Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
micaalsa spune:
mesaj de la vally:
S-a nascut comoara noastra Gloria Adelina 13.08.2009 ora 11.23 2.730 gr, 49 cm apgar 9, sapt 39 6 zile, cezariana, spital Elias
Anamarialui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora
Nasterea printesei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lucialu/lucialu.jpg)
lucialu spune:
Ciaules!
Mama ce relaxate ati inceput sa fiti!Mamicile care au bblaci "mai mari"corse.Bate vant de scutecele
Eu nici nu mai m-am cantarit cre' ca de o sapt
dc nu mai bine.
Reeedit:scuze,pana scriu eu naste lumea
Missy,Vally FELICITARI!!!Recuperare usoara si laptic mult!Asteptam impresii.Bun venit in lumea noastra BBisoara de Missy,adeca Missy mica Timeea Maria si Gloria Adelina
!!!
Sa fiti sanatoase,papacioase,cumintele si fericite!
Romanitza mai un pic si la noi,da.Am niste hormoni tampiti in mine de ma doare pe mine capul
, ca nu ma inteleg eu cu mine:acu vreau sa nasc si ma apuca benga, mai incolo sunt bine dispusa si astept, iar azi am fibrilatii si mai vreau sa tiu burtica ca ma impung rau niste morcovi si parca sunt total nepregatita
Imi pare rau ca te necajesti cu kkiti la papusa ta.
Pe langa ce ti-au spus fetele mai poti masa usurel burtika in sensul acelor de ceasornic, dar astea toate cam vin la pachet cu discomfortul copilului,adik dc crezi tu ca sufera ca nu a facut kk,altfel dc e multumita nu cred ca e baiul atat de mare.
Motana mercic!Speram sa nu-l neglijam pe dansul,dar oricum dupa coada lui nu vom mai putea sta ca nainte. La multe lunite BB Daria!
sa cresti mare!
Bibuga parca tu ai pus o poza mica...mica...mica...tare zgarca ai fost la imagini cu BB teu!
Lorelay mai poci?Eu nu stiu cum dormiti voi bine ca eu ma trezesc dupa numa 4 ore de somn ca batuta la ,atat de solicitate sunt cele doua laterale permise de burtica si nu mai stiu ce sa imi var intre picioare ca sa stau si eu k omu'.
Eumada ce crezi tu ca numa a ta e de la k1? Imi iau chelfaneala zilnica de nu ma vad.Asta e!Pupa nu stie din ce-i facuta casa ei
A mea n-are treaba cu ficatul ca sta cu fundicul la el,dar bumbaceste stomacul la greu si pe jos ma tot controleaza,ca o ieduta tot da cu capu'n col,cred ca e inalta...imi dau si eu cu parerea sa ma consolez.Macar tu de maine o ai in bratuce,gata cu bataia,incepe pupaceala
Unguras,Badurox,Theea,Crixia cum e la voi acolo la burtica?Ce zic zmeuricile?
Miriclau stiu de ceaiul din frunze de zmeur ca face perineul mai flexibil, ca sa nu te rupi la nastere.Altceva nu stiu...gemopat am luat pt reglare hormonala,chisturi in afara sarcinii.
Hmmm Vally naste azi ca asa hotara BBitza ei fix cu 2 zile inainte de termen...hmmm sper si eu intr-un deznodamand din asta,dar nu dupa DPN-eu.
Mqqm te intelegi,te intelegicat oi fi io de hormonauta mai palapaie neuronii din cand in cand
Azi ar trebui sa se intoarca Patricia acasica,nu?Si Alina parca maine afla rezultatele la analizele facute.Va tinem pumnii sa fiti bine!
Va pupacim!Cred ca am uitat ceva,dar revin eu dc imi aduc aminte
Scuzeeeeeeeeeeee am hormonizat odisee(pagina cu mesaje) de cate ori am corectat mesajulma bag la clona nautica si va dau pace
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blanca000/blanca000.jpg)
blanca000 spune:
Ziceti de kg? Eu am dat jos 6 kg in spital, apoi inca 4-5 si mai am vreo 5 de dat jos..cand o fii..acum alaptez.
Fete la sanul stang (cel ranitu') am o galmita..nu ma doare..dar ma enerveaza ca e acolo..ce sa fac? sa alaptez mai mult cu el? eu sunt convinsa ca sanul asta da mai putin lapte decat dreptul si canalele nu sunt la fel de multe ca la celalalt. Sa insist, nu?..
De cantarit, eu am cantar acasa dar nu vreau sa exagerez. Am mai facut proba suptului..dar doar de vreo 2 ori. Bebe acum la aproape 3 saptamani are 3600 g de la 3030 g iesite din spital (si 3200 g nascute). Eu zic ca nu are rost sa o cantaresc asa des...mai bine o pun la san de cate ori cere sa pape cat vrea ea.
Aaa...si 15-20 minute la san e bine?
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
andra_80 spune:
Buna ziua mamici de zmeurici
Am revenit si noi. Azi facem o saptamana si bebelina papa, doarme, e o dulce.
Am si eu o intrebare la mamicile cu experienta. Cam dupa cat timp putem scoate bebeii afara? Si cat putem sta cu ei???
Va pupam.
Andra_80 mami de Daria Antonia
blanca000 spune:
FELICITARI MISSY si VALLY si BINE ATI VENIT PE LUME TIMEEA MARIA si GLORIA ADELINA
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_80 Buna ziua mamici de zmeurici Am revenit si noi. Azi facem o saptamana si bebelina papa, doarme, e o dulce ![]() Am si eu o intrebare la mamicile cu experienta. Cam dupa cat timp putem scoate bebeii afara? Si cat putem sta cu ei??? Va pupam. Andra_80 mami de ![]() |
Mie mi-a citit preotul apa la o saptamana si apoi la doua saptamani am iesit afara 15 minute apoi jumatate de ora. Acum ies dimineata cate 1 -1,5 ore si seara cam tot asa...poate si mai mult am stat aseara prima oara in parc
![](icon_smile_big.gif)
Incearca pt inceput sa o obisnuiesti un pic in balcon la aer cate 5 minute la tine in brate...si apoi in cateva zile poti iesi cate 15-20 minute cand nu e cald si soare.
![](pupic.gif)
Mami de
![](fetita.gif)
Nunta noastra 2004
andra_80 spune:
Blanca - multumesc frumos pentru raspuns. Trebuie neaparat sa-mi citeasca preotul? A venit la un moment dat un preot in maternitate si mi-a citit apa dar la cat de chiauna am fost, am dat-o sotului acasa ca era partial decarbogazeificata si mi se spusese ca nu am voie bauturi acidulate. Offff ....
O sa incerc sa fac cum ai zis. Intai pe balcon. Eu credeam ca pot direct sa ies in parc. Asta e .... ne facem noi mari
.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ungaras spune:
Felicitari Vally!!!!
Nu degeaba a facut printesa ta gadi gadi in chilotei, vroia sa te cunoasca. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Eu tot doi in unul, cel mai dificil mi se pare sa urmaresc daca misca ca de obicei. Parca a miscat, parca nu... asa sarcina usoara am avut pana acum, dar stresul de la sfarsit imi mananca mintile.
Stie cineva ceva de Badurox, sper ca a nascut si totul e bine. Si ea era peste termen.Eu am ramas cea din urma
DPN 2 august
badurox spune:
Bravo vally!
Sa-ti traiasca scumpetea si sa-ti aduca numai fericire!!
Lucialu, respectele mele ca ne poti tine minte pe toate cu probleme noastre. Eu nu reusesc, cat m-as chinui. Apropos de miscat in burtik, marturisesc ca frumoasa mea sta cu piciorusele in stomacul meu si cu capusorul pe col si face ca iedul mai ales cand stau la calculator
. Are nopti cand doarme odata cu mine, sau cel putin eu n-o simt, dar are si nopti ca alaltaieri cand n-am inchis un ochi. Iar ziua se manifesta numai cand mananc (probabil nu mai are loc, zic eu). Oricum, fata de alte mamici cu care am mai vorbit, sunt o fericita. Cica se poate si mai agitata de atat.
La noi azi e DPN-ul si nici un semn. M-a mai sunat cineva dimineata cu aceeasi problema : "CAnd nasc?" si nu m-am mai putut abtine si i-am zis ca sunt eu cand nasc, ca n-am de unde sa stiu. Ma dispera niste oameni. Suna aproape in fiecare zi
.
Gata, deja face spectacol cu mine zmeurica, tre sa schimb pozitia. Cele care aveti laptop, va invidiez.
Pup si revenim! 40 de saptamani, mamica de
Iris Ana-Ioana
pooh spune:
Vally,felicitari,sa-ti traiasca bebelina!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)