Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua fetelor
vroiam sa va intreb daca pot lua gemoderivat din mladite de zmeur,am inteles ca inmoaie colul si nasti mai usor si mai repede,a luat cineva asa ceva? ca imi este cam frica sa iau aiurea...poate ma ajutati voi ca nu mai am rabdare...
imi pare rau ca nu am ajuns la DARIAIOANAXX ,pt ca am asteptat ff mult la dr si trebuia sa ajung si in alta parte asa ca nu v-am putut aduce vesti despre ea dar o asteptam sa vina ea cu vesti despre ea si zmeurica ei
va pupic pe toate si va rog daca stiti ceva de zmeurul asta sa imi spune-ti si mie

MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si 38+cu codite maria-lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA
Ati depus actele de alocatie, indemnizatie sau alte forme de premiere a nasterii?

Cris mami de Alexia & +38 sapt


Sotul a depus actele pentru alocatie nou nascut, cei 230 ron si trusou 150 ron si o sa ridicam banutii de la primarie in fix o luna.

de Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Sotul azi a depus actele...alocatia lunara va veni cel tarziu in decembrie,pt. prima de nastere sa ne interesam dupa 16 octombrie la primarie,pentru trusou ne suna eiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna,
raportez si eu un somnic bun noaptea trecuta si as mai fi dormit daca nu ma suna un fost coleg pe la 9 sama intrebe daca am nascut. Parca nu ma putea suna si mai tarziu... in rest bebica mea a dormit si ea toata noaptea ca nu s-a mai miscat deloc si de dimineata chiar eram ingrijorata ca nu da nici un semn, mai ales ca eram obisnuita cu ea sa misune prin burtica. Dupa ce am vorbit cu ea mi-a dat cateva semnale, dar vad ca e destul de linistita azi.
Mqqm ai dreptate. nu am vazut decat dupa ce am postat mesajul. nu intelegeam ce s-a intamplat... si mie mi-a fost greu sa citesc...scuze...nu mi-am dat seama...
Azi se mai pregateste sa vina vreo zmeurica? ca maine avem invazie


39+viitoare mami de Maya printesa mea
camera Mayei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Mesaj de la vally:

Sunt la spital cu contractii la 5 min. In max. 2 ore intru la cezariana. Bblina nu a mai vrut sa astepte pana maine ... vally


AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Crixia eu la 2 sapt de la iesirea din spital mai am doar 1 kg de dat jos . Nu mi-a venit sa cred cand am vazut cantarul ... i-am spus asistentei ca nu e bun, dar de fapt asa era .
Eu ii dau lui bb ceiut Baby Drink dar o data pe zi , nu stiu daca au inceput colicile pt ca el e foarte rar agitat ... papam si dormim .
Voi cam la cat timp va duceti la circa sa vedeti daca au luat in greutate ? Noi la iesirea din spital aveam 3300 , la 3 sapt cam cat ar fi normal sa fi luat ?

Adela mami de Adrian Stefan(23.07.2009)+Maria Luiza(18.06.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Eu am dat jos 5 kg imediat dupa nastere,inca 5 fara sa fac nimic in prima saptamana acasa si mai am 4 kg in plus,doar ca pe astea nu ma grabesc,alaptez exclusiv si vreau sa am lapte,astept sA imi dea doctora voie sa fac sport si asa sper sa revin la forma mea initiala,dar mai am de asteptat o luna.

Belelului meu se pare ca ii face bine Debridatul, Infacolul,Bonisanul au fost apa de ploaie.De la debridat face si caca si parturi si doarme mai bine.

Giova parca tu daca nu ma inseala memoria aveai probleme cu o iritatie pe piele,ai scapat de ea,ca vad ca si la al meu in loc sa dispara tot se intind.



mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

succes Vally. Azi iti vezi bebelina
Recuperare rapida dupa cezariana!

39+viitoare mami de Maya printesa mea
camera Mayei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Vally,nastere usoara!!!!BB sanatoas! Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Bueyyyy,voi sunteti de invidiat cu kg voastre putine!!Eu am scapat la nastere de 10,dupa aceea inca de vreo 2,si mai am10asta pana la greutatea de la care am pornit.....si as mai da jos vreo 5-6Insa pana alaptez,slabe sanse sa slabesc,n-am slabit nimic nici dupa ce am nascut-o pe Timea.....doar dupa alaptat,cantarind si numarand tot ce am bagat in guraPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput