soarta unui bebe

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns esteffy spune:

Celor 4000 de membrii ai acest forum - 4001 cu mine desi eu voi scrie pentru prima si ultima data, eu sunt Stefania cumnata Madalinei si mama bebeilor. As vrea sa ma ascultati si pe mine, toate v-ati dat cu parerea, insa ati fost mult prea dura cu Madalina. Din clipa in care eu am ramas insarcinata, Mada s-a rugat de mine zi si noapte sa ma duc la medic, sa imi fac analizele si sa renunt la tutun si cafea, in noua luni de zile a incercat sa imi faca toate poftele si eu am cam profitat de ea......niciodata nu m-am gandit la ce rau ii pot face bebeului. Am luat totul in gluma desi ea a incercat din rasputeri sa ma faca sa inteleg ce e bine, am rugat-o sa imi fie nasa, cand am nascut a venit la mine cu multe lucruri pe care am sa le folosesc mult timp, a stat multe ore in capela (locul amenajat) sa se roage, pentru viata copilului meu, si tot pe capul ei a cazut inmormantarea pentru ca noi nu am avut cu ce si ea s-a oferit. Sunt o mama distrusa pentru ca daca nu avem aceste vicii copii mei ar fi fost impreuna, daca avem nevoie de ceva o sunam pe ea sa imi aduca (am profitat, si vreau sa imi cer scuze fata de ea in mod oficial - chiar daca ea nu va citi aceste randuri sa stiti ca imi pare rau,). un copil inseamna responsabilitate mare insa............
Mi-am dat seama mult prea tarziu ce rau poate face tutunul si cafea.

Nu v-am scris ca sa ma disculp si nici nu vreau sa ma "judecati" - insa ati fost nedrepte cu Madalina - ea a incercat sa ma ajute mult prea mult /poate si-a luat de la gura ei si mi-a dat mie, insa numai eu stiu lucrul asta, e un om si o mama deosebite.

Atata am avut de spus - va urez o zi buna/inchei scurta mea interventie pe acest forum
Sa aveti grija de voi de bebeii vostri, sanatate
LA REVEDERE

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Esteffy, te rog sa primesti si condoleantele mele! Iti doresc multa putere ca sa treci peste acest moment dificil. Si pentru Cristian, multa sanatate!

Am sa inchid acest subiect, cu riscurile aferente. Daca credeti ca aveti si alte lucrui de spus, va rog sa deschideti un subiect nou.

Mergi la inceput