probleme cu scaunul !! HELP!!!!
bebe are 9 luni jumate iar de pe la 2 luni am inceput cu scaune rare moi verzi si cateodata cu mucozitati. mi-au zis sa-i dau debridat... sab simplex pt ca nu elimina gaze se balona. nu s-a ameliorat nimic si am fost la alt medic unde ... nu avea nimic. mi-am pus familia in cap pt ca toti ziceau ca eu sunt nebuna..
asa ne-am internat la 6 luni cu bronsiloita si diaree ( scaun la 3 zile moale si verde)
i-au facut analize de sange coproculturi coproparazitologic msi multe nu una i-au dat antibiotic si ne-am revenit. dar din cand in cand are scaun cu mucozitati se screme mult se incordeaza e nervos. nu vrea sa manance cateodata. am mai facut iar analize copro si nimic. nu a iesit nici un microb si eu sunt deisperata. nu stiu ce sa mai ma fac. scuze de greseli de ortografie dar bebe e in brate.
innebunesc cine s-a mai confruntaT cu o asemenea problema? ca nu stiu ce sa mai ma fac?
acum e bine acum nu. ba are 2 scaune pe zi ba 1 la 3 zile cateodata cu mucozitati.
unde sa mai ma duc si ce analize sa-i mai fac? mentionez ca i-au iesit si 2 dinti la 4 luni si pana acum la 9 luni avem 8 dinti... nu stiu de ce dar unii zic ca e legatura intre probleme disgestive si aparitia dintilor???????/
varog cu un sfat macar sau nu stiu simt ca innebunesc.
si nimeni nu ma intelege din familie. toti cred ca eu exagerez. bebe nu prea elimina gaze nu prea scoate aerul, doar cu greu cu masaj la burtica,...
nu stiu i-am facut atatea anlize si nimic nici un microb. toate ffacute in spital adoica nu la orice laborator. azi ma duc la medicul de familie sa-mi mai dea analize sopro sa-i mai fac. nu mai pot ma doare sufletul sa-l vad cum se incordeaza se arunca pe spate plange e nervos.
va multumesc mult
Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
Raspunsuri
Banu2268 spune:
mentionez ca a fost alaptat exclusiv la san pana pe la 4 luni. dr zicea ca .. cum vreau sa faca daca mananca la pte de la mine?
deci nu stiu... in curand vreau sa ma programeaz si la dr stanciu sa merg si la el. dar acolo dureaza....
am uitat avem 9 kg la 9 luni si 77 cm. inca il mai alaptez. toata lumea zice ca e bine dar eu .. simt altceva ce-l deranjeaza la burtica si mucozitatile astea si scaun la 3 zile dar nu tare, si facut cu chinuiala......
sunt terminata
carpatina spune:
Banu, stiu ca nu asta ai vrea sa auzi.. dar poate bebelusul tau chiar nu are o problema medicala..
Oricum, iti sugerez sa mergi la sectiunea "parintii intreaba, parintii raspund", poate acolo intrebarea ta sa gaseasca ceva raspunsuri.
Sanatate!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Banu2268 mentionez ca a fost alaptat exclusiv la san pana pe la 4 luni. dr zicea ca .. cum vreau sa faca daca mananca la pte de la mine? |
adica? ce are a face alaptatul cu "problemele" lui. scaun moale e foarte posibil sa faca si de la eruptia dentara.........
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
inaioana spune:
Dar i-ai dat vreodata ecoflorina sau ceva asemanator? Poate problema este flora intestinala, noi am patit asta de la un vaccin banal...
Eu cred ca ar trebui sa mergi la Stanciu fara discutie. Este cel mai bun diagnostician.
Multa sanatate!
mayaione spune:
Incearca sa-i dai Sanzyme, sunt enzime digestive, s-ar putea sa-l ajute mult. Oricum nu au ce sa-i faca rau, doar sa-i mareasca pofta de mancare. Poti sa-i mai dai si Biotics sau Ecoflorina, pt flora intestinala. Un control de specialitate trebuie sa-i faci pentru linistea ta.
adriuta spune:
Eu as face testul pt. helicobacter. este posibila si la copii si ff pacatoasa. de asemenea un test. pt a vedea daca nu i s-au inmultit bacteriile intestianle prea mult(un dr. gastro-enteorolog stie ). Incercati cu Acidophillus pt copii, este ff buna. Si florastor kids.
Sanatate
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Tala spune:
In primul rand eu nu i-as da nici un medicament pana nu spune un medic sa fac asta.
La fel de important mi se pare sa-ti asculti instinctul (si nu familia) cand e vorba de copilul tau
Insista si mergi la un medic bun, eventual pana ajungi la Dr Stanciu incearca la Budimex, la Dr Orasanu (este sef sectie boli infectioase)- pe noi ne-a scapat de un diagnostic gresit, e foarte blanda si rabdatoare si o buna profesionista.
Ce-au spus fetele mai sus suna f plauzibil, dar pana nu-ti confirma macar 2 medici eu nu as intoxica copilul cu medicamente. Si puiutul meu mai facea kk cu mucozitati (desi analizele erau ok), dar cand era si verde era de la foame (cat era alaptat exclusiv si nu prea manca). Nu e ok sa-l lasi sa se chinuie, mergi si afla cum il poti ajuta.
sanatate multa
Bucurie!
Banu2268 spune:
buna
n-am mai raspuns la subiect ca nu l-am mai gasit.
intre timp m-am dus si la dr stanciu care m-a tremis sa-i fac proba de digestie helicobacter giardia si coprocitrograma.
le-am facut helico si coprocitograma ies peste 2 ore deci mai am de asteptat. sper sa fie bine.
bebe mai plange dar tot nu prea mananca, dar toata lumea care-l vede zice ca-i bine.
am fost si eu la gastroenterolog c-am zis ca problema-i de la mine si mi-a dat si el tot analize din astea le-am facut dar ies diseara sau maine.
intre timp nu stiu ce sa mai zic. toata lumea absolut toata lumea il vede bine. colege de servici lumea de prin parc familia nu mai zic, doar ca parca e mai molesit asa. acum ma rog la dumnezeu sa fiu eu nebuna sa zicem sa exagerez eu si sa fie copilul meu bine.
am intrebat si medicul nostru de helicobacter si mi-a zis c a la bebe asa mic nu crede ca are cum sa ia de la mine ( daca as avea eu) am intrebat si gastroenterologul si el mi-a zis la fel ca nu se ia prin alaptare... acum nici nu stiu ce sa mai cred.
astept cu inima cat un purice rezultatele. si sper dint tot sufletul sa nu fie nimic.
lui bebe i-am mai dat biotics i-a mers bine acum ii dau enterol. adica cat timp ii dau probiotice ii e bine cel putin cu biotics a fost super doar ca trebuie sa le mai schimbi cica.
nu stiu sunt eu prea exagerata si panicoasa? dar cred ca orice mama daca vede ceva orice lucru care i s-ar parea ca nu e normal la bebe intra in panica nu?
va multumesc
Bee spune:
Buna.
Din ce spui tu, scanele "urate" nu sunt neaparat dese ci dimpotriva, are zile in care nu face deloc? Si peste 2-3 zile face moale si cu mucozitati? EU una asa am inteles. Sau face ok zilnic, doar uneori la 2-3 zile apare cate un scaun cu probleme?
Fetitza mea cea mare, avea bebelush mic fiind problema asta: facea scaune rare, si foarte moi. Deci constipata nu era, nici de un microb nu era vorba. Cum sa-ti spun: la ea scaunul "baltea" in burtica, de unde si inapetenta asta, cu care spui ca va confruntati si voi. Pana la urma fetita mea a avut probleme de cu totul alta natura decat digestiva. Si secundar acestor probleme, se pare ca a fost si o problema de motilitate a tubului digestiv: nu elimina scaunul. In timp s-a reglat. Copilul tau se mishca suficient, ca ma gandesc ca si asta l-ar ajuta? Sanatate!
http://www.dropshots.com/dochia
Banu2268 spune:
buna
vreau sa va spun ca am fost la dr stanciu mi-a dat niste medicamente motilium colostru cu probiotice de care nici farmacistele nu auzisera si altele.
ce credeti bacteria nu i-a iesit lui dar a zis ca s-ar putea s-o aiba si mi-a dat tratamentul.
ce credeti i-am dat 2 sau 3 lingurite din ce mi-a zis el sa-i dau si a inceput copilul meu sa manance un castron jumate de mancare de plangeam de bucurie. n-a mancat atata in viata lui.
deci nu stiu dr stanciu e ca un inger salvator.
am zis ca o sa ma duc numai la el. am fost la atatia toti au zis ca n-are nimic am parut nebuna in fata familiei m-am certat cu toti si acum multumesc lui Dumnezeu ca nu m-am oprit ca ajunsesem sa ma duc pe ascuns la dr si ii mai multumesc d efapt in primul rand pentru ca am ajuns la dr stanciu.
deci eu nu stiu uinde ajungea copilul meu si ce se intampla cu el daca nu ajungeam la el.
cu 1 zi inainte sa ajung la el am fost la medic in spital si-mi zicea ca n-are nimic!!!! nu are absolut nimic si copilul meu nu manca si era deshidratat!!!
ba mai mult ma dusesem la ea de atatea ori incat atunci cand m-am dus la ea cu familia incerca de fapt sa ma faca sa par eu .... "nebuna" le zicea sa aiba grija de mine nici nu s-a mai uitat la copil nu l-a mai consultat......
deci nu stiu mai de ce ca medic daca nu stii trimite omul la altul daca nu stii ce are......
bine ca s-a revenit puiul meu. azi e si ziua mea 21 august, cred ca n-am plans atata cat am plans azi de mila lui gandindu-ma cat a suferit el atatea l;uni in care prostii astia ziceau ca e bine copilul doamna.
imi aduc aminte ca am fost la prticular cu el si urla cat il tinea gura si a zis ca e bine si eu era sa fac o criza de nervi acolo ca simteam ca nu e bine si dr a chemat un psiholog vezi doamne eu am probleme!!!!!!
deci ma bucur ca am fost la dr stanciu sper sa fie bine copilul de acum incolo, si incepand de azi o sa-mi ascult mereu sufletul meu de mama care-mi spunea ca iubitul meu copil avea ceva, ma bucur ca am insistat si m-am certat cu sotul cu mama cu matusa cu toata lumea si l-am descoperit!@1!!
a mancat saracutul supica de carne cu legume fara sare fara unt fara nimic tot a mancat!!!!!!1111
azi de ziua mea ma bucur si eu in sfarsit, si diseara plecam la mare cu bebe.
va multumesc din suflet. va rog sa mergeti la dr stanciu e 500 de mii consultatia mai putin ca la altii,.
va dau nr de tel de la cabinet dar e inchis mai tot timpul.... in afara de perioada in care e la cabinet luni intre 13 30 si 14 30 parca sunati atunci sigur e deschis
nr e 0724 579 372