Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 7
YLARI spune:
Anisiap, Kevin e atat de frumos, pupa-l-as de bucalat ce e, bebe mic si scump... Iar tu esti superba, sincer sincer!
Alysh sa i dam pe Eva si pe Vlady la karate ca si fi-mea isi ia dupa ceafa si peste oki de la bebelacii din parc daca nu sunt atenta.
Socrate, m-ai facut sa rad "tradare, tradare, dar sa stim si noi!" Pai intalneala de care stiu eu: joia viitoare merg in Pantelimon. Ceea ce inseamna ca putem organiza o ceata de M&M cu bebelacii de Alysh, Adriana (daca nu i-o fi greu sa ajunga), Laurita, Ylari (adica JE) in Riviera, fost 23 August Cine mai doreste, cine mai pofteste...
Fetele care stiti sa imi iesplicati si mie ce e aia necomedogen, ca m-am benoclat in tot goagalul (apropo de Marean) si nu m-am dumirit, bre...
Mda eu am gatit o ciorba de gaina de la tzara si am devorat eu 2 portii si Eva una acum cand s-a trezit. Astept sotzu sa devoreze si el partea lui de oala.
Apropo de oala voi ce olite si de unde ati cumparat?
Of pe mine ma streseaza dintzii fiica-mii, nu-i mai ies odata nici maselele desi are gingia umflata de vreo luna si de canini nici pomeneala...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Anisiap, Kevin e atat de frumos, pupa-l-as de bucalat ce e, bebe mic si scump... Iar tu esti superba, sincer sincer! Alysh sa i dam pe Eva si pe Vlady la karate ca si fi-mea isi ia dupa ceafa si peste oki de la bebelacii din parc daca nu sunt atenta. Socrate, m-ai facut sa rad "tradare, tradare, dar sa stim si noi!" Pai intalneala de care stiu eu: joia viitoare merg in Pantelimon. Ceea ce inseamna ca putem organiza o ceata de M&M cu bebelacii de Alysh, Adriana (daca nu i-o fi greu sa ajunga), Laurita, Ylari (adica JE) in Riviera, fost 23 August Cine mai doreste, cine mai pofteste... Fetele care stiti sa imi iesplicati si mie ce e aia necomedogen, ca m-am benoclat in tot goagalul (apropo de Marean) si nu m-am dumirit, bre... Mda eu am gatit o ciorba de gaina de la tzara si am devorat eu 2 portii si Eva una acum cand s-a trezit. Astept sotzu sa devoreze si el partea lui de oala. Apropo de oala voi ce olite si de unde ati cumparat? Of pe mine ma streseaza dintzii fiica-mii, nu-i mai ies odata nici maselele desi are gingia umflata de vreo luna si de canini nici pomeneala... YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
cred ca se refera la ten - ca nu mai faci puncte negre/albe/pori din aia incarcati.
daca ala e cuvantull....
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Lorich spune:
Of, Anisia ce emotii, ce print frumos si ce mamica fericita! Imi aduci aminte de mine acum un an si-un pic. Sanatate multa !
socrate frumoase poze, imi palce cum arata hotelul, era de altfel si foarte laudat pe forum (sofpedia despre bulagareala) De unde ati luat scaunelul de masa? De la noi?
Cleo da, asa zic si eu, masele, ca daca era ceva mai9 rau, Doamne fereste nu erau doar 4 asa amarate si Robert nu era activ si vesel; initial am zis-gata bagam tot ce nu pupa Robert, acum am si uitat ce nu-i dadeam nu niciun chip-orez, morcov fiert... sa mai vad.
Am mentionat ca-s super emotionata de Kevin? Vreau si de la Alex@sara...apropo de ea, am facut o reteta parca data de ea, un fel de paine cu ou si cascaval la cuptor, am cam ars-o, dar a vrut-o cat de cat..mie mi-a placut la nebunie!!!
Si apropo de "mentionat" unde-i stefany????
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
anisiap spune:
merci am avut senzatia ca s la primul copil am nceput sa bocesc cand a vomat laptele prima data de tinut il tin in toate pozitiile gresesc ca l compar cu sor sa stiu ca gresesc e diferit e KEVIN ALE mi se pare mare si descurcareata fizic seamana oarecum in anumite poze
si cred ca am depresie ca bocesc din orice si totul e perfect (ma rog atat cat poa sa fie)problema mea am incuiat o in sertar incerc sa nu ma gandesc sa fac fata nu prea dorm dar inca rezist
KEV papa de 3 ORI pe noapte si ALE odata ei ii da taty de cand e bebe acasa vomita si ea partial din lapte ca si el de doua nopti la rand ziua papa bine e vesele nu pot sa pun pe seama unei boli inca....scaune normale dinti febra nu.... poate se aliaza cu el
vrea sa l atinga si nu o las se iuta la el zambeste e un pas inainte
amandoi si eu si taty avem un sentiment de vinovatie cand nu ne ocupam decat de unul din copii si unul sta cu buni o sa treaca pe 20 ca pleaca mama
acum dorm amandoi in camere separate de asta am timp....si fac o musaca
o veste buna e ca am slabit vro 9 kg mai am ceva sa devin o zana
Tudor ,Ale ,si 38+ KEVIN
ca_eric spune:
multumim fetelor pt gandurile voastre bune in legatura cu mutatul. o sa vedem ce si cum gasim..am vrea in acelasi complex dar deocamdata nu am gasit pt inchiriat doar pt vanzare.
in rest suntem bine, incepem sa manifestam dorinta de a poseda , de a nu imparti si de a plange cand nu ni se da ceea ce v rem..adik jucarii...se mai cearta de la jucarii cu celalat copil de care am grija...si tot eric e cel care trage de jucarie si celalalt cedeaza. incerc sa ii explic ca nu e voie sa traga, ca trebuie s ainvete s a imparta..degeaba...mai exersam la capitolul asta.
doloress asa e ai dreptate aici te muti ca tiganu cu cortul...ce sa faci. pana nu ai ceva al tau nu ai alta sansa. si eu ma gandesc s ail dau la gradi pe eric..insa acum nu fac nici un pas pana nu stiu unde ma mut.
va puuup fetele...am vazut pozulici ...frumosi M&M
Mami de Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
gabitzam spune:
Vai, Anisia, ce bebe scump si mic si perfect !!! Ce emotionante sunt pozele cu Kevin imediat dupa nastere, la pieptul tau!
Alaturi de SEBI
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ca_eric doloress asa e ai dreptate aici te muti ca tiganu cu cortul...ce sa faci. pana nu ai ceva al tau nu ai alta sansa. si eu ma gandesc s ail dau la gradi pe eric..insa acum nu fac nici un pas pana nu stiu unde ma mut. va puuup fetele...am vazut pozulici ...frumosi M&M Mami de Eric 30.06.2008 iubirea si viata noastra |
Uite, inca un motiv sa-i fiu recunoscatoare lui daddy; avem casa, nu tre' sa ne mutam si banii pe care i-am plati lunar pe chirie ii platim la mortgage si macar ramanem cu casa. Si din ianuarie terminam de platit casa si suntem liberi!!! E f important aici si in State sa ai casa ta, asa e, altfel te muti de 1000000 de ori.
Carmen, stii cum se zice ca tot raul spre bine, o sa gasesti probabil un apartament super. Bafta multa!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Andrada79 spune:
Socrate superbe pozele. E un scump marinarul tau mic. Ati avut un concediu cred ca fff frumos. Ce stie sa faca laptopul vostru???
simonacip spune:
Buna fetele..
Bai, intru sa zic si eu cu intirziere si mii de scuze La Multi Ani pentru draga noastra DOloress, m-am tinut sa intru sa-i scriu si n-am apucat..iar cind am intrat, am uitatDeci fac acum urarile, cit mai are virsta asta..
Anisia, frumoase poze, m-am emotionat. Sa-ti traiasca scumpicul!!! Tu arati tare bine!
Adriana, Laurentiu Dumitru e crestin ortodox si blogul lui e in acest spirit scris, il citesc cind am timp.Asa e ai dreptate nu e singurul copilas chinuit de inconstienta parintilor...Ma intreb peste vreo 10 ani(dc mai apuca copilasul caci dupa cum ati vazut a ajuns la 1 pachet pe zi deja) ce-l vor mai indemna sa faca pentru a intra in cartea recordurilor???
Gabitzule multumim de gindul la noi. Ce sa facem, in hatisurile virstei (lui David)E greut, ne ia tot timpul, toata energia, dar ma consolez ca e pe trecute si vacanta..si poate odata cu gradinita se vor mai calma apele...Afara cam toata ziua, mai putin somnul de prinz, apoi seara dupa ce-i culc incerc sa mai citesc una alta si ma trezesc ca se face 12-1.00 si uite asa trec zilele..
Lorich, haios foc Robertzelul, mi-a placut cind iti casca gura la poza..Mincarica de regim. In primul rind nu prea e voie grasime, deci perisoarele...nu prea..Dar daca zici ca nu e foarte apos kklitzul nu cred ca e o problema. Sa stii ca si Mati face de 2-3-4 ori pe zi, nu tare...dar cred ca si de la atitea fructe si salate(maninca salata cot la cot cu mine, cu ceapa, ardei gras, castravete rosie!!! SUnt fericita!).
Deci, ineearca sa-i dai ceiut de menta, poate-l mai regleaza, apoi cereale de orez cu laptic delactozat(poate fi una dinte mese), mar copt cu cereale de orez, unii spun ca poti da si vrinzica d evaci facuta in casa(eu nu stiu ce sa zic de asta)..Si eu stiu ca afinele constipa, erau chiar borcanele cu afine..nu mai stiu ce firma.
Socrate, foarte bine arata hotelul, iar Sebastian nu mai zic..mi-a placut tare poza cind era cu puloverasul pe umeri gata de discoteca...Gata, ce baiat mare ai!
Inais, bine ati revenit si voi. Sper sa va reglati repede burticutza!!
Hai ca deja am scris prea mult, va p#259;upez...n-am gasit pozele cu scorti si mara..ntzntz
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Reallaura spune:
Noi am fost la dr, ne-a dat trimitere la chirurg, dar sper totusi sa mai incercam noi luna asta cu creme &Co poate scapam de cutit...
Bogdan imi da sperante ca se poate
Socrate frumoase poze, Sebi e tot mai smecheras si tot mai frumos. Bine mie mi-a placut din primele zile foarte mult...mama ati fost si cu patul dupa voi!
Anisiap ce poze emotionante, ce doooor imi e de bb mic!! Abia astept sa mai traiesc odata tot...in afara de sentimentul de vionavatie ca nu stau cu amandoi dar ce sa facem, trebuie sa trecem si prin asta...
Inaisbine ati venit!Astepam pozici cu Iasmi!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008