Burtici fericite de septembrie-octombrie (145)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Iuliko ai vazut ce frumos sta Adela noastra la coada si nu se baga in fata ?
O pupam si ne bucuram ca ne-a adus vesti bune
De fapt care dintre voi e prima ca mi-e lene sa ma duc pe primapagina si inapoi

Anco stai mami linistita nu te mai stresa atat....eu in locul tau as fi cea mai mandra din odiseea asta ca e posibil sa am fata si baiat, pereche de gemeni....si tu ne omori aici cu painea integrala si cu mancarea....zau asa....

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

ok, o sa stau, da mi-am luat paine neagra azi

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Adimercedes ne luam de manutza si mergem la cezariana. La fel am avut si eu mult timp (vreo 3 ani) ganduri c-o sa nasc natural dupa cezariana, dar dupa ce n-am reusit (de sperietura) sa citesc cele 2 pagini pe care mi le-a dat dr. cu riscurile VBAC si am citit ca una din restrictii e posibilitatea nasterii unui copil mare, am renuntat si am hotarat cezariana. La fiecare vizita vad alt medic din grupul de ginecologi, toti se mai uita o data pe dosar sa vada cate saptamani am si se minuneaza ce mare-i baby. Ochiometric, bineinteles, de unde ecografie?! Ma las pe mana lor, prima data a fost tare bine, v-am spus c-am suferit mai mult cand mi-a scos dentistul o masea de minte acum vreo 8 ani.

Diana 35 saptamani si Peter (3 oct 2005)

si io la fel

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mai, io mi-am scos toate 4 maselele intr-o singura "sedinta" anul trecut! Sa inteleg ca e ca si cum as fi nascut prin ceza cvadrupleti?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

adela cred ca si sotul tau vrea ca sa te lase si pe tine la comp macar sa faci prezenta..Wow ce bebeloi mare..LA mine nu mi-au spus niciodata cate kile are..Voi avea surpriza la nastere..Så mai intri så ne spui cum te mai simti asa pt linistea noastrå..

Fetelor eu ma bag la un film..Si ies de pe comp..Nu adorm acum dar in curand..V-am spus ca toata ziua am fost adormitå..

Noapte buna vå doresc....

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Noapte buna si linistita, cu cat mai putine drumuri la baie

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Lasa Monika ca iti spun eu ....din experientele putine pe care le am ...ceea ce te nemultumeste pe tine la sotul tau....si nu la el ci la comportamentul lui .....se compenseaza cu altele, ITI GARANTEZ asta in scris.
Legea compensatiei functioneaza la orice persoana, la orice nivel, in orice relatie.
Cu siguranta aveti parte de alte minuni si bucurii si fericiri si intelegere si atmosfera placuta ...si caldura caminului.....pe care o familie in care sotul e la 4.30 acasa NU LE AU.
Este parerea mea si in acelasi timp o convingere.

mda , corect dar si daca e acasa pai atunci sa fie acasa ... dar asta se dreseaza in timp

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui gegea

anco, felicitari pt perechea grasuna si in parametri super ok !

Geani 35+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Luto eu dupå UM am Dpn -ul 1.09 dar dupå eco 28.08..Si Adela si Crocodana au la fel 1.09 asta dupå UM ca dupå eco la ele nu le stiu..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

hei adela, ce mare e bebele tau! bravo!
si noi care ne bazam pe tine ca vei fi deschizatoare de drumuri!
ca eu si iulika ne tot indemnam una pe alta!
asta daca apare vreo supriza pana in 25 aug cand deja vor fi fetele pe pozitie!

37+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ah, Luci, sunt multe de spus aici. Ii simt lipsa, sunt momente cand as avea mare nevoie de el si el nu e langa mine. Am zile cand imi vine sa ma urc pe pereti. As vrea sa vina mia devreme, sa mai iesim, sa ne plimbam, sa una alta. TE rog sa ma crezi ca sunt zile intregi cand stau toata ziua inchisa in casa si imi vine sa urlu. Apoi el vine de la munca la 8-9 mananca si se culca. Asta pentru mine nu e viata. COnsider ca daca nu ne distram acum, in tinerete, apai la batranete o sa ne dam in cap unul altuia. Plus ca nu vom mai fi in stare sa facem nimic. Simt ca trece viata pe langa noi, si pentru ce? PEntru ca este el prea cu bun simt si prea responsabil pentru amaratul de salariu pe care-l ia. NU va ganditi ca cine stie cat castiga. Sincer, nu primeste nici macar 1000 de euro si toata lumea il alearga ca pe hotii de cai. Eu una consider ca e prea bun pentru cat castiga si cum se poarta cu el. SI seful lui este nasul nostru de cununie care il ia "as granted" si considera ca finu tre sa il ajute neconditionat. NICIODATA nu trebuie amestecate afacerile cu prietenii sau familia, NICIODATA. PEntru ca intotdeauna unul pierde si pierde rau de tot. Din punctul meu de vedere el pierde toate momentele importante din viata, trece totul pe langa el, parca nu mai are nici sentimente, nici trairi, nici nimic. Pentru el totul inseamna serviciu si nimic nu-l bucura, nimic. Sambata de ex trebuia sa plecam sa ne intalnim cu niste prieteni. SI inainte s aplecam m-am dus la baie. Cand am iesit l-am gasit pe scaun la calculator ingandurat si cu o fata de parca ii murise cineva. SI l-am intrebat ce are. Si el imi zice ca nu a facut nu stiu ce situatie de lucrari.
Pe el nu-l doare ca mie mi-e frica, ca am nevoie de el in ultimile astea saptamani ca sunt vai de mine. Anul trecut am nascut duminica si joi el s-a intors la munca pt ca avea nu stiu ce lucrare de terminat. Eu eram jumate moarta si lui ii ardea de lucrare. Venea seara la mine si statea o ora. NU l-am vazut schitand un gest, n-am vazut o lacrima de la el. Eu inteleg ca barbatilor le e greu sa se exteriorizeze dar nici chiar asa. Eu chiar aveam nevoie de mai multa sustinere in zilele alea. Ce pot sa inteleg eu din asta? Sincer, mi s-a cam umplut paharul. Cand am facut testul de sarcina la prima sarcina si i l-=am aratat m-a intrebat ce-i ala si cand i-am spus el a zis "a, da?". NU tu un geste de bucurie, nimic. Pe cand atunci cand ne-a anuntat cumnata de prima nepotica urla si sarea intr-un picior prin casa. Sunt lucruri simple, dar care pe mine m-au durut rau de tot. Acum, cand am facut testul, a schitat un zambet si m-a luat in brate. POate ca a fost si rezervat din cauza trecutului. SI eu am fost in primele zile dar tremura sufletul in mine de fericire, faceam cate 3 teste pe zi ca sa mi se confirme... off m-am lungit ca placinta dar nu mai pot. S-au adunat mult prea multe.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

iulika, dupa ultimul eco am 02.09...era in intarziere cu o zi......asadar tu prima!

37+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

bai raluk zau asa , 4 intr-o zi si ai mai miscat gura 4 zile?
dooooamneee

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput