Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Si eu vreau sa-i iau olitza sunt curioasa cum o sa rectioneze, cred ca o sa fie kkrea lumii, ca sa zic asa...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

L-am pus si eu pe olita si e asa de caraghis, ca se ridica de pe ea si fuge. Mi-l si imaginez cum il pun eu pe olita si o ia la fuga prin casa cu kk dupa el

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

L-am pus si eu pe olita si e asa de caraghis, ca se ridica de pe ea si fuge. Mi-l si imaginez cum il pun eu pe olita si o ia la fuga prin casa cu kk dupa el

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Desiree Victoria e frumoasa foc, foc!

Simonix am revazut cu drag pe Robertix si pe frumoasa Lorelai, cu rochita ei ca o zi senina. In ce loc superb ati fost, locul ala de joaca arata asta vechi, un fel de loc de joaca al dinozaurilorO frumosete de loc si peisaje si animale..si..si..deci ai vazut-o pe brum, brum EBA sau nu?

Gabi m-am intalnit cu bone. Raducu nu mai avea temp. Era vesel si parea ok.

Ylari stiu cat de rau e si ce gust amar lasa cearta.

Am mai pus si eu pozici noi cu Robertelul aici

Edit: stiu ca duamna Inais e prin Sinaia muntilor, dar Duamna Micaela pe unde umbla? Ai ultimatum de la mine! Scrie sau te sun

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Gabi, mama, da ce scumpa e tablita aia de la Tomy!!! 105 Ron inseamna 25 de euro!!
Mi se pare enorm.
Noi avem de la Viena una buna, maricica luata cu 8 Euro parca - in Ro am vazut si cu 2 Ron insa sunt mici si de proasta calitate, se strica imediat, chiar vroiam sa mai luam una mai buna, insa parca nu la 105 ron.

Cu mai e Raducu? Esti multumita de bona?

Laura, tinem pumnii sa nu fie fimoza sau vreo infectie! Mai toti baieteii se joaca cu pampersul

Cleo, felicitari pt. slabit!
De site nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, gasisem si eu o greseala de tipar, vad ca Lilly a avut mai multe idei

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Scumpele, ma duc maine la medicul de familie, maine dupa masa. oof, sper sa nu fie nimic, aseara ma busise plansul...
Am fost cu el in Unirea azi, i-am luat o gramada de hainute.
Ironia soartei ca vad ca vorbiti de carioci/creioane cu apa, a urlat sa-i dau un marker permanent, tocmai cand scosesem hainutele din punga si a manjit exact pantalonul lung, gri care-mi placea cel mai mult.
am incercat cu Ariel Profesional, nu a iesit, s-a albit putin locul in jur imi vine sa urlu.
Simonix super pozele, ce frumosi sunt si ce-mi place cum calaresc melcii de lemn!!
Gabitzu ce haios e Ducu pe asa zisa olita

Mircea nu vrea sa stea pe olita neam

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh, simonix, Adriana
Lorich frumosi sunteti, mama! Sta Robi in trotineta???
Alysh reusim ceva maine??? nu-i musai daca nu poti, de iesit noi oricum iesim...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, tare frumoase pozicile de la Voineasa! Va tzuc pe amandoi.
Tu nu mai intri pe mess? Sau esti pitita? Ca nu te-am mai vazut deloc.

Nici pe Micaela n-am mai vazut-o, mi-e dor de Dariuta, mai voiam sa vad poze cu ele.

Adriana, linkul ala unde am aratat tablita magnetica de la Tomy este de la Diverta, unde au preturi destul de mari. Trebuie sa vezi si prin Carrefour, Cora, sau pe net, s-ar putea sa fie mai ieftina.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Of Laurita imi pare rau, eu nu stiu cu ce iese markerul permanent, sper ca nu cu foarfeca...
Lorich e superb Robert!!! Manca-i-as okishorii lui si obrajorii aia rosii!!! Si tu semeni cu fosta mea shefa

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Da iubita mea Laurita, ne vedem: la 9,30 e ok? la Riviera?
Mi-ai facut o pofta nebuna de Unirea, cred ca bag o fuga in seara asta si eu.
Mai da-mi si mie link-ul cu pozele voastre sa va recunosc maine
Azi mi-am facut cartofi prajiti si pui cu susan. am mancat pana mi s-a facut rau

Lorich, ai un smecheras frumos foc

Vlady

Mergi la inceput