ce sampoane folositi?
Raspunsuri - Pagina 3
adialex spune:
eu ma impac cel mai bine cu produsele de la Keune; am un par destul de dificil, cu fir subtire, si produsele de la keune reusesc sa-l faca sa arate bine.
Delyutz spune:
Seablack, acum cativa ani era la carrefour, nu stiu daca se mai gaseste acolo...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Seablack unde se gaseste masca de par de la Kallos? ![]() ![]() "If you truly love nature, you will find beauty everywhere" (V.van Gogh) |
stefiuta spune:
Produsele de la Kaloss le-am vazut si in magazinul Victoria la parter daca nu ma insel.
Au un stand f mare cu f multe produse, de la sampoane si masti pana la rujuri si oja.
leuta
Seablack spune:
Delyutz si Stefiuta multumesc pentru raspunsuri.

Voi incerca la Carrefour!
La magazinul Victoria...poate cand voi trece prin Bucuresti!

crinuta spune:
Pentru parul meu cel mai bun sampon este de la DM, marca Balea, iar balsamul tot de la ei.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
ellinia spune:
Eu n-am reusit inca sa gasesc un sampon care sa-ni faca parul sa-mi stea bine. Se si ingrasa foarte tare, imediat, dupa prima zi de spalare ... Am incercat o gramada de marci, mi-ar placea mult sa aiba volum da' nu prea-mi iese. Nu reusesc sa ma axez pe o marca, poate daca as fi cat de cat multumita as mai incerca-o, dar asa ... Mai spuneti din experientele voastre, poate am vreo revelatie!
miap05 spune:
Eu am descoperit de curand niste sampoane cu ulei de masline si minerale de la Marea Moarta. Prima data am luat unul mai ieftin Olive & Sea si pe urma am incercat cu altul mai scump Sela Natural Line care are in el mai multe ingrediente naturale : ulei de migdale dulci, ulei seminte de in, ulei de jojoba, extract de ginseng,de ghimbir, morcovi,petale de trandafiri. Mie mi-a priit ca nu ma mai intelegeam cu nimic de pe piata.
andru_mami spune:
de un timp imi cade f mult parul,sincer chiar nu mai stiu ce sa mai incerc,ptr ca sincer cauza este stresul,si sa incerc fara stres,nu prea da roade
ca tot tp sunt stresata de cate ceva;
in fine eu de fel pot folosi orice fel de sampon,nu fac matreata niciodata,nici daca ma spal azi cu un sampon ,maine cu altul;acum folosesc :sampon impotriva caderii parului de la KLORANE",il folosesc cam de vreo 3 sapt,sa zic ca s-ar vede ceva rezultat,dar red ca mai trevuie sa il folosesc cel putin 4-5 luni,si desigur sa elimin stresul din viata mea
.
ce nu imi place la samponul asta este ca nu tine parul curat ptr mai mult tp,adica la 3 zile musai trebuie spalat,si nici nu se aseaza asa bine.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
blanca000 spune:
Eu folosesc sampoanele de la Kerastase..sunt diferite pentru diferite probleme. Acum am unul pentru matreata caci dupa nastere vad eu ca a aparut ceva pe acolo dar si unul pentru radacini grase si varfuri uscate..am mai folosit si pentru volum..sunt super..masca/tratament tot d ela ei. Si mai scumpute dar nu cumpar lunar...si merita.
Am si observat ca nu trebuie sa ma mai spal asa des..inainte ma spalam la 3 zile maxim acum si la o saptamana.
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
rall spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralualexandrei Folosesc Joico sampon si balsam si o data pe saptamana masca de par de la Kallos cu placenta. |
Si eu
Cam o data la 3 saptamani mai folosesc si TIGI (Bed Head Brunette Goddess), tot sampon + balsam, cu miros de caramel