Fulguleti de nov-dec 2006 (219)
Raspunsuri - Pagina 10
ingeras26a spune:
Buna,
Dandusa, la multi ani!
Raluca, sa traiasca Stefan, iarta-ma ca nu am raspuns la sms (Danita, idem!), dar eram la spital cu maya in Bulgaria.
Eu raportez un concediu de cosmar, in prima zi au intrat hotii peste noi, in a doua nu am avut apa (la mare!), in a treia ne-am mutat pt ca in continuare nu aveam apa, in a patra a primit inelul (frumos :))cu 7 diamante, incepand cu a cincea am facut toti enterocolita virala, copiii cu perfuzii, a fost horror. Nu ma mai intrebati :( dupa ce astepti un an de zile un concediu si ai si tu o saptamana sa te bucuri de familie...acum suntem cu totii ok, Slava Domnului.
A fost mai nasol cu copiii mici, care au stat mult pe perfuzii. Mayei au incercat sa-i puna, dar a facut blocaj, s-a speriat si pt ca era deshidratata si sangele nu mai era suficient de fluid, i s-au inchis venele. Am rezolvat-o cu perfuziile baute...
Acum ne refacem. Maya este f bine acum. Va merge la gradi peste o sapt.
Va pupam mult.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
leyla spune:

minunata Dandusa 

! Sa ramai mereu la fel de frumoasa, zambitoare si puternica (asa te vad eu
). Sa-ti traiasca minunatele comori (asta il include si pe sot
), si sa te bucuri de ele in fiecare clipa a vietii tale.
Ingerasa, imi pare rau ca ati trecut prin momente atat de nasoale si tocmai in concediu. Bine insa ca ati scapat si sunteti bine cu totii.
As mai scrie cate ceva dar de la ora doua a inceput o nunta de tigani in apropierea cladirii unde lucrez si ne delectam cu Salam, Minune si alte din astea, asa ca am creierii varza.....asta bineinteles dupa ce ca, creierii erau oricum varza dupa concertul Madonnei de aseara.
Pupici.
roxanica2006 spune:
Mi-ati transmis si mie emotiile cu gradinitza, desi nici noi nu mergem anul asta. Nu sunt prea incantata de decizia luata, dar daca Maria se naste in octombrie va fi atat de micutza si vulnerabila la toate bolile, pe care inevitabil le va aduce acasa David...si nu vreau sa risc, nici n-am putere sa lupt cu tusea lui David, de exemplu, si cu reacomodarea la viata de bebe miiiiic, mi-ar fi tare greu. Asa ca din egoism am decis sa nu-l ducem pe David la gradi numai din primavara. dar simt ca il privez de multe lucruri, esentiale pentru evolutia lui, copiii din parc, prietenii lui merg acum la gradi, se vor dezvolta frumos, vor sti poezii, cantecele, iar micutul meu va sta acasuca, probabil putintel neglijat, ca-mi vine sa moooor
Si aseara, stateam lipita de el si ma gandeam ca de acum inainte voi lipsi la multe momente din viata lui, nu voi mai putea sa-l tin in brate la teatru de papusi, sa-l vad cum se mira, rade, striga, eu voi fi acasa cu fetitza, nu voi mai alerga cu el prin parc, acolo vor fi tata si bunica, si altele...Apoi ma gandesc ca-s doar o prostutza, mi se intampla o minune, voi naste o fetitza frumoasa, surioara lui David, si asa il va ajuta si pe micutul meu sa creasca frumos, sa invete iubirea de frate, sa imparta lucrurile, sa ma ajute cu schimbat, baita, jucat, daca o sa-mi gestionez bine timpul puterea si rabdarea, poate-i va fi mai bine cu noi, decat la gradi, chiar daca acum e momentul gradinitei...
cam asta e la ora asta in capul meu...
Voi ce parere aveti, exagerez daca nu-l duc acum sau e o buna metoda de prevenire a lungului sir de imbolnaviri?? Cum ar rezista un sufletel de o luna la raceli repetate?? Voi, mamicile cu un bebe micutz, cum procedati???
Asa ca Dia, imi pare rau ca Oana se imbolnaveste inca, dar, privind lucrurile din perspectiva mea, mai sucit oarecm
, eu nu as lasa-o la program scurt. De ce?? Daca tot e asa de incantata de gradi, oricum virusii ii poate contacta la fel de bine si pana la pranz...sau nu stiu, poate spun prostii. iti doresc sa alegi solutia cea mai buna !
In rest ce mai faceti?? Ati renuntat la planul de a va cumpara o casa??Sa stii ca intr-o zi am bagat ca disperata cheerios cu lapte cu nesquik si bucati de banane, reteta lui Lulu si a lui A_deju, nu??
Laura, Ingerasa, Danutz, si tuturor mamicilor de fulguletzi ce se pregatesc pentru gradinita le doresc acomodare usoara 
Lizzy, vacanta placuta si multe felicitari muschetarului Marc pentru noile achizitii !!
Donia, succes Roxanei la scoala !
raluca, bun venit acasa cu Stefan, ma bucur tare sa aud ca Adina l-a acceptat usor pe fratior si ca totul decurge firesc ! Dar ce s-a intamplat de a decis Stefan sa vina mai repede pe lume??
Asa m-ai responsabilizat cand m-ai enumerat in lista aia de mamici ce urmeaza sa nasca, adica io si ramsan...Mi-e fricaaaaaaaaa
gata, nu mai pot sta! mai vb
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei din burtica 33 +
David al meu
iulia-stefy spune:
Salutare!
ingerasa, imi pare rau ca nu a fost cum v-ati dorit... totusi ma bucur ca acum sunteti bine.
saryta, dianav, va multumesc. La noi nu e o chestie trecatoare... e de mai multa vreme si ma lupt cu ea sa o reglez din alimentatie... o perioada merge, apoi o i-a de la capat.... N-a mai avut fisuri de ceva vreme si acum.... O sa se rezole, dar cu cata durere?
Lacramioara si
Stefania Iulia
Laura13 spune:
salutari mamici.
si noi pe aici, multumesc din suflet pentru ca ati scris de gradi, de gandurile voastre, de emotiile voastre. eu vreau sa merg luni cu dani la gradi, azi nu am fost pentru ca am vrut sa mearga si tati, care nu are timp de noi ... so, luni voi merge eu cu pustiul.
din ciclu perle:
dani: mami, tu mai ai lapte in tzitzi?
eu: nu mami, am avut cand erai micutz, acum nu mai am.
dani: mami, dar daca dam jos capacele (si pune mana pe mameloane) si turnam lapte acolo nu pot sa bea de la tzitzi?
dandusa 
multa fericire, sanatate, sa fiti mereu la fel de uniti, frumosi si luminosi! 
revin azi, sper sa va mai raspund si eu.
pup
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
roxanica2006 spune:
Buna , fetelor !
Laura, super simpatic Dani, auzi la el "capace"
Chiar asa, ai mai fost la control cu sanii, totul e in regula, retin ca erai preocupata de un nodul, scuza-ma, dar nu mai stiu ce a zis dr.
Ingeras, pacat ca ati fost bolnavi in vacanta...si felicitari pentru inel !!
Lacramioara, eu am citit ca uneori problemele de tranzit nu se rezolva din alimentatie, sunt alte cauze ce trebuie depistate si tratate, poate e si cazul lui Stefi, daca zici ca atat de tare se chinuie mititica. totusi, stai sa-ti spun si experienta mea: o perioada am luat fier in sarcina si am fost fff constipata, mi-a folosit kiwi dimineata pe stomacul gol, in cantitati industriale, si activia iaurt, tot muult.
Acs, de multa vreme vreau sa-ti spun ca m-au incantat pozele voastre, asa faini sunteti toti, si veseli, nu va plictisiti deloc, va sunteti suficienti voua insiva, n-aveti nevoie de prieteni in concedii, lume multa, va distrati voi foarte bine, nu-i asa??
Yagmur, si voi cu gradinita deci...bafta multa rugbistului si tie 
kiki, tu ce faci cu Sara, o dai la gradi toamna asta ??? te intorci la slujba, ce planuri ai??
Leyla, salutareeeeeeeeeeee!!!!! 

Nu stiu ce-i cu mine de cateva zile...asa-s de epuizata, nu am putere de nimic, si ma dor oasele de mor. Dr nu mi-a dat prenatale in sarcina asta si cred ca m-am cam demineralizat, am mers eu la farmacie si mi-am luat materna ca nu mai pot. Oricum la minuni nu ma astept.
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei din burtica 33 +
David al meu
Laura13 spune:
revin, sau cel putin incerc, sa vedem daca ma lasa treaba ...
donia cum bb? intr-adevar prin comparatie, el e mai mic, dar de fapt e mare. am fost f coerenta, nu?
nu vii si la noi la curatenie? ca tot jucariile ne omoara

iulia-stefy imi pare tare rau ca iar are probleme ... nici nu stiu ce sa iti zic, decat multa sanatate.
lizzy ma bucur tare mult pentru progresele lui marc! felicitari si
muschetarilor!
danutz aceleasi emotii le am si eu, dar imi pun mari sperante in faptul ca cei mici sunt ca niste maimutele si se vor lua unii dupa altii ... invatand lucruri bune si mai putin bune. cu scuipatul inca o mai tragem si noi, dar mult mult mai rarutz. 
raluca cat ma bucura vestile de la voi! sa fiti sanatosi, acomodare usoara si
adinei pentru ca are grija de stefan.
dia eu zic ca daca are de luat vreo boala o ia in 10 minute de joaca, mai degraba incearca sa ii dai ceva pentru stimularea imunitatii, nu stiu ce ca nu i-am dat niciodata lui dani, dar vreu si eu sa ii dau acum cu inceperea gradinitei.
dianav si la noi la fel, nu vrea sa faca kk la olita/wc, dar el vrea numai in pampers. daca aveti succes, vinde-mi si mie pontul ![]()
ingeras unde ati fost in concediu??? imi pare rau ca a iesit naspa ... 
roxanica cred ca si eu l-as tine acasa in conditiile astea, cu bb mic ... mai ales ca sta cu mama ta. vestile mele nu-s grozave, nici f nasoale, adica nu-i malign, inca, dar poate deveni de la orice loviura/soc. so, dani sta mai la distanta de mine, dorm iar cu grija, s-au dus jocurile noastre de-a cataratul impuscatul, topaitul pe mine ... inca mai analizam daca sa o scoatem ori ba, punem in balanta ... asta e, cu voia lui DD vom fi bine.
pup, ma intorc la munca
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dandusa spune:

ce emotii,ce stare de bine mi-ati transmis prin urarile facute.asa bine m-am simtitttt.m-au uns pe suflet.telefoane,mesaje etc...m-am simtit ca o regina.rasfatata de sot dar pusa la zid de pitici
a trecut si ziua mea.mare zi...,asa trec toate,doar!uf,ma apuca nostalgia cand ma gandesc...,mai bine nu ma mai gandesc![]()
.................
altfel,Raducu se pare ca a facut roseola.santem in plina eruptie si stare de nervi cu to tacamul aferent.Crinuta este ok.sufera si ea indirect.speram s atreaca curand,ca am avut niste zile...,ingrozitoare...
am descoperit limita limitelor,adancul adancului si partea cea mai de jos a moralului meu...
revin in forta curand
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
iulia-stefy spune:
Salutare!
Roxana, Laura, multumesc. Am fost si la doctor... si mi-a dat si tratatment... dar ... mai vedem. Acum e mai bine. De la Pasti nu mai facuse fisuri... si speram ca nu are sa se mai intample.... dar s-a deranjat la burtica si i-am dat Furazolidon si se pare ca a strans-o la burtica mai tare decat era nevoie...
Dandusa, imi pare rau de Raducu. Multa sanatate si tie multa putere. Sus moralul... Eu vorbesc...
ca si eu sunt... aproape de limita....

Lacramioara si
Stefania Iulia