Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 18
Alinus25 spune:
Neata si de la mine
Fara noutati... Bebeul meu misca de zici ca nu stiu ce are.... Au fost zile in care nu misca decat destul de rar, acuma cred ca recupereaza...sau i se trage de la pepsi de aseara
, ca mama denaturata ce sunt, am baut nu stiu cate pahare de pepsi, dupa ce am bagat ca sparta cartofi cu tocanita la ceaun....![]()
O zi faina tuturor
Alina
26+
si
Riana-Antonia 25.01.2007
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alinus25 Neata si de la mine ![]() Fara noutati... Bebeul meu misca de zici ca nu stiu ce are.... Au fost zile in care nu misca decat destul de rar, acuma cred ca recupereaza...sau i se trage de la pepsi de aseara O zi faina tuturor ![]() Alina 26+ si Riana-Antonia 25.01.2007 |
ehe pepsi nenica cel mai bun mai ales ala cu lamaie

24+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
dienutze spune:
Neata fetelor!
pe mine ma chinuie de azi noapte de la 3 o nenorocita de indigestie f f urata. Si acum ma doare stomacul.
In afara de nospa, ce mai pot lua, aveti idee?
Merci frumos.
24+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui dienutze Neata fetelor! pe mine ma chinuie de azi noapte de la 3 o nenorocita de indigestie f f urata. Si acum ma doare stomacul. In afara de nospa, ce mai pot lua, aveti idee? Merci frumos. 24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi! |
incearca dicarbocalm, la mine a functionat, sau orice alt antiacid
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian
27+Camera lui Rares
Poze
simona9999 spune:
| citat din mesajul lui Rony azinoapte nu gaseam pozitie si am luat o papusa mareee si m-am culcat pe ea ; cand m-a vazut barbatul meu de dimineata a ras de nu mai putea , mi-a facut si o poza : eu peste pausa cu pricina , bagata bine sub burta , o strangeam de mama mama ! |
Roni esti suuuper tare. Dar imi place ca te-ai descurcat si pana la urma banuiesc ca ai dormit bine. Felicitari

cea mai fericita
cu 27+ 
sa fim sanatosi
Alinus25 spune:
| citat din mesajul lui dienutze Neata fetelor! pe mine ma chinuie de azi noapte de la 3 o nenorocita de indigestie f f urata. Si acum ma doare stomacul. In afara de nospa, ce mai pot lua, aveti idee? Merci frumos. 24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi! |
Metroclopramid pentru greata sau dicarbocalm pt acid.
Alina
26+
si
Riana-Antonia 25.01.2007
Alinus25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
ehe pepsi nenica cel mai bun mai ales ala cu lamaie ![]() 24+ Remus Andreihttp://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
Doamne ce bine mi-a picat....
Alina
26+
si
Riana-Antonia 25.01.2007
raluci_b spune:
fetele voi aveti pofte?
dar pofta de mancare?
eu nu am nici una nici alta nu am chef sa mananc nimik, rosii cu branza si fructe sigura pofta este de BERE
desi inainte consumam doar de sarbatori.
24+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
laviniablaga spune:
singurul lucru pe care l-am poftit in timpul sarcinii pana acum au fost semintele de floarea soarelui, pe care si acum le consum...in rest nimic
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian
27+
Camera lui Rares
Poze