Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
samaria spune:
Da,ai dreptate,selina-d.Dar nu a fost cu intentia de a"tipa".Pur si simplu nu apuc sa editez mesajele,ca sa arate frumos
.E mai simplu sa dau un CapsLock si gata-lenesa de mine
In legatura cu numele,cand eram insarcinata cu baiatul meu,in primele luni,doctorul mi-a zis ca va fi...fetita.Asa ca de comun acord cu sotul,am decis sa gasim un nume mai deosebit,fiindca pe la noi se obisnuieste repetarea numelor in familie(de ex,daca pe bunicul l-a chemat stefan,atunci si pe fiu sau nepot,tot stefan), si pe noi ne enerva sa o strigam pe ...micuta cum o strigam pe mama.In fine,asa ne-am oprit la numele... Serena,destul de asemanator cu Selina
.Pana la urma,am fost si suntem parinti mandri si fericiti de ...Samuel
- din februarie 2003!![]()
Ioanact spune:
MSymo nu tb sa iti faci griji ca nu m ai simptome, nu tb neaparat sa le ai tot timpul, sau poate ca 'GATA' cu greturile si raul, mai bine BUCURA-TE ca iti este bine, nu tb sa iti faci probleme in privinta lui bebe, daca nu te doare burta, nu sangerez inseamna ca e 'bine merci'.
Si acum sa va zic de mine: nici eu nu am nici un simptom, si cand zic nici un simptom, pai nici un simptom, adica: nu greata, nu dureri de sani (decat sunt mariti si un pic tari), nu varsaturi, nimic (probabil e inca dvm, dar sper sa nu fie cazul nici m tarziu).. in schimb mananc orice, si as dormi m tot timpul, ATAT, deocamdata, sper sa o tin tot asa si bineinteles si bebe sa fie bine.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
4+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ladyD spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor de astazi!!!
Sa fiti frumoase si mai ales santoase "in doi"!
Sper ca sunteti bine...eu am inceput sa am stari de voma aproape mereu...
O zi frumoasa ca voi burticilor!
papushicata spune:

sper sa ma primiti si pe mine aici.
Abia am aflat ca sunt insarcinata.....adica mi/am facut un test si surpriza 2 linii......inca sunt confuza nu stiu ce se intampla.sper sa fie bine....
Pupici
vladimirescu spune:
Papushicata, bine ai venit si sa fie intr-ub ceas bun!!!
Spune-ne mai multe despre tine, citeste din urma daca vrei sa ne cunosti mai bine pe noi astea care sintem de ceva mai mult timp "in grupa" si ai gija de tine!
Vezi ca in weekend e mai slaba activitatea pe aici pe forum, asa ca sa nu fii dezamagita :)
Salut, celelalte fete! Vad ca mai toate va plingeti de greturi... Imi pare rau pt voi, am inteles ca e nasol rau cu greturile astea - eu nu stiu, nu am avut niciodata asa ceva la sarcina. Dar sa stiti ca daca miine mi s-ar opri sangerarea (mica, ce e drept, dar o am deja de 16 zile si asta in conditiile in care chiar sint cuminte la pat) si in loc as primi greturi, as fi mai mult decit fericita! :))
Va pup si fiti fericite de ce vi se intimpla!
8+
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
kitzy spune:
Eu is cu greturi de ieri non-stop, da le pun pe seama racelii ca m-am virusat
Facut test azi, aproape negativ, cm kanci
testele imi devin din ce in ce mai negative, acum astept sa-si faca si cm-ul aparitia, o sa mai incerc unul eventual pe saptamana viitoare candva daca intre timp nu-mi apare ciclul.
Asta e, n-au intrat lunile in sac ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
Victo spune:
raluca, lasa ca mie mi-a intarziat 8 zile luna trecuta :):)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ellanik spune:
Freedelia ai patit ca mine.Eu saptamana asta am fost la pamant.Azi am fost la gratar si de miros mi s-a facut rau.Evident ca am mancat vinete si dovlecel la gratar cu Bake Rolls deci...Si acum imi e rau abia am mancat putina paine prajita cu urda.
Papushicata bine ai venit si sarcina usoara.
MSymo si eu te bat!Da e posibil mai mamico?Termina cu prostiile.Sanii se intaresc , o lasa mai moale, apoi iar dor apoi iau o pauza.Ho!Du-te si fa un eco ca stresezi copilul degeaba.Haidi pa si te tzuc si fii cumintzica!
Vladimirescu esti o fericita ca nu ai greturi.Sangerarea o sa treaca vei vedea.
Ioanact stai putin ca e mica sarcina.Pe mine m-au apucat greturile la 5 sapt si 4 zile.Si pe atunci era ceva soft pe langa ce e acum.
pt fiecare!
10+
Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!!
freedelia spune:
Desi greturile par "un moft", este documentat pe ste-uri medicale ca pentru cele care au greturi serioase, este una dintre cele mai greu de suportat exepriente din intreaga viata. Vorbesc despre acele greturi care sunt prezente non stop (si noapte cand te trezesti sa te intorci de pe o parte pe alta sinti greata in gat si uneori fugi sa vomiti), care te storc de vlaga, de nu poti nici sa te misti, orice miros iti aduce stomacul in gat, simti valuri de caldura ca cele de la menopauza (nu astept DELOC cu nerabdare menoupauza, daca seamana cu ce simt eu acum...). Aceasta stare se numeste disgravidie si este cumplita, femeile care sufera de ea ajung la perfuzii (eu una am venele facute praf de la cat m-am perfuzat) si practic esti la fel de nefunctional ca atunci cand nu ai voie sa te misti din pat.
Ce sa zic, la mine greturile sunt infioratoare si astept plina de speranta de la zi la zi sa treaca. Le-am avut la toate sarcinile si din fericire au trecut in jurul finalului primului trimestru. Deci, SPER sa treaca macar pana plec, ca mi-e groaza de 15 ore in avion in starea asta groaznica. Daca tot mi-am ratat vacanta in Romania, macar sa am un drum ok inapoi...
Scuze de mesajul deprimant, uneori de cand ma trezesc nu astept decat sa se faca seara sa ma culc inapoi...
papushicata spune:
Va multumesc mult...Sper sa raman pana la final aici pe forum, mai ales ca acum sper sa fac parte printre viitoare mamici...Inca nu stiu cum sa procedez, am facut doar un simplu test si a iesit pozitiv. Mai greu este ca eu locuiesc in Italia si sunt mai mult singura. Oricum sper sa gasesc multe prietene aici.
NOAPTE BUNA....