Sezatoarea canadiana (152)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

carmen77, succes cu magazinul! Adevarul e ca vad niste preturi la produsele astea on line care sunt pe DC!!! Chiar mai devreme era un palton la 190 de lei si o masinuta de jucarie, cu remorca, la acelasi pret! Si asta cat inseamna in dolari canadieni, vreo 80-90 de dolari pe o masinuta??? E o nebunie!

mikiion, vad ca ai intrat serios in paine! Mult succes! Sotul tau si-a gasit de lucru?

khristin, felicitari pentru finuta, sa va traiasca! Imi pare rau ca trebuie sa incepeti day care deja, a trecut prea repede timpul!

Gata cu pauza, fug ca s-a lovit careva, aud ceva tanguiri...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Ce frumosi sunt baietii vostri, si ce-au crescut!Cand erati aici mereu ma delectam cu pozele voastre, de cand era Matei micutz de doar cateva luni.
Sa mai trimiti poze cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Diana, si eu ma temeam ca ma trimit acasa, mai ales ca spitalul unde am nascut e la 30-40 min driving distance de casa. Norocul meu a fost ca mi se rupsese apa si m-au primit, cand am ajuns la ei aveam deja dilatatie 4 cm si m-au oprit acolo. La epidurala am zis no din start, ele ma tot intrebau pe parcurs daca vreau, pana n-a mai fost nevoie.
Dar in 10 minute sa fie totul gata, cum scria Khristin, asta da, timp record

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Scriu si eu repede sa imi revendic odraslele, Donia,eu am fost cu copiii la Baby Shower.
Le-a placut la resto, au descoperit si unul lg. casa, asa ca musai sa mergem.

De ieri e oficial, Victor va incepe clasa a-4-a la scoala de lg. casa, va merge dimineata cu autobuzul galben.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Diana, Irina e foarte fericita draguta de surioara din ce am inteles, dar dupa ce am vorbit cu Florentina mi-a spus ca in 3 minute a nascut , iar taticu' a scapat secunda aia ca se dusese sa ia pachetul de stem cells . Eu i-am zis ca bine ca a tinut picioarele strans strans ca avea sanse sa o scape pe finuta . Si fireste ca nu a fost nicicum vorba de epidurala, cand a ajuns doctorul i-a spus sa nici macar sa nu impinga ca iesea singurica ....hahaha, asta da poveste de nastere . Abia asteptam sa-i vedem in formatie completa.

Denisa, lasa cafeaua daca te plangi de inimioara. Ramane pe luni?

Carmen, sa iasa biznisu' bine si sa ne spui si noua daca e profitabil pe parcurs. Program mai scurt de 8-5? E viabil sau e mai mult un vis?

Donia, a fost frumos la Wasaga? Cand ne-am intors de la cabana era o coada pe autostrada spre Wasaga pe vreo 5 km pe putin cu masinile stationand efectiv fara exagerare

Gata va pup pe toate si toti

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona_B

Diana, si eu ma temeam ca ma trimit acasa, mai ales ca spitalul unde am nascut e la 30-40 min driving distance de casa. Norocul meu a fost ca mi se rupsese apa si m-au primit, cand am ajuns la ei aveam deja dilatatie 4 cm si m-au oprit acolo. La epidurala am zis no din start, ele ma tot intrebau pe parcurs daca vreau, pana n-a mai fost nevoie.
Dar in 10 minute sa fie totul gata, cum scria Khristin, asta da, timp record

Si cum ai rezistat fara???

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cge

Scriu si eu repede sa imi revendic odraslele, Donia,eu am fost cu copiii la Baby Shower.
Le-a placut la resto, au descoperit si unul lg. casa, asa ca musai sa mergem.

De ieri e oficial, Victor va incepe clasa a-4-a la scoala de lg. casa, va merge dimineata cu autobuzul galben.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Asta imi spunea azi-dimineata C, ca, atunci cand o sa mearga la scoala poate sa mearga cu autobuzul galben ...

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ontario, sunteti ok? prietenii mei din Burlington spun ca-i furtuna pe acolo.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Tocmai ce am venit din Mississauga. Prapad frate ce a fost cu furtuna asta. M-a prins la o clienta acasa si ne uitam amandoua pe geam ca la un film SF. Are 3 caini si 2 pisici care se lipisera de noi ca fasolea pe arac din cauza tunetelor si fulgerelor. Totusi copacii au stat in picioare, semafoarele nu prea mai mergeau pe o bucata de drum cand m-am intors acasa, in schimb am vazut un imens curcubeu pe un fond de cer verde inchis iar in spatele meu iesea sorele pe fond albastru. Super!

Am vazut si un accident pe drum insa nu stiu daca a fost din cauza furtunii sau de la neatentie.

Nu stiu cum era basementul la clienta aia de la care am plecat in schimb se dusese la iazul din spatele casei sa vada daca mai are pesti in bazin. Aflu data viitoare.

Si maine cica ar mai fi un pui de ploaie. Dar poate se contramandeaza. Ca m-am saturat de atata plaie si umezeala. Parca suntem la tropice. Ne mai lipsesc palmierii si baobabii

MQQM - Vazut Pepitel Oliver. Se face din ce in ce mai frumos. Face niste mutrite tare faine!

MonaB- te pup stii tu pentru ce. Nu am apucat sa-ti raspund si-mi cer scuze.

Olga - ce mai faci draguta? Nu mai scrii nimic, nimic? Trebuie sa-ti fac un CD cu toate pozele pe care le-am facut la plaja.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Fetelor am si eu o rugaminte la voi

Aveti idee cu ce-i pot sa piticului meu ca i-a iesit un ulcior la ochi.

Sa-i dau cu polysporin?
Aveti vreo idee?

Merci mult

http://joshua-replici.blogspot.com/

Mergi la inceput