Ajutati-ma cu un sfat !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEASMAR spune:

Buna Yvon,

Stiu ca a trecut mai mult de un an de la aceasta postare...esti ok, este liniste acasa?

Sanatate multa iti doresc.

Citat:
citat din mesajul lui Yvon

cum sa ma supar noideea? apreciez fiecare mesaj primit !
Cu atat mai mult ma bucur sa primesc mesaj si de la tine
Adevarul este ca nu pot sa ma ascund si nici nu vreau acest lucru.
Aproape zilnic ma umileste , are ceva de reprosat insa eu
Poate ca este o mentalitate de victima ca acum stau in casa cu el pana la finalizarea divortului si de cele mai multe ori nu ii dau apa la moara cand incepe sa spuna ceva, mai bine ma iau si plec de acolo...dar efectiv eu n-am chef de cearta.
Cand incepe cu amenintari, ca o mai face, atunci nu ma las.
De luptat, lupt si stie ca nu-i este si nici nu-i va fi usor cu mine.
Insa fizic eu nu ma pot pune cu el, desi la un momendat ma gandisem ca ar fi interesant sa merg la un curs de arte martiale, macar asa de aparare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

Multumesc de intrebare !

daaa este bine. Din decembrie anul trecut am reusit sa plec de acasa, asta a fost odata cu prima sentinta care a fost atacata bineinteles, dar care spunea ca mi se incredinteaza copilul si astfel am putut pleca. Atunci a luat sfarsit calvarul.

Aproximativ de o luna am si sentinta definitiva si irevocabila, pana la urma a inteles si el ca cel mai bine e sa comunicam pentru ca de impacat nici nu se pune problema. Astfel ca acum reusim sa fim parinti pentru copil si chiar reusim sa ne intelegem cat de cat; oricum sunt linistita.

Mergi la inceput