ce sampoane folositi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Folosesc Joico sampon si balsam si o data pe saptamana masca de par de la Kallos cu placenta.Eu am firul gros si aspru si ma si vopsesc.
Cred ca nu este o regula general valabila cu samponul x sau y depinde f mult de ce anume ti se potriveste.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisdima spune:

Si eu am incercat Elseve L'Oreal, Pantene, Garnier dar fara niciun efect (doar Pantene-ul ptr volum primit de la cumnata mea din Elvetia facea diferenta dar nu mai am) si am trecut si eu pe cele profesionale de la Wella (tot pentru volum, ca am eu o obsesie ptr volum!), si sunt foarte multumita si au un miros suuper si persistent.

Cris si Alexutzu

"Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

gabriela si eu am incercat loreal nutrition ,am cumparat o revista si era mostra cu samponul ,dar mi s-a parut bun este in magazine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyoscar spune:

In vara asta am incercat pentru prima data un sampon Gerocossen, cu urzica, pentru par gras. E mai ieftin decat multe alte sampoane de acelasi fel, dar nu pot sa zic ca e mai prejos. La mine cel putin a avut efect. Este vechiul sampon cu urzica pe care stiu ca il folosea si mama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary87 spune:

Buna, fetelor!
Eu folosesc Klorane cu vit. B si quinina (impotriva caderii parului)...parul e moale si stralucitor (bine....al meu e si ondulat putin). Nu m-am vopsit niciodata...dar nici fire albe nu am. Si vreau sa imi iau tot de la Klorane cu urzica pentru ca mi se ingrasa dupa o zi jum parul. Si....in pluuusss...pregatiti-va ... vreau sa combin si cu Klorane cu musetel pentru par blond...ca poate mi-l mai deschide asa putin, adica niste reflexe as vrea
Ce ziceti? Bine....parul tot imi cade ... dar mi-e teama sa schimb marca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

revalid sau ducray

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Elseve pt mine e perfect. Am un par tare dificil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Eu incerc acum un sampon John Frieda pentru par blond de volum. Imi place, imi face parul foarte voluminos si chiar umbla la reflexele culorii.
Doar ca totusi parca tot Joico e cel mai bun....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Head&Shoulders, nush daca am scris corect, am folosit si Wash%GO, dar imi dadea un voulm prea mare parului si nu prea imi placea.

mamica de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Seablack spune:

unde se gaseste masca de par de la Kallos?

Mergi la inceput