King of Pop Michael Jackson (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Cred ca stiti melodia asta, apare si Michael putin, in studio, si ma uitam, pe la minutul 2:11, ce perfectionist era, cum ii explica plin de nervi sunetistului ce vrea (am dat de mai multe ori, si am studiat moaca lui nenea sunetistu').
Cat suflet punea Michael in tot ce facea! (cum de altfel ar fi normal sa facem toti...ce lume frumoasa si buna ar fi )

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

am uitat sa zic un mare si lat "multumesc" Dariei pentru ringtonuri. cat m-am chinuit eu sa imi tai din melodii, n-au iesit asa de bine ca alea puse de ea pe mail. aseara eram tare tare fericita cand le-am gasit si le-am pus la tel. Evident ca "Beat It" e principalul. Daria

Intr-adevar stia muzica. Stia cu sensul de a simti dar si cu sensul de cultura muzicala. Abia acum incep sa inteleg de ce sunt atat de perfecte si de tari melodiile lui. Fiecareia ii acorda o atentie deosebita, si mereu voia sa fie mai tare decat precedenta.

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Am sa scriu eu si cap 2, n-am avut mult timp la dispozitie. Ma ocup, fiti fara grija.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Eu sunt tare trista astazi. De cand am cumparat-o, tot citesc la cartea lui Taraborrelli (am ajuns pe la pagina 300).

Daca la inceput am fost incantata si entuziasmata sa descopar lucruri pe care nu le stiam despre Michael, acum sunt pleostita rau de tot. Nu vreau sa judec pe nimeni...dar ....povestile cu camera barica si oasele omului elefant au fost inventate de Michael. A mani****t presa pentru a-si face reclama si a vedea pana unde poate intinde coarda. A platit o adolescenta care sa para isterica si sa sara pe el la o gala a premiilor Grammy (parca). Si altele...

Nu vreau sa judec. Sunt convinsa ca toate astea pot fi justificate si explicate avand in vedere prin cate a trecut. Doar ca .....nu ma asteptam. Deloc.

Oricum un lucru e clar - Michael de pe scena nu are nicio legatura cu cel care era dupa ce se termina spectacolul. Chiar el spunea dupa un show "as fi vrut sa nu se termine niciodata".

Acum, in timp ce scriu aici, il ascult din nou. Si parca imi mai trece din amaraciune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Moana, dar de ce sa fii trista? Unui artist, mai ales excentric cum era MJ, nu-i poti impune reguli... Presa cauta senzational, asta se vinde, el si altii ca el, i-l ofera! E un schimb reciproc, si nu e artistul mai vinovat decit lumea care cere senzational cu orice pret.

Si apoi, cind esti tinar, cind esti pe culmi, cind crezi ca toata lumea este a ta si va ramine vesnic a ta, poti face multe lucruri, unele placute, altele mai putin placute. De asta spuneam intr-un mesaj acum ceva timp ca mie nu-mi place sa-l vad pe MJ ca un om trist, care nu a inteles nimic din viata, ci dimpotriva. Cred ca a profitat de ea din plin, cu bune si rele, si ar fi fost nefiresc sa fie altfel. Am crezut si sperat (cred si sper inca, pina la proba contrarie, ca au fost inscenari) doar ca acuzarile cu abuzul asupra copiilor sa nu fie adevarate... dar in rest, orice ar fi facut, nu iese din tipare, nu-l pot judeca pentru nimic, a fost viata lui si si-a trait-o asa cum a vrut sau a fost nevoit sa o traiasca (stiti voi, pretul celebritatii)!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Geniul creator vine de obicei "la pachet" cu putina tzacaneala, excentricitate, cum vreti sa ii spuneti. Asta stim cu toatele.
Iar Michael a fost si el om, cum spuneam si intr-un mesaj anterior, cu bune si rele, cu rautati mici si mari, sigur a fost asa.
Cred ca nu poti sa te mentii intact, perfect, pur si bunatatea intruchipata, cand in jurul tau viata nu e deloc roz (decat din punct de vedere material in mare parte). Doar nu era un sfant!
In schimb, a cautat sa faca lucruri minunate si a reusit. Inafara muzicii superbe create si care va dainui sute de ani de-acum inainte, a mai lasat amintiri puternice multor oameni pe care i-a ajutat in cel mai dezinteresat mod cu putinta. Altfel si-ar fi facut cunoscute operele caritabile, dar multe dintre ele nu se cunosc nici acum prea bine.

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

absolut fascinant:

ttp://www.youtube.com/watch?v=UfxCe2mfAEk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ce bine arata, Daniela!
Am citit ca ala e Sammy Davis, nu stiam cine e, de ce l-a imbratisat.

Eu nu am inceput Magie si nebunie, am sa ma tin si eu de ea cand am timp zilele astea. Nite nite fetelor!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

...foarte frumos cantecul, danielac!

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/m-is-for-michael-videoclipuri-in-fiecare-zi-la-mtv.html

Mergi la inceput