King of Pop Michael Jackson (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

buna seara tuturor.....filmuletul cu mirii mortal,melodia zilei nu am cuvinte
tocmai am terminat carte complotul impotriva lui MJ sincer nu stiu de unde a avut atata putere sa faca fata atator marturii aberante duse la extrem,acuzarea a insistat foarte mult pe faptul ca MJ mai servea cate un pahar de vin si ca au fost gasite niste reviste mai deochiate in dormitorul lui(mie imi suna a om normal),familia care l-a acuzat s-a dovedit a fi niste excroci,a fost un proces f greu din toate punctele de vedere pt MJ iar faptul ca a fost declarat NEVINOVAT de un juriu format din 12 pers la toate cele 14 capete de acuzare ma duce cu gandul la citat MJ"Minciunile pot castiga cursa,insa maratonul este castigat intotdeauna de adevar"

copil special in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

la saptamana financiara a aparut o carte cu biografia lui michael. (nu fac reclama, vreau doar sa informez, poate intereseaza pe cineva cartea )!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Fetelor, n-am avut somn si am stat prin preajma, tocmai la timp sa deschid capitol nou, asa ca va invit la capitolul 5 al clubului nostru si rog din nou un moderator sa inchida aici si sa ne puna sus pe capitol nou. Multumiri!

Capra cu trei iezi, multumim, despre cartea din Sfin discuta fetele. Daca esti fan MJ, te asteptam alaturi de noi.

Va astept dincolo.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

Citat:
citat din mesajul lui moana

Eu sunt tare trista astazi. De cand am cumparat-o, tot citesc la cartea lui Taraborrelli (am ajuns pe la pagina 300).

Daca la inceput am fost incantata si entuziasmata sa descopar lucruri pe care nu le stiam despre Michael, acum sunt pleostita rau de tot. Nu vreau sa judec pe nimeni...dar ....povestile cu camera barica si oasele omului elefant au fost inventate de Michael. A mani****t presa pentru a-si face reclama si a vedea pana unde poate intinde coarda. A platit o adolescenta care sa para isterica si sa sara pe el la o gala a premiilor Grammy (parca). Si altele...

Nu vreau sa judec. Sunt convinsa ca toate astea pot fi justificate si explicate avand in vedere prin cate a trecut. Doar ca .....nu ma asteptam. Deloc.

Oricum un lucru e clar - Michael de pe scena nu are nicio legatura cu cel care era dupa ce se termina spectacolul. Chiar el spunea dupa un show "as fi vrut sa nu se termine niciodata".

Acum, in timp ce scriu aici, il ascult din nou. Si parca imi mai trece din amaraciune.

mie mi-a placut la nebunie sa descopar si latura asta "bad" a lui M, cel putin faza cu vizita de la casa alba mi se pare de-a dreptul geniala....cine ar fi crezut????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Moana, dar de ce sa fii trista? Unui artist, mai ales excentric cum era MJ, nu-i poti impune reguli... Presa cauta senzational, asta se vinde, el si altii ca el, i-l ofera! E un schimb reciproc, si nu e artistul mai vinovat decit lumea care cere senzational cu orice pret.

Si apoi, cind esti tinar, cind esti pe culmi, cind crezi ca toata lumea este a ta si va ramine vesnic a ta, poti face multe lucruri, unele placute, altele mai putin placute. De asta spuneam intr-un mesaj acum ceva timp ca mie nu-mi place sa-l vad pe MJ ca un om trist, care nu a inteles nimic din viata, ci dimpotriva. Cred ca a profitat de ea din plin, cu bune si rele, si ar fi fost nefiresc sa fie altfel. Am crezut si sperat (cred si sper inca, pina la proba contrarie, ca au fost inscenari) doar ca acuzarile cu abuzul asupra copiilor sa nu fie adevarate... dar in rest, orice ar fi facut, nu iese din tipare, nu-l pot judeca pentru nimic, a fost viata lui si si-a trait-o asa cum a vrut sau a fost nevoit sa o traiasca (stiti voi, pretul celebritatii)!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Perfect de acord...ca intotdeauna imi ia cuvintele din gura NELIA

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Geniul creator vine de obicei "la pachet" cu putina tzacaneala, excentricitate, cum vreti sa ii spuneti. Asta stim cu toatele.
Iar Michael a fost si el om, cum spuneam si intr-un mesaj anterior, cu bune si rele, cu rautati mici si mari, sigur a fost asa.
Cred ca nu poti sa te mentii intact, perfect, pur si bunatatea intruchipata, cand in jurul tau viata nu e deloc roz (decat din punct de vedere material in mare parte). Doar nu era un sfant!
In schimb, a cautat sa faca lucruri minunate si a reusit. Inafara muzicii superbe create si care va dainui sute de ani de-acum inainte, a mai lasat amintiri puternice multor oameni pe care i-a ajutat in cel mai dezinteresat mod cu putinta. Altfel si-ar fi facut cunoscute operele caritabile, dar multe dintre ele nu se cunosc nici acum prea bine.

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

DANA...mi-a plcut tare de tot filmuletul cu mirii,super

Fetelor sunteti minunate cu cartea si blog-ul,felicitari...eu va citesc aproape zilnic,ascult melodiile le ce puneti...insa nu prea apuc sa si scriu...va pe toate!!!

Oare ce-o fi cu CORY ca nu a mai intrat???

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput