Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Ne-am intors de la Ikea, am fost si cu Vlad dupa noi, si cu mama. Vlad ma oboseste cu energia aia debordanta iar mama cu grija ei excesiva de a-i indeplini orice dorinta, de a nu=l lasa pe baietel nici macar sa scanceasca.

L-am lasat pe Vlad in continuare la curte.
Per total am facut achizitii bune, il astept pe Stef sa se trezeasca si sa inceapa sa le monteze.
Eu am inceput curatenia in camara ca era dezastru si am venit sa fac o mica pauza cu voi. Ma bucur ca am ragazul asta sa-mi mai pun lucrurile la loc.
Sper sa am timp si de camara cu pantofi ca e haos si acolo.

Simonix, chiar nu stiu sa-ti raspund de ce ii dau lapte prin somn dimineata. Cred ca mi-a intrat in reflex si nu mai pot adormi la loc daca nu-i dau

Ahhhh, a-propos, fetelor, stiu ca o sa ma blamati dar mi s-a intamplat o chestie tare ciudatica serile trecute: am discutat cy Stef ca Vlad sa reinceapa sa doarma in patul mic, in patutul lui adica. Zis si facut, adoarme copilul si il mutam la el. Nu se trezeste, se intoarce pe-o parte si doarme linistit. Am stat in sufragerie, ne-am chiombit la tv, apoi eu m-am dus in dormitor. Ma asez in patul mare. Ma sucesc, ma rasucesc. NU era Vlad langa mine, nu puteam dormi. Nu-mi venea sa cred: imi doream sa se trezeasca, sa planga si sa-l iau cu mine in pat. El nimic, am asteptat vreo ora, am tusit, facut zgomot, doar, doar. Si bineinteles, la un mom dat n-am mai rezistat, l-am luat din patutul lui si l-am pus langa mine.
Stiu, atitudinea mea a fost total gresita si voi incerca sa n-o repet.
AM DEVENIT DEPENDENTA DE EL, DE MIROSUL LUI DE LAPTIC, DE RESPIRATIA LUI! Ce ma fac?

Vlady

puiule...ti-e greu ... io am plans cand am dat fata afara din dormitorul conjugal - in camera ei ...
dar cu cat trece timopul va fi mai greu. Gandeste-te ca mai vrei inca un copil - cum il faci? . sau, cand esti gravida...si Vlad da din picioare? sau cand o sa vina bb mic si o sa fie bb mic in dormitor - si o sa planga... cum se va simti Vlad?

cat despre mama ta care nu il lasa sa scanceasca... exact aceleasi discutii le am cu socrii. Copilul are si sentimente pozitive (de bucurie) dar si negative (de indignare, frustrare, nemultumire). Si tre sa si le exprime!! trebuie sa fie el, sa le exteriorizeze - altfel deformezi personalitatea si dezxvoltarea si evolutia copilului. Si noi, oamenii mari trebuie sa plangem, sa ne descarcam, sa ne revenim. Cred ca asha apreciem mai bine fericirea - pt ca avem si momente de nefericire.
Unilateral - creshtem un copil handicapat sufleteshte.
Asta e parerea mea.

Inais, si la noi la fel - ideea e sa nu iasa kk in piscinica.

de ce dau lapte in somn? nu mai mananca alt lapte. ala din somn e singurul. Altfel se culca cu burtica goala, si urla noaptea...asha ca il bag in patut cand e pe adormitalea, si il papa semiadormit si apoi doarme toata noaptea. Cand nu l-a mancat, a urlat. Zau ca prefer sa pape si sa taca noaptea - ziua mai suport urletele....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am uitat sa va spun de un super-mare succes: Victoria nu mai bea suc, ci doar apa; ne-a tot vazut pe noi ca bem apa din sticla (am mai spus, oare?) si a vrut si ea, i-am dat de cateva ori si acum ii dau in canuta ei apa! Si am vreo 6-7 sucuri diferite in frigier... pe care, probabil le voi arunca, dar ma bucur ca o sa le arunc... asta inseamna ca Miss Magoo (aka Victoria) bea apa!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo, apa e mai buna oricand, oriunde !

Am de calcat o stiva, n-am chef.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Gabi si Cleo merci...parca citisem aici (dar nu am bagat la cap) de nu stiu ce scutece care se lipesc de piele, avand o banda cauciucata sau asa ceva...din cea care e la sutienele fara bretele (mi-am imaginat eu).

In conditiile in care noi am fol. Huggies si am vazut ce si cum se intampla, eu declar ca nu-mi mai duc copilul la piscina. Si nu inteleg cum de se duc altii cu copii de la 3 luni. Pana nu ajungem la grupa de varsta cu copii care-s fara Pampers eu nu mai am tupeu de pisicina.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Bravo, apa e mai buna oricand, oriunde !

Am de calcat o stiva, n-am chef.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Asa e! Doar ca Victoria a refuzat apa pana acum. Asa ca am considerat ca e mai bine suc diluat decat nimic. Oricum era sa zic 20% suc si restul apa.

Of, mi-e asa de rau azi... aseara Victoria s-a trezit la 9 jumate si a stat treaza pana dupa miezul noptii, s-a mai si trezit de vreo 3-4 ori si la 8am mi-a dat desteptarea ca de obicei. M-am trezit cu o durere de cap de imi vine sa vomit de durere si am luat 2 pastilute de cap, durerea s-a dus, greata si starea generala slabita au ramas. Nu am putere sa fac nimic... of, si e si o calduraaaaaa...

In alta ordine de idei: ieri am fost la piscina si Victoria a fost super incantata; au vecinii piscina cu apa sarata, apa era caldutza, numa' buna, tare i-a mai placut.
Vine si Granny sa ne vada azi (soacra-mea).
Va pupacim dulce. Gabitza am vazut baieteii, foarte frumosi amandoi, sa va traiasca.
Acum ma duc sa vad printesa Daria de Minodora, ca nu am apucat sa o vad azi-dimineata.

_

Mergi la inceput

Am vazut poze cu Robertix de Simonix frumosi si bebe si mami.
Simo, imi spui (repeti, te rog, daca ai mai scris,) cum l-ai facut pe Robert sa doarma in patut singur. Te rog!

La Daria nici nu stiu de ce m-am mai uitat, ca pot sa ma uit la Victoria si o vad; mie mi se pare ca taaaare seamana.
Daria frumoasa-frumoasa si mami ei la fel de frumoasa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor...

Wow, hai ca azi e galagie pe aici, imi plaaace!!!

Simonix, eu nu o culc in patul mare, dar am asezat patutul ei de asa maniera incat o am si aproape de mine, si are posibilitatea sa se urce/coboare singura. Alysh poate e o solutie si ptr tine http://www.babyminestore.com/images/cosleeper.jpg Si apropo, de vreo luna adoarme singura, sunt tare fericita.

Am dormit cu Eva la pranz dar sa nu credeti ca sunt foarte odihnita, cand m-am trezit am bagat o piatza, o ciorba si ... pancake-uri (!!!) Ma doare capul. Azi am fost cu sotzul si cu fata la restaurant, slava Domnului ca n-am gatit ptr la pranz... Uf...

Asaaa... Eu ii dau Evei de toate, ceai, suc si apa. Sunt multumita sa bea orice. E adevarat ca e mult mai buna apa si incerc sa-i dau mai mult apitza.

Pupici...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna seara si de la noi,
Multumim pentru urarile de ieri si uram si noi La Multi Ani tuturor Marilor! Pupici speciali pentru Iasmina, Mara si Sara dintre pitici si puic pentru Andrada, mami de Tiberiu
Vai ce de zile are Iasminuta, o sa se tot pupe cu baietii cand o sa ii serveasca cu bomboane.
Gabitule multumesc pentru linku cu ferma animalelor, intodeauna tu ne sari in ajutor ce pulpane am vazut in pozele cu ursul
Inais poate ne combinam la 'ferma' ca si noi suntem mari amatori de animale.

Daria mea are o noua distractie isi pune ceva in cap, pe ochi (gen tricou de-al meu, fata de perna... ce gaseste) si merge asa prin casa... pe mine ma dispera.. daca vreau sa il iau face crize de urlat tavalit pe jos, daca o las asa se mai loveste oricat de vigilenta as fi eu. Mai face vreun copil asa? Adica nu inteleg ce ii place sa mearga asa orbete, acum a invatat si merge cu mantule intinse in tata si cand ajunge la ceva isi da repede jos sa vada ce e, zici ca a vazut copii jucandu-se de-a baba-oarba, dar eu nu imi aduc aminte sa fi vazut asa ceva

Mergi la inceput

Alysh, draga mea, stai linistita, nu te blameaza nimeni. Mie-mi vine sa te bat ca eu de 15 luni tanjesc dupa o noapte de somn... vezi de treaba, ca ma dau si eu dura, dar si io tot asa as face. Ma mai intind in patul nostru (oops, al lui daddy) ziua cica sa ma relaxez sau pe couch si nu pot, dom'le! stau 5-10 minute si tot langa Victoria sa duc sa ma intind, ea doarme si eu ma uit la tv. Asta e, cand s-o marita, n-o sa am ce face si o sa ma obisnuiesc sa dorm si fara ea, ca doar nu m-oi baga intre ea si barbat in pat!

Micaela, imi pare rau, nu pot sa te ajut, Victoria inca nu a facut asa. De-abia acum suntem la stagiul in care ne ridicam rochita-n cap! Azi ii arata lu' Granny burtica.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

va pup fetelor, de fapt.. mamicilor. nu stiu daca ma mai tineti minte, eram activa cand eram insarcinate...apoi v-am mai citit sporadic si nu am mai postat, sper ca ma iertati pentru absenta nemotivata.
seara asta am intrat sa vad ce mai faceti, ce mai spuneti de puiutii vostri, sa gasesc raspunsuri la problemele mele.
MissBB, multumesc mult pentru urarile de ziua mea, ce dragut din partea ta. m-ai nimerit cu sanatatea si banii, am atata nevoie.., hehe.
fetelor, mai pe scurt, am trait mari emotii in ultima vreme. cand inca nu iesisem din maternitate m-am confruntat cu un exces de lapte, nici mie nu-mi venea sa cred pt ca ma asteptam sa nu am lapte. 12 ore m-au muls incontinuu o doctorita si o asistenta si , se pare, mi-au stimulat lactatia asa incat, dupa 5 zile m-am intors la medic ca nu mai puteam continua: cat timp mulgeam un san se reumplea celalat, practic nu mai aveam timp sa ma odihnesc, nu mai aveam forta, ma mulgea sotul...groaznic, ce sa mai ...
medicul mi-a prescris dostinex si am ablactat.
acum 2 luni am inceput sa simt dureri in sani si dupa cateva ezitari am ajuns la medic. diagnosticul era sumbru: calcificari. pentru cine nu stie asta inseamna cancer la san. nu va spun prin ce momente de teroare am trecut. la ecografie calcificarile au iesit mari, de cam 1 cm la fiecare san. la mamaografie a iesit un punct de 1 mm. am fost la cinci medici. 2 au zis ca nu se pot pronunta, trei au zis ca nu am nimic. in mod clar nu sunt zone clar definite( tumora maligna are marginile clar conturate si e puternic vascularizata) si nici nu sunt vascularizate. a ramas ca poat fi urme de lapte de la ablactarea chimica si ramane de urmarit. m-am mai linistit un pic dar aveam momente cand ma lua o frica inexplicabila, desi eu incercam sa raman optimista, stateam si ma gandeam cum o chestie mica de 1 cm "te poate manca" efectiv, in cateva luni survine mortea. medicii m-au asigurat ca nu au nici un interes s-o lungeasca, daca ar fi ceva nasol m-ar trimite la chirurgie direct.
pe langa asta, alta dandana: cat am alergat eu pe la medici, copilul a stat la parintii mei care incearca sa-l ingrijeasca ireprosabil. la telefon mama imi spunea ca e tare marait, parca se vede ceva alb la gingie, probabil iese prima maseluta dar nu se mai inteleg cu el deloc. mi l-au reclamat ca sare in pat si isi da drumul din picioare sa cada pe perne iar mama e cu inima cat un purice sa nu se loveasca de mobila. week-end-ul asta am fost la el. e strengarel mare... m-am speriat de-a dreptul cand l-am vazut cum face. e adevarat ca s-a si alintat mult cand ne-a vazut, practic 4 persoane "ii suflau in fund" iar el a profitat din plin si a facut numai nebunii. imi era teama de momentul cand trebuia sa dormim. cum vedea patul( doarme de mult in patul mare, de patutul lui nici sa nu auda) isi aducea aminte sa faca niste tumbe periculoase. cand ma vedea agitata si speriata, el radea si mai tare incerca sa sara si sa se arunce,sa se rostogoleastca pe unde apuca. am incercat sa-i explic, l-am tinut cu forta...nimic. la un moment dat era sa il scap si daca venea cu capul de mobila...praf se facea. m-am speriat asa tare incat imi venea sa-i dau doua la pampers. imi statea gandul numai la internet sa citesc despre ADHD ca prea are energie de ne oboseste pe toti, nu sta o clipa locului. am venit acasa, am citit, m-am ingrozit...sper sa nu aiba hiperactivitate desi face multe nazbatii dar ma gandesc ca e si baiat, nu pot avea multe pretentii.
peste toate astea, cand sa-i schimb ultimul pampers am vazut ca nu ma lasa sa-l ating la putica. am crezut ca s-a oprit sau ceva si cand ma uit mai bine vad ca avea o chestie umflata, ca o aluna, mai alba decat pielea. l-am chemat pe taica-su si am decretat: are fimoza.
of, of, nu pot sa ma supar pe ai mei pentru ca le-am lasat ca sarcina sa-l stearga zilnic si am vazut ca mama avea musetel facut special sa-l spele. dar ai mei nu vad fara ochelari si cred ca s-au uitat doar cum le cadea privirea, pe partea anterioara iar fimoza e pe partea posterioara a penisului. nu am reusit decat sa ne interesam cand e de servici medicul cel mai bun din oras apoi a trebuit sa plecam. cred ca maine il decaloteaza. nu stiu daca e mai bine ca nu sunt acolo sa-l vad cum sufera dar aici imi iau campii, plina de ganduri.
am vazut ca si Laura se confrunta cu aceeasi problema. din cate am citit la tine nu se vede cum am vazut eu. al meu nu se trage de pamapers. nici nu pare sa-l doara ca n-a plans, n-a tipat, m-a lasat sa ma uit, doar incerca sa imi dea mana la o parte fara prea mare convingere. dar e clar fimoza. nu am incercat sa-l decalotam noi, nu am tras, nu am apasat. imi era teama sa nu fac mai rau.
o sa te tin la curent cu ce se intampla zilele urmatoare.
Cleo, v-am vazut odata in parc. ce galusca dulce ai. nu am indraznit sa vin la tine pentru erati cu un grup mai mare.
gata, v-am impuiat destul capul cu ale mele. sper sa ma tin de promisiunea (pe care mi-am facut-o mie )de a posta mai des desi stau prost cu timpul.
va pup si va anunt ca imi plac la maxim pozicile cu mladitele si mugurasii vostri!

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput