Burtici fericite de septembrie-octombrie (147)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Oare ii face rau sughitul lui bebe, ca bebele meu sughite de 15 minute si nu se mai opreste. Nu stiu cum sa il opresc.

Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

fetelor am citit si eu primele pagini ale forumului..ce frumos..ce atmsofera.cum se anuntau fetele si numarau liniutele..mi s-a facut dor de perioada aceea...nu am trecut prin ea alaturi de voi dar imi aduc aminte cu cata emotie am descoperit a doua linuta..mai pala pe test....la primu test nici nu am crezut tot slab se vedea si am zis ca cine stie daca nu e clar...

si acum mai e un picut si ne tinem bebei in brate..
azi "aproape" ca mi-am terminat bagajul de spital.. ar mai fi halatul si papucii in rest pentru mandra mea e totul gata! are rucsacelul ei!

37+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am strans acum niste rufe de pe balcon si m-a troznit asa un gand sa ma apuc sa-mi fac bagajul de spital ...
Ca parca ma cam supara contractiile astea...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Oare ii face rau sughitul lui bebe, ca bebele meu sughite de 15 minute si nu se mai opreste. Nu stiu cum sa il opresc.

Monikus nu cred ca face rau la bb daca sughite..nu are de ce..sperie-l un pic, poate-i trece!
eu spre rusinea mea, nu stiu sigur cand are sughit..stiu teoria, cum ar trebui sa simt...dar nu-mi dau seama

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

fetelor am citit si eu primele pagini ale forumului..ce frumos..ce atmsofera.cum se anuntau fetele si numarau liniutele..mi s-a facut dor de perioada aceea...nu am trecut prin ea alaturi de voi dar imi aduc aminte cu cata emotie am descoperit a doua linuta..mai pala pe test....la primu test nici nu am crezut tot slab se vedea si am zis ca cine stie daca nu e clar...

si acum mai e un picut si ne tinem bebei in brate..
azi "aproape" ca mi-am terminat bagajul de spital.. ar mai fi halatul si papucii in rest pentru mandra mea e totul gata! are rucsacelul ei!

37+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Era si cazul sa ai bagajul facut. Eu nu cred ca as mai avea stare la aproape 38 de sapt. La tine chiar ca mai e putin.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Acum am ajuns si eu acasa...imi pare rau ca n-am putut fi la 20.30 pe forum
Doamne ajuta-i pe Maria si bebelusul ei

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan

_

The Big Day - 25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Am strans acum niste rufe de pe balcon si m-a troznit asa un gand sa ma apuc sa-mi fac bagajul de spital ...
Ca parca ma cam supara contractiile astea...

Monica fa-l sa fie facut! nu cred ca incurca acolo, intr-un colt al casei..vorba aceea, pune niste chestii in traistuta

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Monikus nu cred ca face rau la bb daca sughite..nu are de ce..sperie-l un pic, poate-i trece!
eu spre rusinea mea, nu stiu sigur cand are sughit..stiu teoria, cum ar trebui sa simt...dar nu-mi dau seama

Thank God I'm a woman!

Adevarul e ca mie imi trece sughitul daca ma sperie cineva. Ar trebui si el sa reactioneze la asa ceva doar e al meu.

Eu imi dau seama cand sughite pt ca simt in burta cam cum imi simt pulsul cand e mai accelerat undeva la tampla. Sunt niste miscari ritmice la intervale fixe de timp, ca un ceas.

Monica, sunt de acord cu Dana. Nu strica.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Alecxa, mie nu mi se pare ca ar fi sub greutate bebelina ta. Pai sa calculam: 1700 la 32 de sapt, bebeii cresc cu 200 g pe sapt, rezulta in 4 saptamani a crescut 800g (normal), iar pana la 40 de saptamani o sa aiba teoretic 3300. Exact cat mi-a zis si mie dr ca o sa aiba baietelul (al meu la 32 de sapt avea 1780g).
Asa ca fii linistita

Gianina 33+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Ma rog sa fie totul bine pentru Maria si pentru copilas!

30+ cu

Mergi la inceput