Fulguleti de nov-dec 2006 (219)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinico
2. ne macinam si stoarcem tare tare mintile...stiu ca suna urat urat, da' eu ce sa fac, daca asta e adevarul??
sa mai facem unul? sau sa ne luam un caine?

Beatrice (13.12.2006)

Si...si... adicatelea, faceti un copil si dup'aia luati si-un caine!

Imi pare bine ca "te vad"

Noi suntem bine, ne-am intors saptamana trecuta vineri din concediu...a fost foarteeeee frumos, neasteptat de bine...chiar n-am prea avut ce comenta...o sa pun si poze, da' calcu' de acasa si-a gasit sa faca figuri tocmai acum si ba merge, ba ia o pauza...

Dandusaaaa, dragii de voi, cu lacrimi am ras la povestea cu manutza ...ce-a zis Claudiu???
Roxanica, deja esti in 33+ sapt???? wow, ce repede a trecut...ti-am zis ca te-am vazut odata la televizor???
Flore, pup toate printesucile de la TM (including U)...io-s de acord cu tine cu povestea cu gradi. Vazut pozele de la mare si, vorba Danitei, "ce de personajeeeee..."

Revin ca vine sefa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

In sfarsit am incarcat un filmuletz care l/am promis de mult. Intre timp am invatzat si V, W, X, Y, Z
Foarte tare acum revazandu/l cu Garga se corecta. Si zicea...ai gresit! Curand fac unul complet
http://www.youtube.com/user/kikineatamea
Manca/o/ar mama pe ea de desteapta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

asizo, bine ca ai zis ceva, ca am avut emotii cu marea... ma tot gandeam ca dc nu-ti place imi dai 2 dupa cap cu toata recomandarea mea cu tot

chinico, ma bucur sa te "vad" :)) si sa aud ca va ganditi si voi la bb2... si noi ne tot gandim de vreo 3 luni... si ne gandim... si iar ne gandim si ne socotim... ce draq ne tot gandim atata?? nu stiu de ce naiba nu ne hotaram odata sa stim de-o treaba... adica da, ne-am hotarat, vrem bb2, dar nu dam odata si "liber" la el.... tot luna viitoare, peste vreo 2 luni, etc... acum ma gandeam ca as vrea un bb nascut vara , deci mai astept un pic ... mai ramane sa consult si horoscoape ... si calendare din al;ea de ghicitori sa vad cum sa fac sa fie tot fata ... na, cam astea-s apasarile noastre in mom de fata, pe langa alea care tin de faptul ca n-am chef sa ma mut la casa sau la apart mai mare cand voi fi cu burta la gura, sau ca mi-e tare groaza sa nu fiu nevoita sa stau la pat, sau.... deci si in concluzie, nu esti singura cu apasari in aceasta directie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna sa va fie inima, fetelor!
Asizuleeee, bine-ai venit de la mare, zici c-a fost super, ma bucur ! Da, dragutza, deja-s in saptamana 34, am niste emotii, azi noapte n-am putut dormi de griji, vai de zilele mele
Denis cum mai e?? Ce ne mai spui despre el?
Kikineatza, manca-t-as gura ta ! Ce-mi place cum ii spui Sarei, parca ai fi ardeleanca de-a noastra Desteapta fata, foarte desteapta, am crezut ca stie alfabetul asa mecanic, a,b,c,d, dar vad ca recunoaste literele si asa luata prin invaluire, tare, ce sa zic, David al meu nu le are cu astea, dar io vad in privirea lui sclipirea de geniu
Dia, Chinico, credeti-ma pe cuvant ca pentru a demara proiectul bb2 trebuie un dram de inconstientza, altfel asa cu sange rece nu te apuci niciodata de asemenea munca titanica, asa zic io. La noi a fost numai inconstienta, ca pur si simplu s-a intamplat, nu mai intrebati cum...Eu care mereu ma bateam cu caramida in piept si ziceam "cum dom'le, in era noastra nu exista s/a intamplat, ori vrei ori nu" si chiar eu am patzit-o. Mamicile prin parc imi spun "uite, ce curajoasa-i Roxana!" , dar departe de mine atributul asta, si acum ma mir c-am ajuns in ipostaza asta, ce m-oi face cu doi puradei nici eu nu stiu , dar asa vag, f.f.f. vag imi sta gandul si la al treilea. ca ma gandeam sa-i zic dr. sa-mi lege trompele, da' n-am curajul asta, in primul rand nu stiu consecintele medicale, ceva dereglari hormonale, etc, apoi cred ca nu m-as mai simti femeie, am numai 30 de ani, nu, nu cred ca iau decizia asta...
Dia, v-ati hotarat la casa?? Nici noi nu stim ce sa facem, acum s-a sistat orice plan, macar sa-mi vad fetitza de vreo 6 lunisoare si mai vorbim, Cristi ar vrea acum sa vindem apartamentul sa mergem, sa dregem, ma si vad cu pompa la san, plansa toata, si cu posibilii cumparatori plimbandu-se lejer si vizionand apartamentul meu, nu, nu !! Am mai scris aici, David atat de singur se simte la ai mei la casa, desi are spatiu enorm, si tobogan, leagan, nisip, casutza, nu face niciun pas fara noi, uraste sa se joace singur, asa ca mereu le aducem parintilor mei vizitatori. Din perspectiva asta ma ingrozeste casa, bine e o casa la iesirea din oras, in vecini nu sunt copilasi micuti, astea sunt datele exacte.
Flore, foarte faine printesucale, cu ce viteza ii dadea mancarica Alessia Emmei si baga fata , nu glumea, si ce mi-a placut cat de calm a apostrofat-o cand a cazut putintel pe covor, super ! Chiar ca abia acum urmeaza fazele induiosatoare !
Danutz, deci zici ca si Maria-Sa se adapteaza destul de usurel la gradi, bravo, mai copii, ce surprize frumoase !! Ma asteptam la urlete interminabile, sincer! Bafta multa la examen, si nu-i asculta pe sefii binevoitori, daca pentru el a fost o experienta umilitoare nu inseamna ca va fi la fel si in cazul tau, de multe ori angajatii sunt muuuuuuuult, mult mai bine pregatiti, mai pe faza, mai inteligenti decat cei ierarhic superiori.
Lacramioara, cum mai e Stefi, e eficient tratamentul impotriva constipatiei??
Lavinia, Mihaita ce mai zice, il mai deranjeaza urechiusa ??

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei din burtica 33 +

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
pe aici, citesc cu interes, mai ales discutiile in contradictoriu :), da' asa sunt eu :). despre gradi ... really sunt de parere ca lui o sa ii faca bine in primul rand ... bine, la noi nu se pune - sau eu nu cred - problema de abandon, in conditiile in care noi oricum suntem la munca. dar, oricum ar fi, tot l-as da la gradi (si chiar daca pare urat, primul copil nu trebuie sa stie ca eu stau acasa cu bb mic :) ), eu chiar cred in efectele benefice ale gradinitei, adaptarea, joaca, invatatul, evolutia ... a nu se intelege gresit ... mi se inmoaie si picioarele in acelasi timp, sunt constienta ca nu fa mai fi nimeni sa ii bage mancarea in gura, sa il duca la wc, sa il mangaie non stop, sa il alinte, sa il dezmierde, sa ii pupe ranile si bubitzele. dar, pana la urma, eu il vad capabil pe dani sa impinga toti copiii ca sa ajunga in brate la educatoare si il vad capabil sa faca niste ochisori dulci ca sa primeasca o prajitura in plus si o lingura in gurita. sau asa sper. oricum, fiecare parinte face cum crede in dreptul lui si al copilului propriu si personal si toti ne rugam pe drum sa facem alegerea corecta si buna, pentru ei, in primul rand. din nefericire, nu ne-am nascut cu darul clarviziunii, ca sa stim ce si cum ar fi cel mai bine ... nu putem decat sa ne dam toata silinta si sa speram intr-un rezultat favorabil. si sa ma zicem Doamne ajuta pe parcurs.
am vazut filmulete si poze, am vazut fetite minunate si destepte, mamici sa va traiasca si sa va bucurati de ele.
dani e bine. e o perioada de acalmie pentru el, totul decurge lin.
eu nu sunt bine. am de facut niste alegeri, pentru noi de data asta, am mari emotii, din nou as vrea sa vad peste vreo 3 ani si sa stiu ce-i de facut. dar cum nu se poate ... ma cramponez si ma frasui, ma sucesc si ma invart, ma gandesc si razgandesc. pana la urma, cumva, va fi bine. nu trebuie sa imi pierd speranta asta. si sa zic Doamne ajuta.
v-am bagat in ceata. sorry.
pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

ASIZULE bine revenisi!! ceva poze?

Si la noi bb2 a fost intamplare...alaptam, nu aveam ciclu, deci cine naiba s/ar fi gandit??? nu ne/a trebuit decat putin curaj sa o lasam pe alessia 2 zile la mama si gata . Am facut testul...pozitiv...am sarit in sus de fericire, ne/am pupat, imbratisat...5 sec...dupa care am revenit cu picioarele pe pamant...ce ne facem???...nu ne iesisera actele pt mansarda, nu scoseseram bani din banca, nu stiam cat ne va da banca...un singur lucru era clar...nu mai puteam locui in acelasi mod 4 persoane. Si incet, incet, super fericiti ca vom fi 4, ne/am apucat de tot...si nervi, si stres, si ...mutat in chirie, nascut, terminat mansarda, care sigur nu era nici acum gata daca nu se nastea Emma .Acum nu regret nici un moment ca am facut/o legati la ochi, ca am riscat, pentru ca, altfel, in mod sigur vorbeam cu dia, sau chinico, si ne imbiam si incurajam una pe alta. So, fetelor, o clipa de nebunie trebuie . Si mai stiu ceva ...nu ganditi prea mult, treceti la treaba!!
LAURA pai daca stii ca ne/ai bagat in ceata, de ce nu ne luminezi putin?? Poate putem ajuta cu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Flore, am admirat printesele si am plans. Am o mare frustrare. Sotul meu nu se mai incumeta la inca unul... Iar pe mine ma doare sufletul pentru Stefy, ca ea e inebunita pentru copii si nu concep ca viata ei sa fie asa... fara o pereche... Eu am o sora si mereu cand am o problema, cu ea vorbesc, cu ea ma sfatuiesc....

chinico, te inteleg tare bine... Eu cand am dus-o pe Stefy la cresa inca nu incepusem serviciul, ca am vrut sa mai fiu cu ea sa se acomodeze... si cand veneam de la cresa plangeam... cand vedeam casa goala... Doamne ce goala mi se parea.... Abia asteptam sa treaca cele 4 ore sa ma duc sa o aduc acasa.... MI se parea ca e o vesnicie...

danutz, spor la invatat si nu lasa pe altii sa te descurajeze. Daca pentru seful tau a fost o experienta umilitoare nu inseamna ca va fi la fel si in cazul tau. Multa bafta lui Rares la gradi. In prima zi nu prea stia despre ce e vorba, dar azi deja stia ca-l lasi acolo si de aceea despartirea a fost un pic mai grea. Asa a fost si la noi la inceput. Acum ne-am obisnuit amandoua cu ideea de serviciu... si nu mai sunt probleme. In timp se va acomoda si nu va mai reactiona deloc. Uneori, parca ma doare ca nici nu seuita in urma... cand se duce la copii...

Kiki, am admirat Garga cea isteata si frumoasa foc...., dar intrebarea mea e de unde aveti voi alfabetul ala asa fain?

Roxanica, ce frumos povestesti tu... Acum e mai bine... Am trecut pe tarate... ca zice sotul ca Stfey ii face concurenta porcului.... Are de luat o lingura de tarate pe zi si vad ca merge binisor...

Laura, eu zic ca-i mai bine sa nu mai fie "mangaiat toata ziua" desi si eu am simtit la fel acum mai bine de un an... Si toata lumea mi-a zis sa o las sa devina independenta, sa am inredere in ea ca se va descurca... Si acelasi lucru vad la tine, ca totusi ai incredere in el... dar totusi suferi pentru el....
Si multa bafta, sa iei decizia corecta si sa fie asa cum iti doresti.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Asizule ma bucur ca ai recunoscut personejele...mi/s tare dragi...am mai intalnit pe cineva la constanta...la fel de draga, doar ca timpul a fost muuuult prea scurt pentru a putea povesti si a ne cunoaste mai bine. Ma bucur totusi ca am reusit sa le vad chiar daca nu in formula completa . Din pacate au fost persoane cu care nu m/am vazut...si asta din vina mea...timpul scurt, noi multi, masina altora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Flore, Asiza, bine ati revenit din concediu!

Flore, sunteti atat de frumosi! Bine, bine, vad trei fete, dar unde-i mami? :)

Lavinia, cum mai e Mihaita? Multa sanatate!

Dianav, ai grija de tine!

Manu, Laura, Danutz felicitari pentru primul pas la gradinita!

Manu, stiam ca Luca se va integra perfect la gradi! E super rugbistul!

Laura sunt de acord cu tine. Si pentru Victor gradinita va insemna un pas inainte; votez pentru efectele benefice, chiar daca educatorea nu e mama (si aici Flore, te aprob: n-as accepta sa fiu educatoarea / invatatoarea / profesoara bursucilor).
Referindu-ma strict la Victor si gradinita, in primul rand astept sa-si faca prieteni (prietenii lui personali, si fete si baieti, diferiti de cei "la comun" cu surioarele), sa devina mai independent (nu ca n-ar fi, dar imi doresc sa poata sa se descurce singur in diferite situatii); pe scurt: socializare.

Danutz, tin pumnii la examen! Succes!

Roxanica, eu le-am lasat pe fete la gradinita cand a aparut Victor. Totusi, privind inapoi, nu cred c-am luat cea mai buna decizie. Victor a avut cateva reprize de bronsiolita (cu suierat) pe la trei-patru luni, a fost suspect de astm. Acum e totul bine, dar am avut o perioada grea (toata primavara am dus-o cu medicamente pentru toti trei bursucii).

Dandusa, felicitari Raducului pentru "tata"! Ce solidaritate intre baieti :). Cum a reactionat Claudiu cand i-ai aratat manuta?

Simo, condoleante! Imi pare atat de rau; nici nu vreau sa ma gandesc la fetita si sotie :(.

Dbunny, si noi incepem odata cu voi gradinita si scoala. Succes lui Dani!

Kikineata, super Garga, ca de obicei: frumoasa, cocheta, desteapta!

Chinico, hai sa-ti zic: 3 copii, 2-3 pisoi (dupa cum se lasa ingrijiti, stresati, fugariti), plus un bonsai (care zau ca-i mai mofturos decat un copil). Cum ti se pare? :)
Acum, lasand gluma la o parte, sincer nu ma mai aventurez sa recomand nimanui mai multi copii; pentru mine e excelent, perfect, dar fiecare isi stie socotelile, dorintele, posibilitatile... Daca insa te intereseaza partea frumoasa, scriu romane :). Si ca sa-ti faci o idee, trecerea de la unul la mai multi copii as compara-o cu hotararea de a avea un copil; mai pe inteles: e greu, dar cu niciun chip n-ai vrea sa revii la ce a fost odata.

Laura, succes in luare celor mai bune decizii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Roxanica,
exact aceleasi temeri le aveam si eu.zic ca-i normal sa simti asta si s ate gandesti cum va fi.culmea este ca atunci totul va fi diferit de cum te astepti...problema cu deranjatul Crinutei,mi-am pus-o si eu...doar ca a durat putin cat s-a acomodat ea cu noul venit...,apoi nici ca mai misca.chiar si acum dateaza trezirile nocturne ale viermisorului si de fiecare data maraie/plange sa-si ceara drepturile,dar n-o trezeste pe ea.si noi dormim toti trei in acelasi pat,adica...de curand am experimentat dormitul doar cu Radu si mi-am dat seama ca fiica mea contribuie la trezirile lui ba cu un picior ,ba cu o mana...cumva il deranjeaza pt ca atunci cand dormim doar noi doi,doarme mai bine.nush cum sa fac,da' ceva tre' sa fac!
abia astept sa te vad cu printesa sanatoasa in brate
Lizzy,
"deci, rabdare si echilibru. dupa fiecare perioada frumoasa vine una si mai si. va garantez!
"tare mi-a placut pasajul asta.o simt deja...,imi imaginez ce ma asteapta...
Flore,
fix acelasi film l-am facut si eu,dar cu perosnaje diferitescumpe tare fetele talesi voi tot cu un scaun de la ikea?chiar vb cu sotul..."tre' sa mai luam 2 scaune de la ikea"...el se stramba si ma intreaba "ai de gand sa-l faci si pe bb 3?"no wayyyyy,doar sa fie
Chinico,
Flore mi-a predat legatura intr-o perioada...,nu tocmai potrivita.asadar...zic tooooteste greu fatah,daca n-ai farama de ajutor...este f greu.primul an este cel mai dificil!imagineaza-ti ca al meu sot mai pleca si la job la 19 si daca mai am si ceva homeopate de dizolvat...,ma apuca dimineataabia reusesc sa le dau de mancare ca tre' sa le fac baie.abia ii pregatesc de somn,ca tre' sa le dau homeopatele.abia dizolv homeopatele,ca maraie cu randul,care vrea tz si nu poci din cauza de homeopate...,care vrea un sanwich.cand ajungem in pat,ba povestea,ba papusile calare,ca Radu la tz si Crinuta pe picioare,ba Radu pe picioare si Crinuta la tzbeiiiiiiii,n-am glumittttt.astea mi s-au intamplat de nush cate ori pana acum.sant realitate.darrrrrrrr,este minunatttttt.imi este aproape imposibil sa descriu partea de exatz.greu de definit ce implinire sufleteasca imi aduc acesti doi copilasi.greu de inteles cum de mai am timp sa ma supar pe ei.daca-i vezi cum se alearga unul pe altul,cum se hranesc,cum se harjonesc si cum se iubesc....sant minunatiii.doi puii de om,care reusesc sa scoata si ultima farama de dragoste din sufletelul meu si s-o inmulteaca cu catralioanele...,care reusesc sa ma transforme in cea mai fericita mama din lumem-am iemotionattoate ca toate,da' sa nu mai aud ever de bb3
Asiza,
cu manuta a fost asa...s-a trezit si primul lucru asta i l-a zis.eram preagatita sa fug,m-a alergat,m-a jumulit putin si-am ras in hohote amandoi.apoi,l-am facut "loser"(este o gluma de-a noastra)azi glumeam cu el ca nu gaseste Crinuta o piesa de la papusa matrioscael zice "nu-s doua la fel",iar eu "inghite-o pe urmatoarea"hahaaaaaaa,a facut asa o fata de scumpppp.
Acs,
" mai pe inteles: e greu, dar cu niciun chip n-ai vrea sa revii la ce a fost odata."
frumos si adevarat!

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput