Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (139)
Raspunsuri - Pagina 21
Didi81 spune:
Multumim fetelor care ne-au admirat pozele
.
Bufi, cum au zis si fetele, e simplu sa iti schimbi medicul de familie.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Tecky spune:
Eu nu pot tine ritmul cu voi la scris....
De citit reusesc dar de scris mai greu,mereu intervine cate ceva.In fiecare zi ori spal,calc,gatesc sau fac curat si pe deasupra tb sa am grija si de Ralu.Cand o sa incep serviciul nu stiu cand o sa mai am timp de treburile casei daca acum imi ocupa foarte mult timp
Bufi bafta sa reusesti sa-ti schimbi dr!
Violeta sa stii ca Ralu la 1 an si o luna a inceput sa se ridice singura,fara nici un sprijin,asa ca mai ai un pic de asteptat.
Super toate pozele noi
V-am pupat
violeta29 spune:
Asa,ca tot a amintit Ana de album sa-mi dau si eu cu parerea:
CARMENELA,imi place ideea de album,imi plac si zanele,pozitionarea in pagina etc,singurul lucru cu care personal nu prea ma impac e dimensiunea diferita a pozelor.Eu cand scot pe hartie scot tot timpul aceeasi dimensiune,si sincer sa le decupez n-as avea nici timp nici rabdare.Ca idee imi place,arata bine,doar ca pentru mine cel putin nu e prea practic.Si mi-ar fi placut sa aiba un chenar micut pentru comentarii in dreptul fiecarei poze .
Felicitari pentru primii pasi ai reginei
ANAXENA,of,mare chin cu intarcatul la tzatzodependenti
Eu inca nu vreau sa o intarc,dar am vrut sa incerc sa-i mai raresc din mese ca mi se parea ca suge cam mult.Pfuuu,esec total.Tipa si ma trage de tricou si nu ma mai pot intelege cu ea nicicum.La nani nu mai zic.Desi adoarme si leganata,pana nu papa tzitzi poti sa stai si-n cap ca ea nu vrea sa doarma
Eu n-am nici o problema daca sare peste o masa fiindca in momentul in care sunt supraincarcate "biberoanele" incep sa curga singure de nebune,asa ca n-am nici dureri,nici nimic.doar ca ma enerveaza ca trebuie sa ma schimb toata ziua ca prin casa nu suport sa pun sutien
In concluzie daca descoperi reteta minune a intarcarii povesteste-mi si mie ca eu n-am nici cea mai vaga idee cum o sa fac lucrul asta.In naivitatea mea inca mai sper ca va veni o zi cand o sa se intarce singura![]()
MAITREY,spor la invatat .Am si eu doua restante de dat dar inca nu m-am apucat de invatat,n-am nici o tragere de inima.
ANA, da inca alaptez,azi noapte cred ca a batut toate recordurile la laptic,a papat tzitzi in nestire,plus ca ieri a baut cred un litru de apa,deci stam bine la capitolul hidratare.Mucilagiul i l-am amestecat cu cereale ca nu-l accepta nicicum ,iar smecta chiar nu stiu cum as putea sa i-o dau caci i-am dat cu seringa si in doua minute mi-a vomitat-o
La spital nu ma duc sub nici o forma ca nu raman acolo nici moarta,numai gandul de a sta in spital ma infioara,ma gandeam sa ma duc la pediatra la cabinet si asta fiindca data trecuta cand am trecut prin asa ceva a avut diaree cam o saptamana si mi-am tot facut mustrari de constiinta ca poate daca m-as fi dus la doctor ar fi trecut mai repede.
O sa incerc si cu ceaiul de menta si cu panadolul,poate am mai mult suces.Cu impachetarile e mai dificil, am incercat azi noapte si ainceput sa urle de mi-era teama ca ma trezesc cu politia si cu protectia copilului la usa.si m-a mai luat si barbata-miu la 11 metri ca sperii copilul 
povestea nasterii nazdravanei
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
adela72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_or ADELA, bine ai venit! Scrie 10 mesaje si dupa aia or sa apara in timp real. Wow, ce te invidiez ca zici ca de cand s-a nascut fetita n-ai pierdut o noapte... Vezi ce date sunt in listuta si da-le pe ale tale, fetele care se pricep la lista o sa va includa si pe voi.Monica, mami de Luca "Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13) |
BUNA FETELOR!!MULTUMESC DE PRIMIRE!!!
AM SI EU O INTREBARE...CATI DINTISORI AVETI??? DARIA ARE 8 SI ARE GINGIILE UMFLATE, A FOST MARAITA DE 2-3 SAPTAMANI, IAR DE 2 ZILE FACE UN PIC KK MAI MOALE...O FI DE LA MASELUTE??? STIU CA A PATIT ASA CAND I-A DAT AL DOILEA DINTISOR....SA FIE DE LA MASELUTE??? MI-A FACUT NOAPTEA DE 2 ORI, APOI AM BAGAT-O PE CEAI DE MENTA SI REGIM DE 2 ZILE...NU A MAI FACUT DECAT O DATA DE DIMINEATA...ATI PATIT CU MASELUTELE LA FEL???? AM INTELES CA LA CANINI E MAI RAU...SA-I DEA MAI INTAI CANINII SI APOI MASELUTELE???SORA MEA A PATIT RAU CU BAIATUL LA CANINI....VA PUP!!!