Ce parfumuri va plac? (15)
Raspunsuri - Pagina 16
sali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmena [Acum ma gandeam ca si gelul meu de dus are in compozitie miere si vanilie, deci e clar ca trebuia sa fiu cofetareasa |
Carmena, nu e niciodata prea tarziu sa-ti urmezi instictul !
Arunca actele si apuca-te de cozonaci!
Escada Signature , hm, sunt si eu cu ochii pe el , l-am incercat doar pe hartie , nu pot sa zic mai mult !
Daca incerci DESIRE ME, sa nu spui neaparat impresii !
anne16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
Si a mea de ce nu este albastra? ![]() |
Al meu este tester
uite si varianta ta
http://www.1stperfume.com/women-s-fragrances-j-jaipur-women-by-boucheron.html
rall spune:
Mie imi place foarte mult Escada Signature. E genul de parfum care... miroase a parfum
Adica nu a flori, nu a prajituri, nu a mirodenii... nu, un miros caracteristic, de parfum
Dar e foarte simpatic, oarecum fresh, oarecum dulce, oarecum clasic.
_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)
danamiha spune:
Sali, ma bucur ca esti multumita de Cristobal. Intr-adevar, capacul e opera de arta, trebuia sa-l retin ![]()
L-am cumparat de pe strawberrynet.
Carmen, ieri am trimis Wish-ul
Ai mers la testat parfumuri?![]()
Nu vrea nimeni Insolence si J'adore? Scrieti si voi ce aveti si nu va place, poate facem schimb![]()
Am uitat, mai am de vanzare Poeme, da sali, ai citit bine, l-am folosit 15 ani(nu sticla pe care o am acum
)
E EDP, 100 ml, aproape nefolosit. Daca va intereseaza discutam pe PM.
Carmena spune:
Rall ai fost mortala, am ras cu lacrimi, cred ca te-am intoxicat cu prajiturile, a sunat mesajul tau ceva de genul " E subiect despre parfumuri, nu despre cofetarie!"
Aceeasi parere mi-a lasat si mie Escada Signature, mi-a placut f mult, deci e clar, dulce nedulce, prajitura sau nu, il trec pe lista de dorinte![]()
Dana acum plec cu o prietena pe la Unirii - vizez J'adore si Escada desire me, m-a facut curioasa Sali.Mai multe nu cred ca apuc ca vanzatoarele alea nu sunt f amabile, s-or astepta sa si cumpar si nu am de gand![]()
Pupici
iuliya spune:
Am revenit si eu. Va salut pe toate! ![]()
Ma bucur sa vad activitate aici! ![]()
Dana am primit si eu azi Crystal Noir. Multumesc! L-am testat iarna trecuta si mi-a placut, iar acum imi place si mai mult. E superb. Si capacul e deosebit.
(L-ai ambalat asa frumos si cu grija...)

Sali, eram si eu cat pe ce sa cumpar "L" si "Coral Flower" desi nu le-am testat. "Coral Flower" l-as cumpara pe nemirosite; in schimb pentru "L" am o retinere, mi-e putin frica ca o sa fie prea dulce si nu o sa-mi placa.
Eram tare curioasa cum e Flowerbomb, Jaipur Saphir si Cristobal. Care persista mai bine?
1stperfume are preturi foarte bune, am ramas surprinsa(intr-un mod placut). Carrye, a verificat iubitul tau site-ul? E okay?
nepotica mea
sali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliya Sali, eram si eu cat pe ce sa cumpar "L" si "Coral Flower" desi nu le-am testat. "Coral Flower" l-as cumpara pe nemirosite; in schimb pentru "L" am o retinere, mi-e putin frica ca o sa fie prea dulce si nu o sa-mi placa. Eram tare curioasa cum e Flowerbomb, Jaipur Saphir si Cristobal. Care persista mai bine? |
iulya, te asteptam sa apari!
Am rugat-o pe teo sa testeze pt mine L si Coral Flower si a scris aici impresiile. Ei i-a placut mai mult Coral Flower dar a spus ca pe ea nu persista.
Am scris cate ceva despre fiecare( adica Jaipur, Flowerbomb si Cristobal ) mobilizeaza-te s citeste din urma ca ai de recuperat !
Jaipur persista surprinzator de bine pt EDT, numai ca e un parfum "cameleonic" in functie de piele. Am noroc ca pe mine miroase bine, altfel il maritam pe aici pe forum ! ( a doua oara! ).
Cristobal, ce sa spun ...pt mine este in materie de parfumuri ceea ce este sampania in materie de bauturi ! Il asociez cu o cupa de sampanie ! ( carmena, te-am zapacit, azi nu mai asociez parfumurile cu hainele ci cu licorile bahice !
Carmena spune:
Sali o cupa de sampanie pentru tine
Sa stii ca m-ai zapacit ca eu prefer vinul vechi in pofida oricarei sampanii cat ar fi ea de spumoasa
deci m-am lamurit cu Cristobalul
Nu am gasit Escada desire me in Douglas.
Deci nu pot sa spun nik de noua aparitie cu miros de caramel si ciocolata![]()
Am testat pe piele Escada Signature si J'adore. Inclin spre Escada Signature, dar recunosc ca ma influenteaza si anotimpul - daca era aprilie mai cu siguranta J'adore ar fi avut prioritate. Signature mi-a placut mult, nu e dulce, dar e pretios asa cumva. Mi se potriveste cred, indiferent de anotimp.
Ca si persistenta pe pielea mea nu a rezistat nici unul decat 2 ore - cred ca am o piele ciudata rau. Cred ca din cauza ca am tenul gras, si se volatilizeaza pe acolo mirosurile.
Am mai testat pe hartie - Pleasure - Estee Lauder, l-am avut mai demult, mi-a placut, dar nu la fel de mult ca atunci, se vede ca am imbatranit, de pe la Givenchy Very Irresistible, nu m-am impacat f tare cu el. Lolita era terminat testerul deci nu am apucat sa vad cum e...Insolence-Guerlain are ceva intepator care nu-mi place, dar e ok per ansamblu...si cam atat.
Noapte buna va doresc.
danamiha spune:
Iulia, sotul a facut pachetele
, e munca nu gluma, intr-o ora am facut 3 pachete, saracul babanu![]()
![]()
![]()
Ma bucur mult ca esti multumita, sa te bucuri de el
Sali, tu ti-ai gresit cariera, eu te propun director general la Sephora