Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri16

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NINIA imi pare rau.

MICHELLE si eu tot cu formula l-am crescut pe Ale.Din cat in cat mananca? Ale cam pana pe la 4 luni manca din 2 in 2 ore.....dar manaca putin tare....cam 60-80 ml. Eu zic sa pui piciorul in prag. Ce mama masii ai asteptat atata sa ai puiul tau si acu' sa ti se ordone cum sa-l cresti..... la ce te streseaza?
Eu una nu am lasat-o deloc dar absolut deloc pe soacra sa imi zica ce sa fac...uneori ma pufnea rasul la ce imi zicea sa-i fac...odata batea apropouri sa-i leg fruntea!!ca asa se face pe vremea lor...si am inceput sa zambesc asa mai abtinut...ca sa nu ma tavalesc de ras.....ma rog......hai va tuc!

LAU sa dea domnul sa veniti in 3!! Distractie placuta!!

fug ca ma chiama ficioru'!




DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!


.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Am scris mesajul in fuga si tocmai pe tine te-am uitat MCRISSA! Felicitari ptr baietel!!! Sotul cred ca-i in al noualea cer!! Felicitari!!




DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!


.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mcrissa, felicitari pentru baietel!!!! Asa da surpriza, bine ca nu ati aflat la nastere!!! Sper ca nu ai cumparat prea multe lucrusoare roz!!!
Michelle, asa, mamico, fii tare pe pozitii!!!! Nu lasa pe nimeni sa se bage cand e vorba de baietelul tau!!! O avea soacra intentii bune, dar probabil ca are idei depasite si e stresanta! Incearca sa-i spui, dar finut pentru inceput, sa te lase in pace ca tu vrei sa-l cresti dupa metodele tale!
Ninia, offf, imi pare rau ca au venit uratii!!! Nu stiu ce sa zic, dar banuiesc ca esti tare frustrata!
Lau, distractie placuta in concediu!!!! Sigur o sa va priasca!!! Sa te intorci bronzata si de ce nu, cu un bebe in burtica!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ninia81-imi pare atat de rau ca au venit uratii,stiu ce inseamna aceasta dezamagire lunara...Cate am incercat si eu inainte,microscop de ovulatie,teste,pozitii,picioare pe pereti,metoda calendarului si cate si mai cate...Insa eu am ramas gravida cu Lukas in momentul in care am spus ca nu mai incercam,ca nu sunt pregatita si ca nu mai am putere pentru sarcina si ca incheiem definitiv acest capitol.Stiu cat iti e de greu si cate sperante ti-ai facut.incearca sa ramai optimista.

CristinaAna-ce putin mai ai,eu la cat ai tu acum am nascut(37 plus 1 zi).Asa am si procedat cu soacra,am incercat frumos si finut pe ocolite insa nu a vrut nicidecum sa priceapa si crede-ma cand e vorba de copilul meu sunt in stare de orice.a purtat sotul o dicutie cu ea,acum sunt curioasa cum va fii la urmatoareea vizita.insa nu trebuie sa uite ca eu sunt mama lui lukas si eu decid ce e bine si ce nu pentru el.Eu m-am chinuit atatia ani si nu ea!

Danangie-eu mi-am notat si imi notez pe un carnetel cat ii dau sa manance mereu si la ce ora.II dau la interval de trei ore dar si la interval de doua ore,depinde cand ii e foame si variaza intre 50 ml si 100 ml.De exemplu azimi.a papat de doua ori 100 ml insa ieri maximum a fost 80.Am avaut zile cand maximum a fost 60.cand ii e foame nu il poti linisti cu nimic iar cand e satul sa il vezi cum isi tine buzitele in semn de protest sa nu ii mai dau,e un dulce!!!Nu ne mai saturam sa ne uitam la el! pe zi ce trece e tot mai schimbat.saptamana viitaore are deja o luna,timpul trece muuuult prea repede!Ma intrebai de soacra,uite de exemplu de cate ori vine ma intreaba ca de ce nu l-am mutat pe luaks intr-o camera singur,de ce il avem inca la noi in dormitor,ca se obisnuieste prost si nu e bine pt copil si pt noi,si peun ton din acela de comanda.DAr de fiecare data!!!pai il tin cat vreau eu cu mine in dormitor,l-am asteptat atata timp si acum sa il tin departe de mine??.noi avem dormitorul mare,i-am pus patutul ,comoda de infasat si dulapiorul la noi in dormitor ,i-am facut locusorul lui langa noi si inca e spatiu destul.Nu am sa il mut singur decat cand consider eu ca e timpul,in curand sigur nu.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Lau-Doamne ajuta sa veniti trei din concediu!!!Distractie placuta!

Mcrisa-v.ati gandit la nume?




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Michelle, eu de 5 ani nu simt nevoia sa ma mut de la Giulia. Insa deja ma mai expediaza ea si zau ca nu ma bucur deloc. Nu stiu de ce oamenii nu inteleg ca unele mame asa simt si gata. Cum altele simt ca e mai bine sa doarma fiecare in spatiul propriu.
Sunt sigura ca-l admirati non-stop. Este atat de frumos

Cristina-ana, te-am citit la odisee. Pana sa vad finalul, m-au luat emotiile

Ninia,
Luna viitoare va fi mai bine

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Michelle te felicit si aici pentr minune,sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el.
Poze ceva?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare fete dragi!

Ninia imi pare rau ca ti-au venit uratii. Dar hai fruntea sus si sa te apuci sa bagi din nou carbuni.

Michelle asa e tre sa pui piciorul in prag. si cel mai bine e la inceput. Sa ii spui clar ca e baiatul tau si ca il cresti asa cum crezi tu mai bine. Si io am avut ceva probleme la inceput mai ales cu legatul - sa ii legam picioarele ca ramane cracanat, sa ii punem caciulita sa nu raceasca dupa baie in luna august la 31 de grade, etc... Pana am spus clar - e copilul meu, il cresc cum stiu eu mai bine. Acu putem citi pe net, mai citim o carte, chiar le intrebam si pe ele dar pana la urma tot io fac cum consider io mai bine. Si asa e ...trece timpul foarte repede. Maine-poimaine o sa alergi dupa el.

Mcrissa felicitari ptr putza.Ma bucur ca acu Ir-urile sunt bune. Sa fiti sanatosi amandoi.

L5845 distractie multa in concediu si sa aveti vreme frumoasa. Asteptam sa ne povestesti.

Danangie cum mai e cu dintishorii? Tu cand mai faci eco sa ne mai aduci vesti proaspete despre bebita?

Ma intinsei cat o zi de post. Va mai spun doar ca Razvan e foarte agitat si matzait - ne ies si caninii. Unu a iesit deja. In fiecare noapte se trezeste urland efectiv si bagand mana pan la cot in gura. Sper sa trecem cat mai repede peste perioada asta.

Hai v-am pupat pe toate!

poze cu ghemotocul

<a href="http://lilypie.com"><img src="http://b1.lilypie.com/KIg1p3.png" alt="Lilypie 1st Birthday Ticker" border="0" /></a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, fete cucuiete!
Crissa ce surprizaa!! Sa fie sanatos bebe, fetita/baietel ce-o fi! Ma bucur pt tine ca esti bine! Da si eu am avut dureri de burta in timpul sarcinii si luam no-spa zilnic (cam 3/zi, dar imi spusese dr ca pot lua pana la 6)! Iar cand mergeam cu masina un drum mai lung luam 2 no-spa, dinainte, preventiv. Thea e muuuult mai bine acum, a inceput sa doarma noaptea cum facea inainte de injectii, slava Domnului! Nu mai e stresata, si e mult mai odihnita (de fapt si eu).
Dana abia astept sa-ti facem galerie si tie!!! MAi e un pic
Cristina la tine bagam majoretele de pe acum, ca sa nu pierdem startul Ce emotii ma iau! Fetelor cu mai mult de 1 copil, sunteti niste curajoase, va admir
Ninia nu-ti pierde speranta!
Tizo sa aveti un concediu placut, relaxant si productiv


Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata si de la mine,

MICHELLE Alessio intr-o zi a baut 180 ml si de atunci incepusem sa-i dau la 3 ore pe urma incetul cu incetul la 4 ore. Si Alessio saracu' a fost flamangios.....mai ales ca eu am ajuns la urgente cu el cand avea 4 zile ca de cand se nascuse nu mancase un rahat ca ii facusem proba cantarului dupa 20 minute de supt si nu mancase nici 10 ml .Ahhh ce dur a mai fost ptr mine...dar a trecut...sper ca acum cu al doilea sa reusesc sa alaptez....Si eu l-am tinut si inca il mai tin pe Alessio cu noi.

MONY aoleu caninii!! Ma tem de astia ca de raie!Alessio acum are 12 dinti....asteptam caninii. Eu fac eco pe 2 sept si nu mai am rabdare.

LAURA da mai e un pic, sper sa nasc repede si nici sa nu-mi dau seama.Sper la frecventa contractiilor dureroase poe care le am sa ma ajute D-zeu sa ajung macar la 36 sapt...pe urma cand o vrea....

ANCA scumpa, pana la urma e cu ochi sau nu?






DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!


.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput