Burtici fericite de septembrie-octombrie (147)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

kiki, crocodana

tulibu da da

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

N-am mai intrat de mult si uite ce de vesti am citit.
Acum e perioada cand daca nu intri o zi,se nasc cativa bebei si habar n-ai

Cateva vesti despre Lisa:

A luat frumos in greutate in ultima saptamana,ieri avea 2214 grame!
Mi s-a spus ca in maxim doua saptamani o luam acasa!
Am reusit sa ii aranjez si eu hainutele in dulap.Sa ii aranjez patul...nasterea ne-a luat pe nepregatite,le-am facut in perioada aceasta.
Azi mogalneata face 3 saptamani,parca nici nu-mi vine a crede...nasterea parca s-a intamplat demult,cu multe luni in urma...

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

M a bucur ca Lisa este bineasta este o veste minunata!Cred ca o asteptati cu nerabdare acasa

KIKI 33+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

kiki, crocodana

tulibu da da

30+

inseamna ca ai mult sanse sa te fure cineva, nu stiu daca ai parolat semnalul, dar daca nu ai ar fi bine sa pui parola.

Ioana 29+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Dya, aida are baietel iar doctorul stiu ca este o somitate din Timisoara dar imi scapa numele acum.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tulibu

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

kiki, crocodana

tulibu da da

30+

inseamna ca ai mult sanse sa te fure cineva, nu stiu daca ai parolat semnalul, dar daca nu ai ar fi bine sa pui parola.

Ioana 29+
bebe

e parolat

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

neatza fetelor
am intrat si eu acum, ieri nu am mai apucat si am aflat o gramada de vesti. nu le-am inteles inca in totalitate, dar ma duc sa citesc ce s-a intamplt cu iulika si cu maria. iulika iti tin pumnii, daca e sa nasti, sa fie bine.
mary07, te bat! am vrut sa vad si eu ce e zuma, si am vazut...acum imi vine sa ma tot joc, dar ma enerveaza ca nu reusesc sa trec de jocul 4 de la nivelul 2.
kiki cri, parca ziceai ca iti recolteaza celule stem, spune-mi si mie cat te costa pentru gemenuti?adica eu am inteles ca ar fi dublu, fiind vorba de placente si cordoane ombilicale diferite.
buuuuun, ieri mi-a facut cumnata si o prietena curat prin casa. camera bebeilor e luna, mai am de pus azi perdeaua (tre sa ma duc imediat dupa ea, ca a ramas la magazin pentru tivit etc) si patutul, pe care cred ca il voi aduce deseara de la socrii.

oare e normal ca bebelul ala agitat ma omoara cu miscarile?da peste tot , mai ales prin coaste si foarte foarte mult, aproape mereu?

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Aida, Lucia eu trebuie sa ajung la doctorul de familie inainte de 12. Stati voi careva de garda?

Eventual cand o vedeti ca intra, tot abordeati-o, sa nu stea sa caute care suntem online.

Ce ziceti? Pot sa incep sa ma imbrac?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

intru sa fac cap

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Ufff cate s-au intamplat...Iulikasunt si eu alaturi de tineDoamne ajuta sa ai o nastere usoara si fara dureri!

Raluk,Aidamultumim pt vestile legate de Iulika.

Monikusiar ai o zi rea cu greturile care nu iti dau pace?Imi pare tare rau...stai linistita in pat si incearca sa te odihnesti.

KIKI 33+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

148

doamnelor , intru la baie sa imi incep dimineata si apoi sunt aici toata ziua ... oricum sunt treaza si aud laptopu ca e inca in dormitor in pat

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput