie, dar va spun , greturile ma termina
nu am greturi dimineata, am NON-STOP, nici nu pot dormi, sa ma intind, dorm in fund...daca indraznesc sa ma intorc, deja totul e in gat, exact cum spune Delia...

si mai rau e ca ...nici macar nu stiu daca e bebe sau nu...de fapt asta ma face atat de slaba, sincer.
Daca as sti ac e bine bb, ar fi altceva, as avea taria sa trec prin toate...

si uite asa, am ajuns mai bat decat eram, ptr ca nu pot manca/bea mai nimic...

Felicitari noilor gravidute,. va doresc sa va tineti strans de manute pana la 40 sapt, sa nu iesiti din hora

ies, ca mor...si de azi, sunt singurica, tre sa am grija de pitzile meu...

va pup cu drag

PS.Ramonella, tin pum,nii ptr tine...asteptarea e atat de grea, offf...concediu placut
Si special ptr Vladimirescu, iti scrisem un km de mesaj zilel trecute, l-am sters din greseala si nu am mai avut puterea sa reiau...
vreau sa-ti spun ca esti una dinte f putinele persoane care a reusit sa ma calmeze...prin vb tale, ai adus o pace infinita in sufletul meu...
si uite asa am plecat la somn linistita...pacat ca nu m-a tinut mult, peste vreo 3 ore dadeam tarcoale wc-ului, horror

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata fetele!
papushicata- si a mea este rasfatata si geloasa dar nu-mi fac prea mari probleme pt ca este ascultatoare, doar e fata mare

Denisa, 7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput