Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 12
YLARI spune:
Neatza fetelor,
Pfuuu, eu sunt praf, m-am culcat destul de tarziu aseara, si m-a trezit bebeluna mea la 7 dimi... dar nu ma plang cand vad ca minodora saracuta se trezeste de 3 ori... Ti-am vazut pozele ai o printesa superba, frumoasa vesela si jucausa!!
Mda, programul nostru este urmatorul: pe la 4.30 papa 210 ml lapte, pe la 9 dimi ori fructe cu biscuiti si branzica dulce, ori (de 2 zile) cereale (ovaz cu prune uscate) ptr ca avem probleme cu kk, nu iese decat la 3 zile, asa ca de ieri am introdus asta si este super. Asaaa, la 12-12.30 un castronel de ciorba cu carnitza prin ea. Apoi somnic de la 13-16, la 17 un iaurtzel, la 19 un piure de ceva... Sau ii dau la 17 fructe si la 19 iaurt. Apoi la 22 inca 240 ml lapte.
pupici
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Edit: bineinteles ca meniul variaza. Ieri i-am dat biscuiti cu unt si cu miere, a papat unul. si o mandarina despielitata. Mai papa si omletica (ori la pranz ori dimineata - in functie de ce imi lipseste) cartofii ii adora, in orice fel, copti, ingramaditi la ceaun sau prajiti.... nu mai imi aduc aminte acum.
Aaaa, ii plac pancakes-urile, si azi am sa fac din nou, sarut mana de idee, Lavinia. Sa stapanesti sanatoasa lucrusoarele.
gabitzam spune:
Simona, si noi am fost ieri in Ikea, azi vad ca merg Sis-ul tau si Alysh, aglomeratie de M&M acolo zilele astea Noi am fost sa luam incuietori pentru dulapuri, chestii din alea de siguranta ca sa nu mai deschida Raducu dulapurile. A descoperit de curand ca e distractiv si exerseaza
Laura, la fiecare mesaj apare numarul tau total de mesaje, nu sunt mesajele numerotate mesajul 1, mesajul 2, ... mesajul n
La ferma animalelor din Pantelimon i-a dus si pe copiii de la gradinita lui Andrei, a fost incantat. Au si site www.fermaanimalelor.ro
Alaturi de SEBI
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
N-am mai pelcat la munte.
Aseara ne-am culcat tarziu - 12 , stiu, poate pt. voi nu e, dar noi nu ne culcam asa tarziu de obicei, de fapt barbati.miu se culca tarziu prin tinereti, da de cand e cu mine, l-am corupt sa mearga si el devreme la culcare.
Asa ca dim. eram cam zombie, si eu sunt cam surprinsa si deranjata de trezirile dese din timpul noptii. Nu inteleg de ce Annika se trezeste si foieste asa des???
Si Lara vine in timp noptii la noi - o ducem in pat la ea, apoi iar vine si uite asa toata noaptea fataiala.
Si Lara a fost la ferma aia din Com. Pantelimon si i-a placut
inais spune:
ziua buna!
super chestia cu ferma animalelor. multumesc Gabi de detalii. chiar vroiam sa o intreb pe Laura ce si cum. Iasmi e lesinata dupa animale (in conced. am vazut doar cai si vacute)...pe langa caini si pisici, evident...si e fericita la maxim...nu se poate descrie. bon, copiii si animalele...cred ca asa-s toti. o sa facem si noi o vizita...si sa ne luam si niste lapte cu ocazia asta!
Desiree papa mult Victoria. bravo ei!
Laura si Alysh spor la cump...desi cred ca v-ati intors deja.
Gabi si noi am luat din Ikea opritori de sertare/usi. mi se par cele mai ok din cate am incercat pana acum...si am incercat. si noi trebuie sa mai tragem o fuga sa cumparam. is cam scumpe, dar cine ne-a pus sa avem atatea sertare/usi...
Minodora am vazut si eu pozele. E mare si frumoasa Daria ta!
Am fugit!
PS Se vede ca am revenit acs...stau mai mult pe net...si incepusem sa renunt.
PPS Mai stam si noi putin si as vrea sa mergem pe afara...dar e super cald. Poate un shopping inainte...cat mai sunt red. astea!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Simonix spune:
Salutare :)
Vad ca pe aici se fac din greu cumparaturi de la IKEA Spor la shopingi
Mai intai rapidos despre noi. fetelor, am vazut oameni dezbracati in Belgiaaaaa De fapt nu chiar dezbracati - in costume de baie - ieri a fost canicula aici, va dati seama: nici un nor pe cer, de dimineata pana seara Azi din fericire am revenit la un cer gri gri - sunt 19 grade si e tare bine :)
Ieri am fost la un ditamai lacul de la prietenii nostri valoni - am putut sa vad diferentele dintre Flandra si Valonia Gratare la greu, era padurea plina de oameni si de carnaciori rumeniti , masini cu muzica data tare ... m-am socat Am gasit si un fel de plaja si am stat acolo, ne-am ars pe nas cu totii, bebe s-a jucat in apa, de-abia reuseam sa il scot de acolo :) Frumos
Aici pozici:
http://picasaweb.google.com/poze.robert/LacsDeLEauDHeure#
Acum, am vazut mamici care au program solicitant de noapte :( Imi pare rau... nu stiu ce sa va sfatuiesc, la noi Robert doarme foarte bine noaptea, au trecut si crizele alea nocturne, cred ca efectiv s-a obisnuit sa doarma singurel in patutz. Sa vedem din septembrie, cand reincepe cresa si cred ca vom avea o perioada mai crizata. Ce ma surprinde din postarile voastre este faptul ca unii bebi mai mananca noaptea ... Poate ca din cauza asta se trezesc? S-au obisnuit ? Si de asemenea, nu va suparati, va intreb doar: de ce le dati copiilor lapte in somn ?? Intreb, pentru ca eu nu am facut asta niciodata si nici nu mi-a dat prin cap ... Robert de mic nu a mancat noaptea, nici cand il alaptam si am evitat sa ii dau de mancare, chiar cand era mai mare si plangea noaptea. Ii ofer apa daca il vad ca plange, e drept ca poate le este sete. De fapt pediatrul mi-a spus asa, a insistat sa il hidratez noaptea daca e cazul, dar numai cu apica.
Ce am remarcat eu la bebeloiul meu: este dupa cum se obisnuieste. Cu orice. De exemplu, a avut o perioada cand nu voia in carutz - urlete, plansete etc. Am insistat, adica il puneam acolo si nu imi pasa ca se uita strada la mine (eram in Romania atunci), nu am ascultat-o pe mama care zicea ca nu sta bine in carutz si ca sa il iau in brate - dupa vreo 2 saptamani au incetat protestele iar acum cupilul sta frumos in carutz, fara plansete, si imi intinde centurile sa il leg. Nu concepe sa plece undeva dezlegat Si asa cam cu toate: cu mancatul in scaunul lui, cu scaunul de masina, cu somnul de dupa amiaza. Mai avem o pitarta de hotar zic eu: adormitul singur, in patutz. Insa recunosc ca nu prea ma lasa inima Slabiciunea mea :)
Program de Robert:
7:30 - 9 (e vacanta, deci ne sculam mai tarziu) - lapte gol, 270 ml max. Pe la 10 cand papa bunicii mai ciuguleste si el, dar putin.
11 - 12 piure de legume diverse cu carnitza (ditai castronul, e masa lui favorita). Uneori papa orez sau paste, dar de regula e un mix de legume, cat mai variat. Feculent + legume + carne.
15 - 16 fructe - diverse: banane, pepene, piersici, mere, pere, ce avem. Mananca foarte bine si fructele acum.
18:30 - 19 - 20 depinde de noi, cand ajungem acasa - mananca la masa cu noi, orice se poate. Din mancarea noastra mananca orice nu este prajit, sarat peste masura, condimentat + trebuie sa fie suficient de moale pentru el (avem doar trei dinti hihi). Ii dau si paine, incerc sa ii bag ceva cereale, caci peste zi nu mananca.
21 - 21:30 lapte gol de seara: 270 ml
Intre mese nu mananca nimic - rar ii dau cate un biscuite. Nu exista pufuleti la noi, nu ii dau ceai si nici suc de fructe. Apa cat se poate. Noi nu am mancat niciodata omleta sau chestii prajite, si nici chestii la cuptor. Inca suntem pe mancarica de bebel, cu exceptia mesei de seara cand mananca ce mancam si noi. Fiind bunica, am papat mai "gatit".
Fiu-miu e un pofticios si un mancacios. Ar manca orice ne vede ca mancam noi, de aceea incercam sa ne educam singuri, am eliminat anumite chestii din meniul nostru, gen salam, sunca, crenvusti, dulciuri (mancam separat dupa ce el doarme :D smecheri), cartofi prajiti, ma rog, chestii super bune :D
Voila.
Alt subiect era patutzul - woow voi chiar aveti curaj sa ii lasati in patul mare Bravo, eu nu indraznesc ... Ma gandesc ca daca se da jos din pat - se plimba efectiv prin toata casa, si eu dorm !!! Bine, pot inchide usile pe hol, dar tot cine stie pe unde ajunge.
Magne - si eu sunt ca tine ;)
Noah ... va pup Azi cred ca stam prin bruxelles, ii ducem pe bunici la plimbare pe dupa amiaza :)
Inchei cu urarile un pic tardive de LA MULTI ANI sarbatoritzilor de ieri
Ah si am vazut poze de fete dulci rau
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
inais spune:
Intrebare: voi ce scutec pt apa ati folosit la bebei? Noi am fol Huggies si am fost super dezamagita. Ii intra apa pe langa ei...storc din el efectiv. Am ales marimea cea mai mica...cum suntem noi...si tot degeaba. Sunt si altii mai buni?
Edit: Simonix am uitat sa zic ca am vazut pozele cu Robertel cu ursulet Super dulce!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
gabitzam spune:
Ina, am impresia ca asa este felul lui. Nu este absorbant, este doar de protectie, nu sa nu intre apa prin ei. Doar sa nu-i intre altceva, nispip, etc. Sau sa nu faca kk in piscina De udat oricum se uda. Te astptai sa ramana uscata? Noi tot Huggies am folosit, nici nu am vazut altceva pe la noi.
Alaturi de SEBI
gabitzam spune:
Va mai amintiti ursul nostru care ramane mic? Sa va arat ce mai face, vedeti de aici.
Am surprins si un moment tare dulce intr Raducu si Andrei, care se pupau si se dragaleau. Uiti de toata oboseala si nervisorii pe care ti-i aduce cresterea a doi copii atunci cand ii vezi asa.
Alaturi de SEBI
Alysh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Va mai amintiti ursul nostru care ramane mic? Sa va arat ce mai face, vedeti de aici. Am surprins si un moment tare dulce intr Raducu si Andrei, care se pupau si se dragaleau. Uiti de toata oboseala si nervisorii pe care ti-i aduce cresterea a doi copii atunci cand ii vezi asa. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Si uite asa creste pofta mea de a avea DOI! scumpici mai sunt Gabitzam cum isi fac ei tandreturi....lesin!!!!
Vlady
Alysh spune:
Ne-am intors de la Ikea, am fost si cu Vlad dupa noi, si cu mama. Vlad ma oboseste cu energia aia debordanta iar mama cu grija ei excesiva de a-i indeplini orice dorinta, de a nu=l lasa pe baietel nici macar sa scanceasca.
L-am lasat pe Vlad in continuare la curte.
Per total am facut achizitii bune, il astept pe Stef sa se trezeasca si sa inceapa sa le monteze.
Eu am inceput curatenia in camara ca era dezastru si am venit sa fac o mica pauza cu voi. Ma bucur ca am ragazul asta sa-mi mai pun lucrurile la loc.
Sper sa am timp si de camara cu pantofi ca e haos si acolo.
Simonix, chiar nu stiu sa-ti raspund de ce ii dau lapte prin somn dimineata. Cred ca mi-a intrat in reflex si nu mai pot adormi la loc daca nu-i dau
Ahhhh, a-propos, fetelor, stiu ca o sa ma blamati dar mi s-a intamplat o chestie tare ciudatica serile trecute: am discutat cy Stef ca Vlad sa reinceapa sa doarma in patul mic, in patutul lui adica. Zis si facut, adoarme copilul si il mutam la el. Nu se trezeste, se intoarce pe-o parte si doarme linistit. Am stat in sufragerie, ne-am chiombit la tv, apoi eu m-am dus in dormitor. Ma asez in patul mare. Ma sucesc, ma rasucesc. NU era Vlad langa mine, nu puteam dormi. Nu-mi venea sa cred: imi doream sa se trezeasca, sa planga si sa-l iau cu mine in pat. El nimic, am asteptat vreo ora, am tusit, facut zgomot, doar, doar. Si bineinteles, la un mom dat n-am mai rezistat, l-am luat din patutul lui si l-am pus langa mine.
Stiu, atitudinea mea a fost total gresita si voi incerca sa n-o repet.
AM DEVENIT DEPENDENTA DE EL, DE MIROSUL LUI DE LAPTIC, DE RESPIRATIA LUI! Ce ma fac?
Vlady