Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani pentru toate Mariutele care se sarbatoresc azi. Mamici, fetici, bunici, toate sa fiti sanatoase si voioase!

Pup special pentru puiutele Teodora Maria de DanaH, Sara Maria de Alina Anto, Mara de Cleo, Teodora Maria de Chinabulina, Maria Eliana de Mihaser, Daria Maria de Minodora, Sara Maria de Monik, Sara Maria de Alex@Sara, Iasmina Ana-Maria de Inais, Maria de Virginia, Bianca Maria de Bratafel, Daria Maria de Micaela! Si mamica Andrada, care a recunoscut ca e Marie

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Cami, ce fetite crete si frumusele! si una cu ochii caprui una cu ochii albastri.
F dragute pozele!

Cleo, din ce ai facut inghetata? adica ce sortiment?

Inais, nu stiu ce sa zic, puteti incerca sa-i schimbati patutul cu unul mai mare.
La noi patutul cu zabrele are cateva scoase ca sa poata iesi singura, da ea doarme cu noi in patul mare, ca mie mi s-a parut ca nu are suficient loc in cel mic.
Cand doarme ii pun de jur imprejur perne si paturi si nu cade din pat - daca se trezeste stie sa se dea singura jos din pat, a invata de mult ca trebuie sa se dea cu spatele jos.

Andrada, da ce faceti in Dascalu? Si mama mea cunoaste lume acolo si chiar ma gandeam zilele astea sa mergem cu fetele pe acolo.

Pana una alta, am vazut filmul cu Heidi si ni s-a facut dor de mult, asa ca am hotarat sa mergem maine la munte, sa facem un mic traseu cu fetele. poate pana la Diham sau Izvorul rece, ce-o mai exista prin zona

La multi ani tuturor Mariilor!

o zi frumoasa tuturor

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

adriana:

lapte, oua, zahar, ciocolata din aia mare, de menaj, pt gatit

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

La noi nu se ureaza astazi "La multi ani" celor ce poarta numele Maria, fiind Adormirea Maicii Domnului astazi, ci pe 8 septembrie la Naterea Maicii Domnului dar stiu ca sunt zone unde se serbeza, asa ca urez si eu un calduros LA MULTI ANI! celor ce-si serbeaza astazi numele si va urez, de asemenea, distractie placuta alaturi de cei dragi!

Cate o pt fiecare mamica si mladitza ori mugurash ce se serbeaza astazi!

Si cum abia acum am observat ca ieri a fost ziua SilveiPop ii urez si ei un sincer LA MULTI ANI! Sa fie fericita alaturi de familia ei, sanatoasa si plina de bani !

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

BUna dimineata!!!

IN primul rand, vreau sa urez pentru toate mamicile/fetitzele care -si serbeaza astazi ziua numelui!! Teodora Maria de DanaH, Sara Maria de Alina Anto, Mara de Cleo, Teodora Maria de Chinabulina, Maria Eliana de Mihaser, Daria Maria de Minodora, Sara Maria de Monik, Sara Maria de Alex@Sara, Iasmina Ana-Maria de Inais, Maria de Virginia, Bianca Maria de Bratafel, Daria Maria de Micaela, Andrada. Multumesc Gabitzei de ajutor cu selectarea tuturor numelor!!

Noi ieri am fost la sis, a fost Bogdan de garda si ne-am facut de cap. Mircea s-a acodmodat mai bine la ai mei decat pana acum, s-a jucat cu copii, a mai intrat in contact si cu tata care pana acum ii provoca doar o curiozitate amestecata cu teama, a dormit de 2 ori s-a purtat exemplar!

Cu puztica, m-au speriat si mama si tata inca odata ca doar cu mana la putza sta, ca nu se decaloteaza deloc ... Ooooof Doctorita m-a sfatuit sa ma duc la chirurg, dar Bogdan nu vrea, spune ca sa mai insistam noi...nu stiu ce sa fac...cred ca mai insistam o luna si daca nu se intampla nimic bine, il duc la penseta pentru ca e clar ca nu mai poate, il tine ceva acolo... DAr sper sa fie bine
Socrate
Gabitzule si Mircea a avut la fel, 4 masele odata si un canin... Eu ii mai dau 5 ml de nurofen si adoarme in 15 min. Sper sa nu va chinuiti mult... Raducu

Alyshuca iubita merci mult de tot ca te-ai dus la Miniblue pentru noi Nu-i nimic daca nu ai gasit, lasa ca gasesc eu pana la urma . Un haios Vladutul cu tablourile pictorului, haha , si eu ma straduiesc sa-l invat sa faca semnul crucii. Deocamdata si el pupa icoane...de fapt il pasioneaza, toata ziua le arata.
Ylari hai scumpa, te astept miercuri!
Adriana eu am stat la Cormoran cat am fost in Delta, acum 4-5 ani, am fost f multumita. Acum nu mai stiu cum e ca bani si conditii. Dar merita mers in Delta!
Cami M doua printese s-au facut alea mici! Frumoase foc. Vorba lui Alysh: Vreau si eu, va rog!
Inais, Socrate, Alysh, Ylari ca sunteti alaturi de noi!
Inais si Mircea se mai trezeste tipind. Inainte era o constanta, tipa mereu. Acum, de cand se da jos singur din pat nu mai face asa rau, uneori ne trezim cu el langa noi, se aud intai pasii micuti pe hol, apoi, tzop Mirci! POate tipa pentru ca nu se poate da jos...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Multumim frumos tuturor care ne-au urat pentru astazi.

Urez si eu pentru toti sarbatoritii zilei, prieteni, rude, vecini, etc!

MsBB si noi cam suntem de parere ca azi nu e de serbat...dar daca tot primim urari...multumim, zambim si ne bucuram de inca o zi aniversara. Fiica-mea are din plin: ziua de nastere, ziua de Florii, cele 2 zile dedicate Sf. Maria si ziua de Sf. Ana...

Merci de raspunsurile cu patul...observ ca f multi copilasi dorm in pat de om mare...habar nu aveam. Nu s-a prea discutat. O sa incerc sa ma orientez si eu spre asa ceva ca nu mai tine...de ceva timp ne trezim in urlete. Deja suntem toti 3 traumatizati. Pot spune ca nici sigur nu mai e patutul pt ca, desi e la cel mai de jos nivel si nu are clar cum sa-l escaladeze, a reusit sa puna piciorul pe protectiile de panza laterale (s-au mai lasat si fac burta asa) si sa se salte pe ele. Nu a cazut...inca! Suntem pe faza. Oricum Iasmi e campioana la catzarat. Se urca si pe chestii verticale deja. Spre exemplu pe spatarul scaunului din masina. Se apuca de tetiera si se catara ca spider man pe spatar, etc, etc...

Si noi facem cruce...cam cum face Vlad de Alysh. De ceva timp. Eu sunt f mirata cat de repede a prins figura, dar si mai mirata de cum deosebeste icoanele de altceva. La Sinaia cel putin a fost o scena care ne-a lasat muti. Intrasem cu ea in brate in biserica, am inchinat-o pe la icoane, etc. Am iesit si am pus-o jos cu gandul sa coboram treptele bisericii sa plecam. Ashh! A facut stanga-imprejur, a ramas pe loc inainte sa intre, a pus manuta la frunte (asa se inchina ea) si apoi a intrat...apoi s-a dus pe la icoanele unde o dusesem eu se inchina si pleca mai departe...
Sunt mici maimutzici, dar si f precoce.

Merg sa culc printesa. Plange de somn. E circ de cateva nopti cu trezitul dimi si peste noapte. Din spital si-a dat peste cap ciclul de somn... Azi la ora 7.30 eram in masina in drum spre biserica si apoi spre parc.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Multumim frumos pentru apecieri

si va invit si eu la o felie de tort si un pahar de ca-s si io Marie..

Cleo fie-ti mila si pune si procesul tehnologic la reteta de inghetata ca salivez incontinuu de aseara incoace si mi-e o leneee sa ies sa cumpar..
sa ii fie de bine Marei pentru impartasanie.

Ale mele dorm in pat mare amandoua. Am luat niste aparatoare de pus la margine si gata, pot sa sara cat vor. Noi am renuntat la patut ca am prins-o pe Sabina escaladand grilajul, plus ca nu reusea mereu si atunci pur si simplu se arunca in cap. Din patul mare a invatat un-doi sa coboare si sa se urce singurica si noaptea daca se trezeste nici nu mai plange, vine singura la noi in camera, isi ia apa sau vreo papusa.

Alysh ma bucur ca ti-a placut de noi si dau la schimb reteta de facut fetite pentru reteta de fecior asa reusit ca al tau..

Laurita merci si ramane valabil ce i-am zis si lui Alysh.. dau la schimb reteta. Tinem pumnii sa vina bb2 si la voi repede. da lui Mirci si tinem pumnii sa se rezolve repede. sa stii insa ca nici interventia la medic nu-i asa un capat de tara. Pe fratele meu l-au dus (cand era bebel asa) si a fost ok super repede, pana nu l-au dus la medic s-a tot chinuit, dupa a fost totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

La Multi Ani Marii si Mariane!!!!
ar trebui sa se serbeze azi, ci pe 8 sept..acum e Adormirea Maicii DOmnului
Sis, te rog sa mergi la dr sa faca ce trebuie lui Mirci, chiar am senzatia ca e mai nervos din cauza putzicii..
Mai Cami ce fete frumoase ai. CUm sunt ele atit de diferite si amindoua frumoase foc. Dar Sabinutza e scumpa rau..poate unde-i mai mica...deh, au dulceata lor cind sunt mici.
Alysh, nu stiu dar eu le-am rugat frumos prima pe fete sa am si io o fetitza..Dar bine, uite de dragul lui Vlad care pupa icoanele (si Matei la fel face, si cind le pupa mai scoate si limba, le uda bine) deci de dragul lui Vlady si al tau zic hai sa facem amindoua cite o fetitza.
Cleo, pai ma mai apuc eu de regim daca incepi cu inghetatele alea, sa mor de tot...
Gabitzam, sper sa-i treaca repede problemutzele lui Raducu!!
Noi am fost in Ikea, am luat diverse, am mincat ca sparta, acum imi promit ca de miine ma apuc de regim...Hmmm

Ah, m-am certat si cu barbate-miu ca a uitat cheia in usa la plecare si nu recunoaste ca el..Noroc cu vecinu ca ne-a luat-o din usa si ne-a pus bilet...Vai de lume!!!!!!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Seara buna scumpele.

Beau si eu o berica cu voi.
cam liniste pe aici in we...
Am fost cu barbate-miu in Mall sa-si caute nu stiu ce pentru amplificator si m-am ales cu o gramada de hainute fooooarte frumoase de care sunt tare multumita! Mi-am luat si din Sephora niste farduri super misto. Important e sa am unde la folosi...
Aveau la Meli Melo reducere 50 % pentru bijuteriile din argint si cele placate cu aur...pentru amatoare...
Eu m-am grabit si cred ca dau iar o raita maine, gasisem niste inele super!!, d-alea grase, cum imi plac...
Mircea a fost cu socrii la o ferma, undeva in comuna Pantelimon. Acolo au tot felul de animale, poti hrani viteii cu biberonul daca vrei, au gainuse, gaste, iepurasi pe care ii apuca Mirci de urechi si ei stateau!, vacute, oite... poti lua si lapte - au la dozator il tin la -4grade!!!
Au spus socrii mei ca a fost inca si mai incantat decat la gradina Zoologica - dovada ca doarme tun, nu s-a trezit nici cand l-am adus acasa...
Inais apropos de catarat si de stat in patul de copilasi, Mircea incearca sa scape din patul lui. Adica pune piciorul peste marginea patului si se impinge in celalalt picior de ma si sperii sa nu cada!
Sis, Cami M

Mergi la inceput

Mai scumpele, cum se numara mesajele astea pe DC ca vad ca pe aceeasi pagina amandoua mesajele mele au numarul 1934 si nu inteleg de ce...am mai remarcat asta

Mergi la inceput