Sezatoarea canadiana (152)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Khristin, nu e nimic inovator, e vorba de haine de copii de la 0 la 8 ani ... pe piata romaneasca e un gol momentan la capitolul haine de calitate la preturi accesibile, ori sunt jeguri cu bumbacul subtire de te uiti prin el si nu is nici alea foarte ieftine, sau chestiile comparabile cu ce vreau eu sa aduc sunt extrem de scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Tocmai am aflat ca mi s-a nascut noua finuta din Montreal, Eliza de 3.1 kg . Mamica norocoasa a nascut la 10 minute dupa ce a ajuns la spital.

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Felicitari ! Uau, 10 minute ???? Asta inseamna ca nu a mai avut timp de epidurala Eu asta imi doresc cel mai mult sa prind, dar nebunii astia zic sa te duci la spital cand contractiile sunt deja regulate la interval de 10 minute, ca altfel te trimit acasa.
Surioara Irina trebuie sa fie foarte fericita !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +36s cu

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmen77

Khristin, nu e nimic inovator, e vorba de haine de copii de la 0 la 8 ani ... pe piata romaneasca e un gol momentan la capitolul haine de calitate la preturi accesibile, ori sunt jeguri cu bumbacul subtire de te uiti prin el si nu is nici alea foarte ieftine, sau chestiile comparabile cu ce vreau eu sa aduc sunt extrem de scumpe.

Strumfii mei

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Sunt de acord cu tine Si jucariile sunt foarte scumpe !
Ideea cu diaper-sii din panza o continui ?
Inca nu mi-am cumparat marsupiul ala pentru bebe dar am ramas la modelul pe care mi l-ai aratat. Astept sa vina bebe si mergem sa ne probam. De la ce magazin ziceai tu ca l-ai luat ? ca am ametit la cate m-am uitat.

Baietii sunt mai frumosi pe zi ce trece, se vede ca le prieste in RO !
Eu am plecat de aici cu Victor mucios, trei saptamani in Ro si in Bulgaria n-a mai avut nimic si a stat mai mult descult, a bagat la inghetata in el de s-a spart, s-a udat cu furtunul si alte minunatii, cum ne-am intors in Ca dupa trei zile de gradi era deja mucios si mi-a dat si mie o durere de gat de mor ...
Si cand ma gandesc ca bebe2 vine chiar in sezonul racelilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pitilache
Diana cum mai esti? Bebe e inca la caldurica sau ai aflat deja ce este???

"Less is more" - Mies van der Rohe

Not so fast !
Dupa cum vezi recuperez cu scrisul pe DC, profit de perioada asta mai calma inainte sa vina socrii, bebe ...
Si bebelinul s-a linistit, ieri n-am mai avut contractii dar s-a miscat mai mult.
Suna bine restaurantul ala, colegii mei au fost acolo o data sa sarbatoreasca ceva si au fost foarte incantati, deci go for it !

Mergi la inceput

Denisam, what's wrong ?

Mergi la inceput

Diana, marsupiul l-am luat de la http://www.boutiquebummis.com/produits.php , insa eu l-am luat de la magazin, au boutique pe Lakeshore, imediat dupa ce iesi de pe 20. Online cred ca il poti achizitiona aici: http://www.calinsetpopotin.com/porte-bebes/ergo.html , insa magazinul lor e mai departe, undeva in Montreal Est, pe Beaubien.

Ideea cu scutecele de panza ...nu stiu ce sa zic, nu am renuntat, dar nu vad piata romaneasca, cu f mare potential momentan, dintr-un motiv foarte simplu: lipsesc masinile de uscat in gospodariile oamenilor, si daca nu ai sarma in curte sa le usti la soare direct, in casa pe uscator nu ai nici o sansa, fiind facute din 6-7 straturi de bumbac cusute unul peste altul, deci se usuca f greu in casa. Daca ai uscator, e alta problema, dar cum ziceam, f putini romani considera o investitie intr-o masina de uscat ca si una rentabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Denisam sper sa nu ajungi la operatie si sa fie bine. Parca era ceva cu tiroida?

Pucku imi pare rau ca sunteti bolnaviori. Eu tot n-am apucat sa te sun, dar nici acasa cu Marc nu reusesc sa vorbesc Lucru cu publiculAm inceput sa ies in pauza in exterior , ca altfel nici pe aia nu puteam sa o iau.

Diana lui Victor, sa-i treaca supararea. sunt curioasa cum o sa reactioneze Marc, ca s-a obisnuit pe acasa cu taticul. Si acum cand il cert cand face vreo prostie striga tata, tata si fuge dupa el.
Si odihneste-te cat mai poti!!!!

