Fulguleti de nov-dec 2006 (219)
Raspunsuri - Pagina 11
flore26 spune:
DANDUSA 
Lavinia_P spune:
Dandusa,
LA MULTI ANI! Multa multa sanatate si putere sa iti cresti copiii minunati cat mai usor!
Imi pare rau ca treci pe langa butoi/prin el, dar stiu ca vei reveni cu buna dispozitie cu care ne-ai obisnuit!Capul sus!
Laura,
Si eu vreau sa-l dau la gradi..am gasit una pariculara noua dar cam departe..si una de stat aproape..dar "de stat"..cu multi copii in grupa si mai putina atentie.oricum il dau numai pana la 12 sau kiar mai putin..eu nici sa nu aud ca imi plange mai mult de un sfert de ora..
pt el oricum e un efort plansul.am aceleasi emotii..ma tot gandesc la serbarea de Craciun cand o sa il vad si pe el acolo...

FLORE,
mai, tu nu ai auzit de celulita?Arati beton pt 2 copii ,ce mai!
..si fetele sunt superbe..una seamana cu nicu..una cu tine..felicitari pt asa o familie frumoasa!
Roxanica,
capul sus!Vei vea timp si de David..vei iesi si in parc cu amandoi..Maria va dormi in carut..tu te vei juca cu david.
Acu..de noi..iar tre sa mergem la orl..iar nu imi place cum e..nici nu stiu la care sa ma duc..zau..imi vine sa dau cu banul.![]()
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
lizzy spune:
care mi-ati urat vacanta placuta?
era o neintelgere! n-am avut si n-am nevoie de vacanta! nici de hodina, ce-i aia?? 
back in business! ![]()
Laura13 spune:
salutari mamici.
vesti pe scurt de la noi: am fost ieri la gradinita. dani nu a vrut sa intre, pana la urma a ramas in sala de curs (in lipsa altui termen) si mi-a spus sa ma duc sa fac treaba ca el se joaca un pic. era un pic nelamurit ca nu erau copii, dar i-a explicat o educatoare ca data viitoare cand va veni vor fi multi, multi copii si a plecat fericit. sunt un picutz amarata, ca nu e in grupa si la educatoarele la care vroiam noi. e vina noastra, ca am amanat pe ultima suta de metrii, imi vine sa imi trag pumni in cap. incercam sa aranjam acum, dar nu cred ca vom avea sanse. nici educatoarea de la grupa lui cica nu ar fi rea, dar a doua educatoare e noua, vine acum ... si nu stiu cum e, cum va fi. vom vedea.
in rest toate bune si frumoase, mai putine crize, mai multa bunavointa. singurele crize sunt acum legate de guma de mestecat, pe care a descoperit-o la mare ... si ar rontai toata ziua si nu primeste decat o bucatica pe zi ... si e cam trist si suparat pe chestia asta. dar sper sa treaca repede perioada.
pup, trec si eu inapoi in campul muncii.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Yagmur spune:
Servus,
Relatare prima zi la gradi pe scurt:
- trezit cu greu, desi el este matinal de felul lui
- ajuns la gradi, in trupa mare: eu, bunica si Olimpia
- intrat in clasa, zambit, fuga la jucarii, zis tai-tai si asta a fost.... nu a plans, nu a fost mirat ca noi plecam... Erau doar 5 copii din care 3 plangeau si unul era suparat. Rugbistul n-avea nici o treaba cu ei. Marea realizare: nu a facut pe el; s-a cerut la olita. Sa vedem cat tine minunea
Educatoarea e noua, tanara, pare ok.
A mancat micul dejun acolo, a cerut supliment
si cand a venit Olimpia dupa el la 12.30 nu a vrut sa plece... mai vroia sa pape "micul dejun" cu copii. Pe drum a intrebat-o: "ai ceva prin geanta?" - avea o para pe care a ras-o.... off, mancaciosul lui mami va duce gradi la faliment daca il incriu si la masa de pranz
.
Deci, a fost ok. Eu mor de durere de cap si de multa munca.. imi doresc enorm de mult sa mai merg cu el inca o dimineata.. dar cred ca abia cand intru in somaj mai apuc
.
Am baiat mare si nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul...
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Lavinia_P spune:
Bravo Luca!Vai ce bine Yagmur ca nu stai stresata ca plange!
Laura,
S-ar putea ca educatoarea noua sa fie mai implicata si sa isi dea mai mult interesul decat cele deja tocite!Succes si voua!
Dupa cum spuneam..are iarasi otita.de fapt eu zic ca nici nu a fost vindecat total si terenul a fost prielnic pt recidiva.

Doctorii astia 
.. a fost concediu..ce sa-i faci!
Cu siguranta ajungem la operatia de polipi pt ca respira foarte prost noaptea.Si amigdalele sunt foarte mari,dar am mancat inghetata zilnic
..sper a nu trebuiasca scoase si alea.
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
roxanica2006 spune:
ce vesti bune !!! Bravo, Luca si Dani, ce usoara acomodare !! S-o tineti tot asa!
Flore, superbe pozele ! Iar tu arati bestial, nimeni nu ar crede ca ai doua fete mari 
Ruxandra, asiza, ati revenit din concediu?? Parca o si aud pe Ruxandra povestindu-ne super concret depre vacanta, punctele slabe au fost: tzac, pac, 1,2,3, partile bune : a.b.,c, d, per total G. a avut un scaun diareic, dar l-am reglat repejor, M. s-a simtit excelent, a inotat cu taica-sau, mai dam o tura la Vama Veche si gata vacantza. Cam asa ne va povesti, nu credeti? ![]()
Lavinia, imi pare tare rau de otita, dar chiar asa repede sa fi recidivat?? Si iar aveti tratament cu antibiotic?? Iubitul Mihaita, sanatate multa!!
Noapte buna dragutelor !!
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei din burtica 33 +
David al meu