Burtici fericite de septembrie-octombrie (147)
Raspunsuri - Pagina 4
monikus spune:
Oare ii face rau sughitul lui bebe, ca bebele meu sughite de 15 minute si nu se mai opreste. Nu stiu cum sa il opresc.
Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
crocodana spune:
fetelor am citit si eu primele pagini ale forumului..ce frumos..ce atmsofera.cum se anuntau fetele si numarau liniutele..mi s-a facut dor de perioada aceea...nu am trecut prin ea alaturi de voi dar imi aduc aminte cu cata emotie am descoperit a doua linuta..mai pala pe test....la primu test nici nu am crezut tot slab se vedea si am zis ca cine stie daca nu e clar...
si acum mai e un picut si ne tinem bebei in brate..
azi "aproape" ca mi-am terminat bagajul de spital.. ar mai fi halatul si papucii in rest pentru mandra mea e totul gata! are rucsacelul ei!
37+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
monica_dicut spune:
Am strans acum niste rufe de pe balcon si m-a troznit asa un gand sa ma apuc sa-mi fac bagajul de spital ...
Ca parca ma cam supara contractiile astea...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monikus Oare ii face rau sughitul lui bebe, ca bebele meu sughite de 15 minute si nu se mai opreste. Nu stiu cum sa il opresc. |
Monikus nu cred ca face rau la bb daca sughite..nu are de ce..sperie-l un pic, poate-i trece!
eu spre rusinea mea, nu stiu sigur cand are sughit..stiu teoria, cum ar trebui sa simt...dar nu-mi dau seama
Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
citat din mesajul lui crocodana fetelor am citit si eu primele pagini ale forumului..ce frumos..ce atmsofera.cum se anuntau fetele si numarau liniutele..mi s-a facut dor de perioada aceea...nu am trecut prin ea alaturi de voi dar imi aduc aminte cu cata emotie am descoperit a doua linuta..mai pala pe test....la primu test nici nu am crezut tot slab se vedea si am zis ca cine stie daca nu e clar... si acum mai e un picut si ne tinem bebei in brate.. azi "aproape" ca mi-am terminat bagajul de spital.. ar mai fi halatul si papucii in rest pentru mandra mea e totul gata! are rucsacelul ei! 37+ fericita mamica de jucausa Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
Era si cazul sa ai bagajul facut. Eu nu cred ca as mai avea stare la aproape 38 de sapt. La tine chiar ca mai e putin.
VARSTA BEBE
mary_07 spune:
Acum am ajuns si eu acasa...imi pare rau ca n-am putut fi la 20.30 pe forum
Doamne ajuta-i pe Maria si bebelusul ei
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan
_
The Big Day - 25 august
Dana15 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Am strans acum niste rufe de pe balcon si m-a troznit asa un gand sa ma apuc sa-mi fac bagajul de spital ... Ca parca ma cam supara contractiile astea... |
Monica fa-l sa fie facut! nu cred ca incurca acolo, intr-un colt al casei..vorba aceea, pune niste chestii in traistuta
Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
Monikus nu cred ca face rau la bb daca sughite..nu are de ce..sperie-l un pic, poate-i trece! eu spre rusinea mea, nu stiu sigur cand are sughit..stiu teoria, cum ar trebui sa simt...dar nu-mi dau seama Dana 32s mamica mandra de Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Adevarul e ca mie imi trece sughitul daca ma sperie cineva. Ar trebui si el sa reactioneze la asa ceva doar e al meu.
Eu imi dau seama cand sughite pt ca simt in burta cam cum imi simt pulsul cand e mai accelerat undeva la tampla. Sunt niste miscari ritmice la intervale fixe de timp, ca un ceas.
Monica, sunt de acord cu Dana. Nu strica.
VARSTA BEBE
kemsy spune:
Alecxa, mie nu mi se pare ca ar fi sub greutate bebelina ta. Pai sa calculam: 1700 la 32 de sapt, bebeii cresc cu 200 g pe sapt, rezulta in 4 saptamani a crescut 800g (normal), iar pana la 40 de saptamani o sa aiba teoretic 3300. Exact cat mi-a zis si mie dr ca o sa aiba baietelul (al meu la 32 de sapt avea 1780g).
Asa ca fii linistita
Gianina 33+ cu Loris Stefan
Loris
Fotografii