Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
kitzy spune:
Cristiana bine-ai venit si felicitari pentru test! Sa ai parte de o sarcina usoara si la termen 
Paula eu am un ciclu cuprins intre 21-24 zile, daca era la 28 de zile trebuia sa-mi vina ieri, nu mi-a intarziat niciodata, tot timpul venea mai repede, acuma sa se fi prostit? 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
kitzy spune:
De fapt mi-a intarziat o singura data in luna urmatoare dupa ce-am oprit anticonceptionalele pe care le luam de 7 ani, dar asta a fost acuma 3 ani si sigur a fost din cauza lor. Ma enerveaza fazele astea 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
danmin spune:
Buna mamici,
Sunt noua pe acest forum, si am cateva nelamuriri, daca mai este cineva in aceeasi situatie...
UM: 1.07.2009. Pe 28, mi-am facut testul de sarcina si a iesit +
Pe 04.08.09 am fost la echo si doct mi-a spus ca are 2mm si ca este prea mic. M-am intors pt echo pe 11.08.09. Avea 3mm - acelasi rasp: prea mic, posibil oprit din evolutie. Mi-a dat sa fac HCG care a iesit cu valorile 1.188,42 si 2.609,10. Am inteles ca este f bine. Acum trebuie sa ma prezint iar pt echo, dar imi este cam frica...as vrea sa mai astept 1 sapt.
Ma gandesc ca am ramas insarcinata mai tarziu...ca ovulatia mea nu a fost la 14 zile ci la 18 - 19 zile.
Mai este vreo mamica in aceeasi situatie? Sau cunoasteti cazuri?
Ioanact spune:
Buna!
Noi ne-am hotarat sa plecam azi la munte (tb maine dim).
Cum se va trezi Ioana ii voi da sa pape, si apoi vom pleca.
Aprox. 2 sapt nu voi m intra pe forum, doar daca gasim la pensiune, calculator + internet, daca nu, cand vom veni at voi intra sa va povestesc cum a fost si bineinteles sa va arat poze.
Aveti grija de voi, si astept cat mai multe vesti bune, cand ne vom intoarce, da?
Si alte aspirante sa ni se alature.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
4+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
catus76_ro spune:
Salutare dragi mamici!
Eu sunt Gina si vreau sa ma alatur voua in frumoasa odisee a sarcinii! Eu mai am un baietel de 1 an si 8 luni si acum se pare ca vine si fratiorul...sau surioara! Sarcina ne-a luat prin surpindere, dar nu-i bai ca oricum ne doream si al 2- lea copil, nu chiar acum, dar asa asa a vrut DD!
Acum sarcina are un pic peste 7 saptamni si totul decurge destul de ok, doar ceva greturi cateodata, destul de usoare! la Cristian nu am experimentata asa ceva..cine stie, poate e fetita!. Am fost la medic, avem si o prima ecografie f ok si sapt viitoare asteptam rezultatul analizelor de sange si urina.
Va dau datele mele :d.n. 07.06.1976: u.c.m. 04.06.2009: d.p.n. 14-30 03.2010!
Va pup si va doresc la toate sarcini usoare!
Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!
honeybaby spune:
Paushicata, Gina - bine ati venit . Sedere placuta pana la 40 de sapt
.
De ieri mai m-a lasat un pic greata, poate si unde ieri am baut un litru de limonada.
Azi tot fara greata, atata timp cat nu mananc.
Tare liniste a fost weekend-ul asta. Sper ca va odihniti
Denisa,
7+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
papushicata spune:
VA multumesc mult de tot . Pot sa va dau si eu datele mele
DN 25.12.1979
UM 12.07.2009
Saptamana viitoare tb sa merg sa/mi fac analizele. Cred ca o sa merg la un cabinet privat , pentru ca la stat tb sa/ti faci programare si dureaza destul de mult.
In rest deocamdata eu nu am greturi....mi/ar placea asa putin, macar sa simt ca sunt insarcinata.Bine ma simt un pic obosita , ma doar mai rau picioarele ca de obicei.....si poate un pic sanii. Oricum e inca prea devreme. Cine stie mai tarziu.
Stie cineva daca o sa intampin ceva probleme din cauza ca am un catelus.
vladimirescu spune:
DANMIN, bine ai venit! Nu-ti fa prea multe griji, ca acum e prea mica sarcina ca sa se vada clar ceva... mai astepta o saptamna, ai zis tu bine.
PAPUSHICATA, nu care cumva sa renunti la catel ca esti insarcinata. Cainii sint mult mai rar purtatori de toxoplasmoza decat pisicile. Oricum, ai mare grija sa te speli f bine de cite ori pui mina pe el si sa nu atingi eventualele fecale. Eu la prima sarcina am stat cu 2 pisici care mi-au tors dragastos pe burta pina am facut 9 luni si am nascut, Abia dupa ce am nascut le-am izolat intr-o parte a casei, ca sa nu se intilneasca cu bebe, iar eu mergeam la ele 1 data pe zi cu un halat "special" sa le tin in brate si sa le mingai, apoi ma spalam bine de tot pe tot ce nu acoperea halatul - maini, fata, git, picioare.
Pot sa-ti zic ca eu sint maniaca cu igiena cind vine vorba de copii, si totusi mi-am tinut pisicile cu mine.
Acum, daca totul o merge bine si cu sarcina asta, am de gind sa fac exact lafel, sa le las sa-mi toarca pe burta - chiar cred ca e ceva adevar in ce se zice, ca animalele de casa care te iubesc iti transmit tie si lui bebe energii pozitive :))
Sanatate tuturor!
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
papushicata spune:
Am tot auzit tot felul de povesti....oricum nici nu ma gāndesc sa renun#539; la iubita mea...ea prima mea fetita..o sa vad cum o sa se descurce ea pentru ca e foarte geloasa. Oricum o sa intreb la prima consultatie si doctorul pt ca ea e obisnuita sa doarma in pat langa mine..
Acum cred ca va tb sa doarma in patutul ei.
O sa ne descurcam noi.![]()
vladimirescu spune:
Am gasit un site f bun despre pregnancy, are f multe poze cu ecografii si explicatii medicale de cum anume creste bebe in fiecare saptamina si chiar zi: www.ehd.org , au si newsletter cu stadiul tau daca te abonezi. Mie mi s-a parut facut foarte profi - stiintific :)
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)