Liceul Gh.Lazar din Bucuresti?
A terminat cineva liceul Gh.Lazar din Bucuresti? Eu am terminat in 1992 real (mate-fizica). Hai ca v-astept sa ne amintim impreuna de profesori si de plimbarile prin Cismigiu.
Raspunsuri
ioanau spune:
quote:
Originally posted by otau
Salut!
Eu am terminat Lazarul in 1990. Cineva din generatia asta pe aici ?
Aurora
Buna Aurora!
Fostul meu prieten (pe care l-am cunoscut in liceu, era cu 2 ani mai mare decat mine) a termninat in 1990, mate-fizica, il cheama Tulea Valentin.
iamona spune:
salutare eu am terminat in 1991..mate-fizica clasa lui chelu iunian de fizica ...de fapt bordeianu ne-a fost dirig ultimii 2 ani
in 1990 a terminat o prietEna buna de-a mea OANA DOBRESCU si ionut prodan ii stii?
de fapt si andreea esca nu?!!!!
m-am uitat mai zilele trecute pe site-ul liceului...se pare ca bordeianu e director...nu mai e KYEL(cu el am facut mate)
galaseanu inca e la engleza...desi nu de la el am invata engleza sa ajung in state...
tu ce profi ai avut?
Cat spune:
Salut!
Eu am terminat in 1993 tot mate-fizica, real. Mai e cineva?
Ioana, am o prietena care a terminat in '92 o cheama Ioana Badea, poate o cunosti...
Catrinel
ioanau spune:
quote:
Originally posted by Cat
Salut!
, am o prietena care a terminat in '92 o cheama Badea, poate o cunosti...
Catrinel
Buna Catrinel,
Badea a fost colega mea de banca. Din nefericire nu mai stiu nimic despre ea de vreo 10 ani.
Cat spune:
quote:
Originally posted by ioanauquote:
Originally posted by Cat
Salut!
Ioana, am o prietena care a terminat in '92 o cheama Ioana Badea, poate o cunosti...
Catrinel
Buna Catrinel,
Ioana Badea a fost colega mea de banca. Din nefericire nu mai stiu nimic despre ea de vreo 10 ani.
Ioana
Buna!
Wow Ioana, ce mica e lumea! M-am intalnit cu Ioana asta-vara cand am fost acasa. Daca vrei da-mi un PM si iti pot da nr. ei de tel.
,
Catrinel
ioanau spune:
quote:
Originally posted by Catquote:
Originally posted by ioanauquote:
Originally posted by Cat
Salut!
, am o prietena care a terminat in '92 o cheama Badea, poate o cunosti...
Catrinel
Buna Catrinel,
Badea a fost colega mea de banca. Din nefericire nu mai stiu nimic despre ea de vreo 10 ani.
Buna!
Wow , ce mica e lumea! M-am intalnit cu asta-vara cand am fost acasa. Daca vrei da-mi un PM si iti pot da nr. ei de tel.
,
Catrinel
Ti-am trimis PM. Astept raspunsul tau.
cori spune:
fratele meu a terminat lazar in '90...
Bogdan Dumitru (Bogdanel)..si gasca lui..adi, grue(balanescu)...imi scapa acum...alte nume...
va pup corina
bb Bia si mami Cori
otau spune:
Salutare din nou!
Pentr Cori
Eu am fost colega cu Bogdanel. Nu mai stiu nimic de el. Pe 6 sep am fost la nunta la Bogdan Talasman si acolo m-am intalnit cu mai multi fosti colegi, printre care si Grue.
Pentru Iamona
Imi aduc aminte de numele Oana Dobrescu, dar nu mai fac legatura cu figura. Da intr-adevar eu am fost colega cu Andreea Esca, dar ea a fost la O si eu la I. Stiti ca ea a fost miss boboc in 1986 cand eram in clasa a IX-a.
Despre profi: matematica Ciobanu, fizica Harmata (in a XI-a si a XII-a; noroc ca in clasa a IX-a si a X-a am facut cu o super profa, care din pacate nu si-a putut pastra catedra de la Lazar si a ajuns la un liceu industrial-mare pacat!), geografie -Cruela (nu mai stiu numele real)si mai tarziu in clasa a XI-a si a XII-a Bordeianu, biologie -Tziplic, chimie-Boariu (care din pacate nu mai e printre noi; ea a fost diriga lui Dinu Pescariu), romana -Chiru, engleza-Sucu.
Astept mesaje de la lazaristi.
tuturor !
Dalina spune:
Am terminat si eu Lazarul in 1991 - Mate-Fizica la D.
E cineva din generatie in Forum?
Dalina
P.S. Si sotul meu la fel - am fost colegi de clasa.
Si am reusit sa pastrez legatura cu destui colegi din clasa - daca intereseaza.