Burtici fericite de septembrie-octombrie (147)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

monikus..tot amanam..desi le aveam aproape gata...parca tot ma gadnesc ca daca nu e gata nu se intampla acum si mai e timp...oricum la sfarsitul saptamanii trecute ma tot imbarbatam ca inca nu mi-a coborat burtica...azi mi-au zis vreo 3 persoane ca a coborat si ca se vede ca mai e putin..vineri ma duc la medic sa vedem ce zice..

am depasit momentele de panica de la inceputul saptamanii ca m-apuca noaptea, ca o sa fie greu etc..acum e un fel de resemnare si nerabdare

37+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Adevarul e ca mie imi trece sughitul daca ma sperie cineva. Ar trebui si el sa reactioneze la asa ceva doar e al meu.

Eu imi dau seama cand sughite pt ca simt in burta cam cum imi simt pulsul cand e mai accelerat undeva la tampla. Sunt niste miscari ritmice la intervale fixe de timp, ca un ceas.

Apoi, cred ca asta am simtit si eu (ma gandeam ca ar trebui sa fie mai tare, ca niste lovituri)..si daca stau bine sa ma gandesc astazi le-am simtit undeva mai jos..cum bb este intors..asta trebuie sa fi fost! mititica!

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Fetele eu ma bag in patut. Sper sa pot adormi desi sunt cam agitata. M-a invitat soata in pat si nu pot refuza.

Ne auzim cu vesti bune sper maine dimineata.

Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Miss me?
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine, chiar conteaza sa stii ca cineva este cu gandul la tine si se roaga pentru ca totul sa fie bine.
La 8, 30 am fost si eu langa voi cu o mica rugaciune pentru Maria si bb. Trebuie sa fie bine, nici nu vreau sa ma gandesc la altceva!
Dana, , iti multumesc pentru vorbele de mangaiere si pentru rabdarea de a ma asculta!
Acum sunt acasa. Dr mea a considerat ca imi e mai bine acasa deoarece spitalul era foarte aglomerat si tot felul de oameni...concluzia mea e ca e bine sa ajungi la spital numai cand nasti.Sper sa fi fost doar o perioada ma aglomerata, dar totusi sa ajungi sa iti cumperi tu flexula si banalele supozitoare cu glicerina, mi se pare cam prea de tot.(si asta intr-un spital regional)
Nu va mai spun detalii, nu are rost sa va incarc negativ.
Va pup!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Si eu acuma seara am simtit pentru prima data sughitul lui bebe. E ca si cum ar lovi ritmic(mai des de una pe secunda) in acelasi loc pentru multe minute. Problema la mine e ca ... eu cred ca are capul undeva de la col in spate inspre fundul meu ca acolo simt, la capatul intestinelor...

Moni nu cred ca se pot compara durerile... Sunt la fel de ingrozitoare si greu de imaginat. Mie mi se pare mai mare durere sa cazi de sus, din fericirea aia ca vine bebe, cum a fost la tine... Oricum, chiar daca e vorba de 29 de saptamani, chiar daca e vorba de mai mult, e clar ca ne-am "legat" de puii nostri, ii iubim, le vorbim, ii asteptam, ne pregatim pentru ei atatea luni, ne facem vise... Va spun ca de cate ori incerc pentru o secunda - doua sa ma imaginez pe mine intr-o astfel de situatie incep sa plang in hohote si rapid trebuie sa ma gandesc la altceva, ca am impresia ca ma prabusesc... deci nu-mi pot imagina cum e intr-adevar sa treci prin asa ceva mai mult de o secunda...

30+

Mergi la inceput

Somn usor si o noapte linistita Monikus!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

A dat Romania gol in poarta maghiara! una bucata de barbat fericit!

ma bag si eu la un episod din Heroes..revin!
Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Seara buna fetele,
MariaI - sa te aiba Maicuta Domnului in grija si sa te ajute sa depasesti cu bine perioada asta atat tu cat si bebe, sa fiti sanatosi! Doamne ajuta!
kemsy - ma bucur ca m-ai ales pe mine sa anunt eu nasterea baietelului tau. Eu cred ca voi alege o fata care e pe la inceputul odiseei, ca eu sunt chiar la final... inca nu mi-am notat nimic.
monikus - sughitul e perfect normal la bebe atat intrauterin cat si in primele saptamani dupa nastere: ei nu sufera la fel ca noi de pe urma lui, asa ca nu-ti fa probleme .
Vorbeati de scaune - eu ma speriasem zilele trecute ca ies cu scaun moale si mare si cam rosu... apoi explicatia a fost gasita simplu: de la multa salata de rosii si mult pepene rosii. Luni nu am mancat deloc nici rosii nici pepene si am fost imediat constipata si kk mic, putin, greu... asa ca am reluat bunul obicei.
In sfarsit de luni intru si eu in concediu ... sunt sfarsita de oboseala, abia astept.
Pup si noapte buna...

Doamne ajuta!
29+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Somn usor, Monikus! Oricum nu cred ca mai aflam nimic acuma seara.

ionika ma bucur mult ca ai ajuns acasa cu bine! Sa stea bebe acolo linistit pana la termen!

croco deci sunt sperante sa treaca panica asa, pe cand sa inceapa saptamana 38? Sa stiu sa nu ma nelinistesc ca mi-e frica acuma...

Oricum, eu am devenit asa pesimista... mi se pare asa anormal sa avem atatea nasteri premature la odiseea noastra... Doamne ajuta!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

GOOOOL ROMANIA!!

36+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput