Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
andira spune:
Selina - si eu imi doresc sa vina undeva intre 1 si 13 aprilie, tot asa, sa nu fie chiar de ziua a lui piscotzel. ![]()
Lasa ca gasim noi metode de convingere. ![]()
ellanik spune:
Andira, cica ceaiul verde este energizant cu toate astea eu stiu o fata care dupa FIV a baut ceai verde si a ramas gravida asa ca...Si de sushi , ca si de icre si alte cele....pericolul nu e ca le mancam ci ca se altereaza repede si dezvolta mama lor de bacterii.Pai si eu mor dupa somon fume si inca nu m-a pocnit pofta de el dar si cand m-o pocni!!!Teoretic astea din supermarket sunt avizate, controlate , etc si ar trebui sa prezinte siguranta dar cum in zilele noastre nimic nu mai prezinta siguranta....uite la mine...eu pana sa raman gravida am mancat branzeturi de la tarani,somon fume, sushi....si uite ca listeria e negativa si nici anticorpi de toxo nu am deci nu am facut in veci.Dar trebuie sa ne protejam in caz ca....
10+
Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!!
atb spune:
Fetelor, multumesc de urarile legate de concediu !!! Eu la ora asta m-am apucat de pus una alta prin bagaje. Nu stiu daca mai apuc sa va scriu maine, asa ca va spun de pe-acum LA MULTI ANI!!! tuturor Mariilor, Marioarelor, Marianelor, Marinelor etc.
Si le urez de asemenea LA MULTI ANI!!! tuturor celor care isi vor serba zilele de nastere in urmatoarele doua saptamani!
Va pupacesc cu drag, si sper ca pe cand ma intorc sa gasesc multe alte aspirante alaturate listutei!
Sarcini usoare si fara probleme gravidutzelor mele dragi!
Adriana
8+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Ioanact spune:
LA MULTI ANI , celor care poarta numele MARIA
(si a derivatei acesteia)
Multa sanatate si fericire!
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
4+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
freedelia spune:
La Multi Ani, Marii si Mariute :) O zi minunata!!
Si eu am patit ca o alta mamica de aici, acum vreo saptamana ma mai lasasera greturile iar acum de vreo 2 zile iar m-au apucat parca mai rau ca inainte. Am aproape 11 saptamani si nu mai pot de rau.
Va pup si sa aveti o zi minunata!
MSymo spune:
La multi ani Mariilor si tuturor celor dragi! Astazi m-a napadit nu numai stresul ci si ingrijorarea, eu nu mai am nici un fel de simptome! Doar sanii ma mai dor cand si cand, dar nu sunt mariti!
6 +
samaria spune:
buna dimineata tuturor!
chiar azi,de ziua numelui,m-am apucat de scris,fiindca ieri am avut o zi aiurea si nici de scris,nici de citit nu am avut timp.
DECI,LA MULTI ANI

TUTUROR MARIILOR SI "DERIVATELOR"DE NUME!!!
SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI BUCURIE,BURTICI CU BEBICI SANATOSI,NASTERE USOARA SI TOATE CELE BUNE!!!
lindal:CU SCUZELE DE RIGOARE PT INTARZIERE: LA MULTI ANI,CU SANATATE SI FERICIRE SI TOT CE ITI DORESTI!!!
corimami:IGNORA SOCRUL RAUTACIOS.CAND O FII SI EL GRAVID,SA ISI DEA CU PAREREA
![]()
oanka 80:VACANTA PLACUTA IN GRECIA!SA ADUCI POZE SI NE ARATI SI NOUA!
gabiHila:MUUUUUUUUULTA SANATATE TIE SI LUI BEBICA!
selina-d:(APROPO,NUMELE ASTA IMI PLACE TOT MAI MULT!)-ESTI CU NOI IN FIECARE ZI SI NOI CU TINE,CU SUFLETUL!

paps:CONCEDIU PLACUT!![]()
ladyD:BINE AI VENIT
SI MULTA SANATATE!
ianact:FELICITARI
, TE PUP,

SI SA DEA DUMNEZEU SA FIE TOTUL BINE!
atb:VACANTA PLACUTA!![]()
![]()
MSymo:LINISTESTE-TE, NICI O SARCINA NU E IDENTICA CU ALTA. TOTUL VA FI BINE!
![]()
ellanik:PENTRU CONSTIPATIE BAGA IAURTURI SI FRUCTE(STRUGURI,PERE,PRUNE).LA MINE A FUNCTIONAT![]()
INCA ODATA SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR!

honeybaby spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR !!!! SA AVETI O ZI MINUNATA

Lindal- LA MULTI ANI CU INTARZIERE!!
[S][S] Nu stiu ce am de tot uit, trebuie sa casc mai des ochii pe prima pagina![]()
MSymo- daca te mai stresezi vin cu batul
. Eu in ziua in care m-am dus la eco din cauza emotiilor nu mai aveam nici un simtom. Ba chair m-am apucat sa mananc o gramada de prostii sa va daca ma apuca greata. Dupa ce am iesit de la eco m-a luat o mare durere de cap si greata de am venit pe jos acasa. 5-6 statii de masina.
Denisa,
s.7
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
selina-d spune:
pentru toate Mariile! Sa aveti parte de tot ce e mai bun!
Samaria La multi ani
si tot ceea ce iti doresti. Ma bucur ca iti place numele, nu am drept de autor pe el. Pe aici e destul de intalnit
Si daca nu te superi (ca nu zic cu rea intentie) sa nu mai scrii cu litere mari ca e ca si cum ai tipa pe internet 
Dayanara luni ma duc sa imi ia sange si pentru analizele de tiroida. Aici im rezolva tot medicul de familie, care de altfel e foarte bun si priceput. Sa vedem ce valori imi ies si apoi mai vad eu cu doza.
Nu te mai stresa ca sigur se rezolva si la tine 
Va pup si weekend frumos!
Mami
si Victor (31.08.2007)