Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

uite ca vad si eu ceva frumos in mag DC
http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=20186

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Foarte frumoase...dar nu-mi revin ce preturi au astia

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

NUMAI bebelusii au colici,mama are dureri (tot crampe de fapt) din cauza uterului care revine la loc.Alaptatul il ajuta foarte mult sa ajunga repede la dimensiunea de dinainte de sarcina.
Ma mai intrebau si pe mine babele de pe strada daca am eu colici sau bebele.Bine ar fi sa putem lua asupra noastra durerea micutilor

Ceaiul pentru colici se poate da uneori (nu altfel de ceai pentru ca orice ceai este medicament) dar mai bine incercam cu picaturi anticolici.Ceaiurile anticolici de la noi sunt si foarte dulci.
Ceaiul e 0 din punct de vedere caloric dar umfla burta micutilor inutil ,asa ca nu mai cer laptic.Ceea ce nu e bine.Sete am mai zis nu le este,gasesc la san tot ce le trebuie.
Oricum toata lumea are o fixatie cu ceaiul asta ,99 % din persoanele pe care le cunosc m-au intrebat daca dau si ceai la copil.
Sunt ceva subiecte la parintii intreaba parintii raspund care te pot lamuri cum e cu ceaiul asta daca eu nu am facut-o.

_

ok, multumesc de informatie, o sa caut si eu picaturi din alea, in cazul in care va fi neaparata nevoie. poate sunt stresanta cu intrebarile astea sau poate va par puerila, insa din pacate nu am pe cine sa intreb toate lucrurile cu care va "deranjez" pe forum, pentru ca mama mea este plecata in strainatate, si atunci cand vb cu ea la telefon nu o mai stresez si cu nelamuririle mele. iar pe soacra nu vreau sa o abordez in astfel de probleme, pentru ca mai tarziu sigur se va gandi ea sa intervina cu "sfaturi" pe care poate nu stiu daca voi fi dispusa sa le accept.... ma intelegeti voi, daca vreti...

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+

[url=http://picasaweb.google.com/laviniablaga/CameraLuiRares#]camera rares[/url]

noi[http://picasaweb.google.com/laviniablaga/EuIubiSiPitiPanaAcumComoaraNoastraAcumERaresPePrimulLoc#]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Lavinia vad ca te chinui cu url-urile , da mes asta nu l-ai vazut?????

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

cred ca am reusit! sa vedem daca merge. am adaugat la semnatura linkurile...sigur o sa apara o tona de cuvinte pe acolo, dar...asta e...sa vedem ce aspect va avea urmatorul mesaj

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+

Camera lui Rares

Poze

eu ti le-am bagat sub denumire.Daca vrei le copiezi asa la semnatura sau schimbi cuvintele

26+ cu Maya Andreea

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Sosetute din alea am luat de la carrefour: 2 perechi cu 8 lei

24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

da da, si la alea inghinale care necajesc pe multe fete pana la nastere...

Poate daca comandam mai multe ,la cate ne plangem de dureri pe la pasarica,primim si o reducere substantiala.

_

Hai ca am ajuns sa ma citez singura ...asta clar e de la neuronul imprastiat.

Daca nu ne fac reducere,poate primim macar un instructor

Mihamora ma pricep recunosc...pasarea malai viseaza...eu masaje locale.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Lavinia vad ca te chinui cu url-urile , da mes asta nu l-ai vazut?????

Citat:

cred ca am reusit! sa vedem daca merge. am adaugat la semnatura linkurile...sigur o sa apara o tona de cuvinte pe acolo, dar...asta e...sa vedem ce aspect va avea urmatorul mesaj

Camera lui Rares

Poze

eu ti le-am bagat sub denumire.Daca vrei le copiezi asa la semnatura sau schimbi cuvintele

26+ cu Maya Andreea

26+ cu Maya Andreea

bebe

ba il observasem simina, insa din pacate numai acum m-am luminat. problema e ca eu ma prind mai greu la fazele astea cu informatica, si in plus sunt si usor aeriana. sper ca acum sa fie in regula. multumesc mult de ajutor!

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lavinia, nu te ingrijora mama, eu nici acum nu am priceput cum se pune o poza si cum se copiaza. 23 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

AI REUSIT

26+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

ma straduiesc insa sa invat! pana la urma tot o scot eu la capat cumva...ca deh....la toti ni-i greu, da` nu la fel...cum se zice la noi in ardeal

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Citat:

ok, multumesc de informatie, o sa caut si eu picaturi din alea, in cazul in care va fi neaparata nevoie. poate sunt stresanta cu intrebarile astea sau poate va par puerila, insa din pacate nu am pe cine sa intreb toate lucrurile cu care va "deranjez" pe forum, pentru ca mama mea este plecata in strainatate, si atunci cand vb cu ea la telefon nu o mai stresez si cu nelamuririle mele. iar pe soacra nu vreau sa o abordez in astfel de probleme, pentru ca mai tarziu sigur se va gandi ea sa intervina cu "sfaturi" pe care poate nu stiu daca voi fi dispusa sa le accept.... ma intelegeti voi, daca vreti...

Picaturi sunt multe,imi aduc aminte de :Espumisan,Sab Simplex,Bonisan,
dar mai sunt o gramada.
Am mai auzit lucruri bune,dar si rele,despre Infacol,produs englezesc ,se poate comanda on line.
Si numai bune despre niste supozitoare cu chimen de la Weleda care se gasesc doar prin Austria si Germania cred.
Ajuta sa bea mama ceai de chimen,anason,fenicul astea imbunatatesc si lactatia.

Cat despre sfaturi aici poti intreba ORICE.Nici o intrebare nu este puerila .Cat despre sfaturi de la soacre,matusi nu am vrut sa aud.Mama mi-a zis ca nu prea stie ce sfaturisa imi dea,acum 30 de ani era altfel.Oricum nici nu era langa mine atunci.

_

Mergi la inceput