Carmenmi-a facut placere sa iti vad flacaii . Arata grozav. De curiozitate, voi ati mai lucrat in comert in Romania? Nu stiu de ce eram convinsa ca sunteti informaticieni
Sa fie cu noroc magazinul!!!!
Timisoara e superba, mereu mi-ar fi placut sa locuiesc acolo. Noi ne-am mutat la si mai frig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Mai dau si eu cu batul pe hartie macar cat sa spun ca traiesc, iar vreo 4 zile am trait chiar foarte bine, la Wasaga, impreuna cu niste prieteni. Ne-am jucat in apa cu copiii ca niciodata, diminetile la plaja la lac, dupa amiezele la piscina, mai un gratar, mai un foc de tabara cu carnaciori si marshmallow in bat, a fost bine, bine, bine!!! N-as mai fi plecat!
La intoarcere am aflat cu surprindere ca eram si programata sa lucrez, noroc mare ca am dat cu ochii pe calendar, ca altfel m-ar fi tot asteptat oamenii pe acolo.
Sa mai povestesc ca pe canicula asta ni s-a strict frigiderul si ca dureaza o saptamana pana ni-l livreaza pe cel nou, asa ca mancam din sacosa Painea si gemul sa traiasca, mai un ou fiert, mai un biscuite, un mar... om supravietui noi cumva pana saptamana viitoare.

Felicitari pentru surpriza cu baby showerul montrealez, am vizionat si eu poze cu gravidute stralucitoare si dame numai una si una, gravidutele included! Plus copii frumosi de monicutza, presupun?

denisam, la tiroida-i buba? Spune, nu ne tine pe jar, ca suntem multe suferinde pe acilea.

Gata, fug ca am o gashca de fetite care fac crafturi in camera alaturata si mi-e groaza de lipiciul si margelele pe care le-oi avea de curatat! Ca prea se distreaza ele pe acolo, mi-e cam frica

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Mihaela, am mai lucrat in comert in Romania, dar fara nici o legatura cu ce vrem sa facem acum, adica am avut firma de calculatoare, vanzari/depanari, chestii din astea. Sotul e informatician, ma rog, un fel de a zice, network analyst, asta e titlul. Iar io ... lol ... departe de informatica, am lucrat in Montreal in domeniul logisticii, in Air Import la o firma mare de logistica. As putea face chestia asta si aici lejer si Florin meseria lui, dar nu mai vrem program de 8 to 5, asta e tot ...

Fug sa scot saratelele din cuptor ca imi apar indata pruncii si sotul din parc si sigur is flamanzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen77

Roxana, suntem bine, mersi de grija , copiii s-au acomodat f bine, noi inca in proces ... de fapt cred ca mai mult sotul decat mine . Mai avem cateva chestii administrative de facut si sper ca in la jumatea lui septembrie sa dam drumul la magazin. Am pus niste poze proaspete aici: http://good-times.webshots.com/album/573765285sLoJKL ... Mona, primele 2 sunt cu dedicatie pentru tine, sunt de f aproape de Vama, de fapt am trecut prin Vama de 4 ori in ultima luna cand am trecut prin pasurile Mestecanis si Tihuta pe drumul Suceava-Timisoara, si o sa mai facem drumul asta de multe ori de acu incoace.

Strumfii mei

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Carmen, esti o scumpa, iti multumesc din suflet pentru poze; Dammit... mi-au dat lacrimile privindu-le si mi-am amintit de copilaria mea fara griji si de chefurile cu prietenii din vacante, la cabana de pe Raraula vizitele la manastirile Sucevita, Vatra Moldovitei si Voronetz. Sucevita e favorita mea, oaza mea preferata de liniste unde ma incarcam spiritual si ma simteam rupta de lumea nebuna. Ai mei mergeau acolo in fiecare an. Ultima data am fost si noi in 2003. Mai avem o casuta pe cheile Nerei, in Banat, in liniste absoluta, unde mi-am jurat ca-mi voi petrece prima vacanta de vara, ca profa. Acum am inteles unde mi-e inima. Poate ne intalnim atunci, m-as bucura enorm.
Iar pozele din Timisoara, orasul unde am crescut, mi-au trezit de asemenea amintiri dragi: anii de scoala, chefurile cu prietenii, fratele meu care locuieste acolo, cofetaria mea favorita de pe Calea Aradului, unde gaseam cele mai reusite amandineyou made my day!
Mult succes in intreprinderea voastra, il meritati din plin!
Acum fug la treburi,

Mona cu Vlad-Andrei (4 years) si Aidan-Victor (4 months)

Mergi la inceput