Sezatoarea canadiana (152)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

dedicatie pt voi cu drag de aici din Brampton, cel mai tzapan hit indian,cu subtitles

enjoy

http://www.youtube.com/watch?v=ZA1NoOOoaNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Simonna, sa stapinesti sanatoasa lada si sa o lasi si mostenire Noi ii spunem magazinului "locul de pierzanie', imposibil sa te duci sa sa pleci cu mina goala Aseara am dat si noi o raita, si am plecat fiecare cu cite ceva

Ange si Cristina, din pacate stiu f.bine ce NU trebuie sa-i pun pentru lunch, inca dezbatem ce-am putea sa-i dam. La noi este problema #1 in familie, de cind merge la scoala (si sint, cu maternelle, 5 ani deja ). Tare mi-as dori sa vrea sa mearga la cantina scolii, dar nu am reusit sa o conving inca

Un weekend placut in continuare. Noi profitam la maximum de vara asta superba, ne balacim cit putem si stam numai pe afara...

Bafta la toti scolareii! Antonia incepe miercuri S-a dus si vacanta noastra, intram iar la smotru (a se citi lectii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu am mai apucat de dat pe aici... in primul rind din cauza altor doua zile cu durere de cap si tot in perioada ciclului, tind sa cred ca hormonal exista o problema, pe care inca nu am depistat-o, dar i-oi da eu de cap. Nu a fost atit de rau ca ultima data, in mai cred, dar destul de rau ca sa blochez din nou mersul intregii case pentru ca nu am putut sa ma ridic din pat de durere.

In rest, si la noi curatenie generala, aranjat lucruri, sorata, aruncat multe netrebuincioase - am gloit casa. Cumparat rechizite, etichetat, suplimentat pe ici-pe colo cu haine... pentru ca incepem clasa a III-a si noul an de gradinita (Tudora in grupa mare, la anul merge la scoala, Lisandru primul lui an, boboc!). Agata incepe vineri scoala. Si Octav la fel. Numai eu sint boieroaica, sint in vacanta pina pe 8 septembrie! Mai ales de la 8 la 15, prima mea vacanta adevarata din ultimii... 8 ani!?! Cred ca dorm neintoarsa!

Astazi am fost la o petrecere la biblioteca, inchiderea clubului de lectura. Fetele au cistigat carti, tricouri, am mincat, chiar si tort am avut! A fost suprinzator de frumos si de multi copii! Am pus niste poze pe contul cunoscut.

Am citit in fuga, nu mai pot acum sa raspund la fiecare, ca trag fetele de mine sa le citesc, ca am luat carti noi de la biblioteca... poate revin mai pe seara. Dar vreau totusi sa scriu acum citeva raspunsuri, ca daca nu mai apuc sa intru, sa fie scrise:

- sa o pe Daiopri, ma bucur mult de tot pentru vestile bune si sint cu sufletul alaturi de tine in continuare.

- sa le doresc sanatate lui Denisam si lui Ange. Oricare ar fi problemele, sa le rezolvati repede.

- sa-i doresc Simonei sa stapineasca sanatoasa lada rosie si sa o umple de zestre.

- mQQm, ai aproape acelasi stil de umor ca sotul meu, exact asa mi-a zis si sotul meu la a doua nastere. Ii povesteam eu cum ma strimbam eu de durere si alea de pe linga mine nu reactionau de nici o culoare, la care el, suav cum il stim: pai, or fi crezut femeile ca asa esti tu de obicei, de unde sa stie ca te strimbai de durere daca nu le-ai spus nimic!?!

Ar mai fi de scris, dar nu ma lasa maimutele astea, cica s-a terminat pauza, sa ma duc sa le citesc!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah! Felicitari Danei, nici eu nu cunosc pe nimeni cu gemeni care sa-i fi nascut natural. mamica curajoasa!

Si eu am nascut repede, natural si fara epidurala. La prima nu am vrut, la a doua nu eram hotarita si pina sa ma hotarasc o tineam in brate, la al treilea il nasteam in masina, nici nu am avut timp sa ma gindesc daca vreau sau nu! Dar a naste repede, nu inseamna ca nasti usor, pentru ca, desi durerile tin 10-15 minute (la mine la toti trei a durat cu totul cam jumatate de ora, de la plecat de acasa pina la tinut in brate), in acel timp scurt durerile sint pe masura. Nu vreau sa ma gindesc la un travaliu de mai mult de o ora cu durerile pe care le-am simtit eu de trei ori in acele sferturi de ora... cumplit, cred ca ma opream la prima fata! Sau ceream cezariene la celalalte doua.

Pachetel - eu nu pun sandwich-uri, ii pun Agatei mincare normala. Nu stiu cum voi proceda cu Tudora, cred ca i-as pune orice numai sa stiu ca maninca, desi si-a mai revenit si ea un pic cu mincarea acum, dar tot putin de tot maninca. Dar Agatei ma feresc sa-i pun piine, ii dau un fel doi normal, dar mai usor, cum ar fi orez/cus-cus/noodles sau alte paste cu ceva carne sau peste, sau chiar numai carne sau brinza cu legume crude si iarna, mai ales, ii pun supa in termos. Daca ii dau sandwich, i-l fac cu un ochi sau omleta, brinza sau pasta de brinza, pasta de peste, cu o foaie de salata sau alte legume puse peste, cu pita sau cu piine integrala, dar subtire de tot. Asta pentru ca la ea exista riscul de a se ingrasa peste masura, fiind foarte mincacioasa si pofticioasa... Ii mai pun fructe, legume crude, fructe uscate, cite o prajiturica... Iar ca recompensa, o data pe saptamina, ii dau voie sa manince la cantina (nu stiu cum isi alege numai cind e piza, hamburger si altele de genul asta, dar o data pe saptamina merge).

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Bre, ma laudati degeaba, ca nu sunt optimistaAsa sunt eu dusa nitel
Am fost in vizita si la sv si iar se mira toata lumea ce bine arat si ma simt
Mai am nitel si imi arat "podoaba" ca nu o sa ma creada lumea ce am de facut:) Acuma serios, nu stiu de ce, poate unde am vazut la sora mea ca era bine mersi, dar eu nu pot sa gandesc negativ. Asa ca Ange, nici pomeneala sa te aud ca esti stresataMai toate se rezolva.
Hai ca acusi vin la tine:) Si la Denisam:)
Acuma sper ca nu ati inteles gresit, da e f bine daca a disparut complet, dar, din pacate eu nu prea am de ales si tb sa merg inainte cu ceea ce s-a hotarat de la inceput
Referitor la sot imi vine sa rad, asa e, e alaturi de mine, da sper sa dureze
Mie imi vine sa plec de acasa cand ma gandesc la perioada de betegeala si crestere
nelia hai si la mine cu curateniaDaca pana acuma eram una care ma invarteam ca o curca beata, acuma suntem 2
Rocs, si tu la soare?Eu as vrea sa mai vina vremea urata ca zau ca mi-am rupt picioarele. Pai nu mai avem asa mult pana la scoala Da vedem noi.
Da, greu tare cu mancarea la scoala. Si tine cont Ange ca nici branza topita si nici pate nu sunt asa bune Ca sa am tacamnul complet la noi la scoala nu ii lasa cu mancare (cica sandvis) si nici nu am alternativa lui sandvisul cu peanut butter
Eh, o sa il trimit doar cu iaurt si fructe indata.
O sa ma duc at sa intreb de nenea de la magazin.
Eu daca scriu prostii pe aici e din cauza ca ma grabesc nu ca nu mai stiu romana

Asa, apoi vreau sa merg si eu undeva in octombrie dupa ce termin de baut si pana sa ma zapaceasca iar si nu stiu unde.Ideal ar fi doar cu sotul, sa il zapacesc cat pt juma de an incolo pana ma adun, da sora zice ca nu ramane cu amandoi, asa ca ma gandesc sa iau motanul, si parca ma vaz dormind iar pe patul de copii Unde sa ma duc?
mqqm, stiu si eu ajutor din ala cand doarme bb sau e linistit
Simonna sa iti fie de folos lada. Impportant e sa iti placa tie, ca doara fetele stiu ca o sa rasfeti oricum pe miss Z.
Iar am ajuns la capatul gandurilor

Stai ca editez, Olga da tu ce faci mama, dai numa cu dedicatiile asa? Ceva despre boieroaica nu mai zici? Sau nu mai zici din casa?:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Pentru utilizatori de Picasa - experienta tare neplacuta

Va scriu si voua, ca sa fiti la curent. In Picasa exista optiunea sa te adaugi « fan » al cuiva, la albumele publice. Dupa aceea primesti un email de cite ori au fost adaugate poze noi. Ieri am gasit un email care imi indica ca un anume Ray (pe care evident nu il cunosc) este « fan » la albumul meu. M-am dus repede sa vad cine este si am gasit si un al doile necunoscut « Sebastien » Primul este din America, al doilea din Quebec. Nu stiu cum si cind a vazut pozele noatre, dar mi-a dat un sentiment f.neplacut. Le-am blocat accesul si am facut toate albumele « private ». In acest caz, pentru cine vreau sa dau acces, voi crea si o parola.

Daiopri, si de la mine multi si un buchet virtual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanagabriela

Pentru utilizatori de Picasa - experienta tare neplacuta

Va scriu si voua, ca sa fiti la curent. In Picasa exista optiunea sa te adaugi « fan » al cuiva, la albumele publice. Dupa aceea primesti un email de cite ori au fost adaugate poze noi. Ieri am gasit un email care imi indica ca un anume Ray (pe care evident nu il cunosc) este « fan » la albumul meu. M-am dus repede sa vad cine este si am gasit si un al doile necunoscut « Sebastien » Primul este din America, al doilea din Quebec. Nu stiu cum si cind a vazut pozele noatre, dar mi-a dat un sentiment f.neplacut. Le-am blocat accesul si am facut toate albumele « private ». In acest caz, pentru cine vreau sa dau acces, voi crea si o parola.

Daiopri, si de la mine multi si un buchet virtual

Oana, mama lui Antonia

Oana, si eu am primit saptamina trecuta email de la webshoots cu cite vizionari am avut in sapt respectiva. Si am ramas socata 33,870 vizionaro In afara de aici pe DC, nu stiu cine altcineva se mai uita la poze. Dar chiar si asa cifra mi s-a parut enorma ptr o saptamina. Am si eu 3 fani, dar nu le pot vedea decit nickurile, tu cum ai vazt de unde sunt???
Si pe mine m-a batut gindul sa le pun la privat..
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Si eu care tocmai vroiam sa va arat poze din week-end... m-ati facut curioasa si m-am uitat si eu in contul meu si nu am vazut unde este afisat nr de vizitatori. Al meu este pe photobucket.com. Anyway, cine vrea sa vada pozele din Geneva pe care le incarc acum, trimit link-ul pe adresa de email. A fost superb, o vreme de vis si ca orice-i frumos, s-a terminat repede...

Pana la urma cum a ramas cu intalnirea din 4 septembrie?
Din ce am retinut eu pana acum, informatiile ar fi urmatoarele:
Locatie: La Porte Grecque: 4600 Boulevard des Sources, Dollard-des-Ormeaux, Quebec, H8Y 3C4, Telephone: 514 683 4482 (Cine poate sa faca rezervarea???)
Data: 4 septembrie
Ora: 18:00
Participante:
ange
AnaStroe
Diana2007
nelia
Simonna
pitilache
???? daca am omis pe cineva deja anuntat, scuze!

Simo sa-ti fie de bine cu lada de zestre!!! Are dreptate Oana ca magazinul ala este magazinul pierzaniei, trebuie sa tin departe de el caci cu siguranta o sa mi se para totul ieftin dupa trei luni si jumatate pe aici.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Montrealul venim sa va vedem! Dupa ultimele discutii vom veni in 3 septembrie si stam pana in 6. Ce ziceti daca aparem si noi la intalnire? Sper sa nu se schimbe planurile.

Daiopri te pup.Am fost si sunt inca intr-o anumita stare. Un umor mai negru decat de obicei si mai greu de digerat. De aia nu prea scriu.

Mi-ro merci fata. Ai maini de aur, pe bune!
Fetele si face Mihaela o salata de icre de mori. Poate se indura si pune reteta. A si m-a imbolnavit cu asta ieri
http://www.youtube.com/watch?v=ygJYxMP_ICY
eu cred ca omul asta e alien...E ireal. Sau aici
http://www.youtube.com/watch?v=bCmYjL6dP9Y&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Olga o sa avem ocazia s-o cunoastem in direct pe boieroaica mica? Eu de abia astept!

Daiopri si Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput