Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 17
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 ce bine de voi ,gagici ,ca mai prindeti o editie de Baby expo...la noi nu mai e... miany 27+ DAVID ANDREI |
pai inainte de targ faci o lista cu ce mai ai nevoie imi trimiti itit iau si trimit la tine cu cruierul
si gata
24+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
laviniablaga spune:
ma bucur ca postarea mea a fost utila! acum mancam, iar bebeului nu prea ii place. nici nu stiu ce sa mananc, sa nu ma mai contreze prin burtica
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian
27+
Camera lui Rares
Poze
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga ma bucur ca postarea mea a fost utila! acum mancam, iar bebeului nu prea ii place. nici nu stiu ce sa mananc, sa nu ma mai contreze prin burtica A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+ |
chiar asa, de unde stim noi cand ii place si cand nu? tot timpul ma gandesc la asta el poate misca si daca-i place si daca nu

24+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
miany75 spune:
Lidia vad ca esti foarte preocupata de aspectul asta si e normal .Crede-ma ca stiu cum e ,am trecut si eu printr-o experienta asemanatoare acu 8 ani.Cautam tot felul de explicatii ,zici ca innebunisem ..numai asta imi era in cap.Incearca sa te detasezi oarecum de ceea ce ti s-a intamplat ,sa nu devina preocuparea ta nr.1 ...La mine aceasta preocupare cred ca a creat un blocaj ,ceea ce m-a impiedicat sa raman insarcinata...Nu vreau sa te speriu..sper sa nu ma intelegi gresit...
miany
27+
DAVID ANDREI
roxyaly spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui betty78
si pt ce se face analiza asta? Betty78 27+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
Eu am facut analiza pt. ca acum 2 ani am pierdut o sarcina.
Testul asta depisteaza anomaliile sangelui.
Lidia ai PM.

24+
Matei Constantinroxyaly
miany75 spune:
Ms,Raluci B. de intentii...esti tare draguta...dar eu sunt ca Toma necredinciosul 
miany
27+
DAVID ANDREI
laviniablaga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
chiar asa, de unde stim noi cand ii place si cand nu? tot timpul ma gandesc la asta el poate misca si daca-i place si daca nu ![]() 24+ Remus Andreihttp://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
cred ca puiului meu nu ii place sa mananc, pentru ca orice ajunge in stomacel pare sa il deranjeze, ma gandesc ca poate mananc si prea mult, sau nu stiu, si nu o mai avea loc din cauza la atata mancare...sau poate ca vrea si el o mama sexi, fara prea multe kg in plus
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian
27+Camera lui Rares
Poze
Lidia74 spune:
MYANI cred ca ai dreptate dar nu pot sa nu ma gandesc. Ma obsedeaza chestia asta, plang din orice, ma uit dupa toti copiii pe strada...nu mai sunt eu...m-a imbatranit eperienta asta. Tot incerc sa gasesc o cauza ca sa nu mai trec prin asta iar...

roxyaly spune:
| citat din mesajul lui Lidia74 ROXYALY ai PM. Lidia ![]() |
Lidia ai PM si tu.

24+
Matei Constantinroxyaly

Mario-Alexandru 16 aug 2007