Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Lavinia, nu te ingrijora mama, eu nici acum nu am priceput cum se pune o poza si cum se copiaza.

23 + Chiara Ada

Io te suspectez de rea vointa

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Simina ce mai faci?Au trecut durerile?

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

ok shtephy, am notat numele picaturilor, si iti multumesc si pentru sugestia cu ceaiurile pe care as putea sa le beau eu. cat despre sfaturile babesti, ma bucur ca mai sunt si alte persoane in asentimentul meu... :)) pentru ca aveam senzatia ca gresesc atunci cand am spus in repetate randuri ca eu nu imi doresc sa imi indop copilul cu tot felul de ceaiuri si infuzii de plante, si ca cel mai bine ar fi sa ma ghidez dupa sfatul medicilor si al persoanelor care au trecut recent prin astfel de experiente(nasteri) nu acum 20 30 de ani

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Cum se mai joaca copii din ziua de azi de-a v-ati ascunselea?
#8722; Toti se dau pe invisible si unul ii cauta prin lista de mess

Tipuri de orgasm:
1. Astmatica: Aahh...ahhh...ahhh!
2. Geografica: Aici, aici, aici, aici!
3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult!
4. Religioasa: Oh Doamne, oh Doamne!
5. Sinucigasa: Mor, mor!
6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor!
7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino!
8. Cheerleader: Da-i...da-i...da-i!
9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh...good...
10. Tipul manager de proiect: Nu te opri! Continua, continua!
11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu!
12. Pozitiva: Da...da...da!
13. Profesoara: Da...asa...pe acolo...foarte bine...corect...perfect.
14. Dezinformata: Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci?
15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes.
16. Clarvazatoarea: Simt ca vine!

La scoala, profesoara lui Bula da clasei drept tema, o propozitie cu expresia "mama e numai una".
Urmatoarea zi la scoala profesoara ii intreaba pe colegii lui Bula ce propozitii au facut cu "mama e numai una":
#8722; Ionel, tu ce ai scris?
#8722; Pai, cand am fost bolnav mama a stat tot timpul langa mine, mama e numai una.
#8722; Bravo!
#8722; Dar tu Geogele, ce ai scris?
#8722; Cand nu stiam sa fac un exercitiu la matematica mama m-a ajutat, mama e numai una.
#8722; Excelent!
Insfarsit a venit si randul lui Bula
#8722; Si tu, Bula, ce ai scris?
#8722; Pai eu cand am ajuns ieri acasa, imi era tare foame si am intrebat-o pe mama ce e de mancare, iar ea mi-a zis ca sunt doua chiftele in frigider, am deschis frigiderul si am strigat:
MAMA, E NUMAI UNA!

Petre, cioban de meserie, era in armata. Ii trimite un plic sotiei, in care era un desen. Pe foaie erau desenate o floare, doi copii, o fantana, un soare si o baba. Sotia a descifrat desenul:
#8722; Floareo, ai grija de copii sa nu cada in fantana, 'tu-ti soarele ma-tii!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Andrecluj ce anume nu stii sa faci???????? Ai ca te invatam daca vrei!Uite Lavinia a reusit.

Stefy durile de cap sau de pasarica?????Alea de cap trec cu paracetamol , de pasa cu nos-pa

Tot ce ai spus tu mai devreme de picaturi , ceaiuri, infacol...stiam deja de la mamici.....deci ma pot declara cunoscatoare cat de cat??
Stiu de la ele ca Infacolul asta face minuni

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:

Miany, perfect de acord, trebuie sa stea cu spatele drept si pe suprafata dura, so ... landou ne cheama. BPA-free ce inseamna?

Parca nu ai primit nici un raspund,daca da,scuza-ma.

BPA(Bisphenolul A) este un agent chimic ce intra in compozitia multor obiecte de plastic,inclusiv biberoane.Cand se incalzeste biberonul parca doar la microunde) bpa-ul patrunde si in lichidul din bibe.Oricum sunt faorte multe informatii pe net,eu am scris doar asa ce am retinut pe scurt
Stiam ca BPA free sunt Dr brown si uite ca Miany zice si de Avent.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

io ma suspectez de blonzie crasa, pentru prima data in 15 ani ca am taiat tot ce am avut blond.

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Citat:
Lavinia, nu te ingrijora mama, eu nici acum nu am priceput cum se pune o poza si cum se copiaza. 23 + Chiara Ada
Io te suspectez de rea vointa monis 27+acum si cu poze
23 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

nu stiu sa pun poze, de niciun fel. Dar daca se incumeta careva sa ma invete, tre ca la proaste proaste, pas cu pas. [quote]citat din mesajul lui simina_kin
Andrecluj ce anume nu stii sa faci???????? Ai ca te invatam daca vrei!Uite Lavinia a reusit. 23 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Lavinia super bancurile

Simina asa te stiam,foarte bine informata.Bine ar fi sa nu avem prea multa nevoie de ele,Din fericire la Stefania nu prea am avut nevoie,dar acum ma gandesc sa imi achizitionez Infacolul,sa fie acolo.
Eram tare curioasa de supozitoarele astea cu chimen,nu mai am cum sa dau de persoanele de la care am auzit.Si pe net mare lucru nu gasesc,adica nu pe situri RO.Poate stiu mamicile tale ceva...e vorba de supozitoarele cu chimen CARUM CARVI ,cred ca de la WELEDA(asta stiu doar 99 %).Stiu ca erau achizitionate din Germania.Daca poti tu sa le intrebi,ti-as fi recunoscatoare.

Sau poate si Dana n sau Elenic ne pot spune ceva de ele,please.

Deci ai luat no-spa,nu ai vrut masaj.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Mmmm, vreau si io sa fac un apel... Avalon, de ce nu zici nika? :(. Hai zi ceva ca altfel te intepelez la juridice si ma ia Marius la vale ca-s offtopic

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput