Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
Uite ca am gasit si leacul impotriva durerilor aici ...

Nu-mi zi ca te-ai gandit si la durerile cauzate de epiziotomie

monis 27+
acum si cu poze

Numai la prostioare va sta gandul
Oricum pana la epiziotomie mai e...poate merge si la durerile astea inghinale si nu numai

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

voi sunteti de parere ca ar trebui sa ii dam bebelului numai laptic de la san la inceput? fara ceiut? eu am vazut mamici care pe langa san au dat si ceai de colici la copil de 3 saptamani. si a zis ca totul este bine. aaa, si inca ceva...am inteles de la cineva, ca de obicei la prima sarcina cea care are colici este mama, nu copilul, si ca abia la a doua sarcina bebelusul va suferi de aceasta problema. e intotdeauna adevarat sau ati mai patit ca si la prima sarcina sa aiba micutul colici?

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+

[url=http://picasaweb.google.com/laviniablaga/CameraLuiRares#]camera rares[/url]

noi[http://picasaweb.google.com/laviniablaga/EuIubiSiPitiPanaAcumComoaraNoastraAcumERaresPePrimulLoc#]

Mergi la inceput

Elenic felicitari pentru caruciorul roz.Vacanta placuta si apoi te asteptam zi de zi la barfa cu noi ca prea ai tras chiulul in ultimul timp.

Ola Christinam.ma bucur ca ne-ai dat un semn.Distractie placuta in continuare.

Simonette si eu te-am strigat macar o data.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

HEHEEEE, fetelor, alitati-va acum cat mai e timp...cica "nu m-a chemat nimeni"
Dupa ce vor veni micile vedete abia vom avea timp sa bagam un oki repede repede pe dc...

24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:

Da, deci tre sa caut un grup mai mare de insule.... la cum vad ca merg inscrierile...

Citat:

monis 27+
acum si cu poze

da da, si la alea inghinale care necajesc pe multe fete pana la nastere...

Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

voi sunteti de parere ca ar trebui sa ii dam bebelului numai laptic de la san la inceput? fara ceiut? eu am vazut mamici care pe langa san au dat si ceai de colici la copil de 3 saptamani. si a zis ca totul este bine. aaa, si inca ceva...am inteles de la cineva, ca de obicei la prima sarcina cea care are colici este mama, nu copilul, si ca abia la a doua sarcina bebelusul va suferi de aceasta problema. e intotdeauna adevarat sau ati mai patit ca si la prima sarcina sa aiba micutul colici?

NUMAI bebelusii au colici,mama are dureri (tot crampe de fapt) din cauza uterului care revine la loc.Alaptatul il ajuta foarte mult sa ajunga repede la dimensiunea de dinainte de sarcina.
Ma mai intrebau si pe mine babele de pe strada daca am eu colici sau bebele.Bine ar fi sa putem lua asupra noastra durerea micutilor

Ceaiul pentru colici se poate da uneori (nu altfel de ceai pentru ca orice ceai este medicament) dar mai bine incercam cu picaturi anticolici.Ceaiurile anticolici de la noi sunt si foarte dulci.
Ceaiul e 0 din punct de vedere caloric dar umfla burta micutilor inutil ,asa ca nu mai cer laptic.Ceea ce nu e bine.Sete am mai zis nu le este,gasesc la san tot ce le trebuie.
Oricum toata lumea are o fixatie cu ceaiul asta ,99 % din persoanele pe care le cunosc m-au intrebat daca dau si ceai la copil.
Sunt ceva subiecte la parintii intreaba parintii raspund care te pot lamuri cum e cu ceaiul asta daca eu nu am facut-o.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

HEHEEEE, fetelor, alitati-va acum cat mai e timp...cica "nu m-a chemat nimeni"
Dupa ce vor veni micile vedete abia vom avea timp sa bagam un oki repede repede pe dc...

24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

dienutze eu zic ca frumos din partea noastra ar fi sa mai pastram legatura, tot asa pe forum, chiar daca vietile de mamici ne vor fi mai solicitate si nu vom avea timp liber. am putea totusi ca din cand in cand sa ne mai intalnim la o poveste, si sa ne impartasim una celeilalte experienta acumulata...poate ne vom da sfaturi si vom incerca sa ne ajutam astfel reciproc in noua aventura

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+

[url=http://picasaweb.google.com/laviniablaga/CameraLuiRares#]camera rares[/url]

noi[http://picasaweb.google.com/laviniablaga/EuIubiSiPitiPanaAcumComoaraNoastraAcumERaresPePrimulLoc#]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:

Citat:

monis 27+
acum si cu poze

Numai la prostioare va sta gandul
Oricum pana la epiziotomie mai e...poate merge si la durerile astea inghinale si nu numai

_

asa Shtephy vad ca te pricepi

Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

uite ca vad si eu ceva frumos in mag DC
http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=20186

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:

da da, si la alea inghinale care necajesc pe multe fete pana la nastere...

Poate daca comandam mai multe ,la cate ne plangem de dureri pe la pasarica,primim si o reducere substantiala.

_

Mergi la inceput