Burtici fericite de septembrie-octombrie (147)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

iulika 9:37:21 AM): "Sunt din nou la spital. Astept sa vina sa må controleze iar .imi vine sa o bat pe moasa cand ma controleaza de dilatatie"

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

raluk, multumim frumos! ai grija nu te grabi!

37+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

buna fetelor!
ieri nu m-am simtit tocmai bine asa ca nu am mai intrat pe forum. Azi dimineata insa am intrat si am aflat despre maria, sper sa se termine totulcu bine, nimeni nu ar vrea sa fie in locul ei acum.
cu greu imi pot inchipui ce e in sufletul ei, si probabil ca nu reusesc nici macar 1%. Cu sufletul suntem cu toate alaturi de ea, poate cine stie, ajuta.
Iulika sper sa ai o nastere usoara, si fara peripetii, desi se pare ca le ai deja... banuiesc ca nu te trimit acasa acu ca ai si dilatatie,n-or fi asa dusi cu capul.

Ioana 29+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

M-am intors, eram cu sufletul la gura sa vad ce mai zice Iulika

Mama lor de moase si de control, ala chiar e naspa rau de tot, iti vine sa le dai cu ceva in cap

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Doamne ajuta!!! Au inceput nasterile!!
Eu azi la 15 ma duc la doctor pentru control si eco...de fapt control cred ca ii voi spune eu sa imi faca ca tot am o scurgere apoasa, mai ales la caldura si efort...
tot sper sa nu fie lichid...bebe misca in voie, uneori mai tare, alteori mai lenes....
sper sa vin cu vesti bune...
va pup

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
31+ cu - Rares
AMR 9 saptamani brrrr
http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

Sunt si eu alaturi de voi si de Iulika. Sa dea DD sa nasca repede si fara mari dureri. Am citit tot din urma dar nu am puterea sa va raspund.

Eu iar am o zi foarte proasta. Imi e foarte rau de la stomac de dimineata. Nu stiu daca voi avea puterea sa mai scriu printre turele mele la baie dar....

Oricum, sunt alaturi de fetele noastre si ma rog pt ele.

Va pe toate si va doresc o zi excelenta.

Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

raluk ai net wireless?

Ioana 29+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Ups Am citit ca Iulika a fost dusa aseara la spital...sper ca totul e bine.

AIDA, am citit povestioara cu catelusul de la Emma...este f impresionant ce s-a intamplat. Stiu ca iti e greu...nici nu are cum sa fie altfel, dar te admir ca ai curaj sa ti piep lumii, nu te-ai izolat ci din contra esti o persoana f sociabila, draguta, prietenoasa, comunicativa (ceea ce eu nu prea am reusit niciodata) si sunt sigura ca Emma este alaturi de tine la tot pasul si se bucura de fiecare data cand si tu esti vesela.

KIKI 33+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citeam din urma si am vazut ca MariaI este la spital. Ce mai stiti de ea? Sa dea DD sa fie bine si pt ea si pt bb.

Iulika nastere usoara si suntem alaturi de tine

Monikus imi pare rau ca nu te simti bine.
Mai citesc si revin...

Laura 29+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Aida mai citesc si eu pe la odiseea asta si pentru tine si pt monica si pt faptul ca eu am facut parte din odiseea de sept oct 2008.Pe tine te admir tare mult si mi-as dori tare sa te cunosc.
Am vazut ce ai scris de dr si mie mi-a fost frica de acelasi lucru ca m-a tot amanat cu operatia cred ca se astepta sa nasc natural si dr meu fan nasteri naturale.Dr tau cine e?Pana la urma la 40 s si 3 zile s-a hotarat in sfarsit sa ma opereze eu fiind hipertensiva deci operatia se impunea.
Eu zic sa vb clar cu el ca sa poti sta linistita ca altfel stai intr-un mare stres eu cel putin asa am fost.
De mult vroiam sa te intreb sper sa nu te superi ce e bebicu tau fetita sau baietel.Eu iti doresc sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
Urmaresc in continuare pana nasti abia astept sa te felicit

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput