Burtici fericite de septembrie-octombrie (145)
Raspunsuri - Pagina 5
lutoniana spune:
Lasa Monika ca iti spun eu ....din experientele putine pe care le am ...ceea ce te nemultumeste pe tine la sotul tau....si nu la el ci la comportamentul lui .....se compenseaza cu altele, ITI GARANTEZ asta in scris.
Legea compensatiei functioneaza la orice persoana, la orice nivel, in orice relatie.
Cu siguranta aveti parte de alte minuni si bucurii si fericiri si intelegere si atmosfera placuta ...si caldura caminului.....pe care o familie in care sotul e la 4.30 acasa NU LE AU.
Este parerea mea si in acelasi timp o convingere.
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Am gasit si eu un mesaj interesant de la mimika de la inceputuri. Subliniez ce mi se pare fain: "Ati vazut-o, fetele, pe mamica 5 in 1? 4 bebici la purtator Si noi ne mai plangem cu unul, maxim 2, daca o fi vreuna mai norocoasa. Dar sa fie 4 "teroristi" care sa iti dea greturi, care sa consume, care sa te loveasca pe interior. mamaaaaaa" 30+ |
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
delia79 spune:
citat din mesajul lui monikus Mai fetelor eu nu mai stiu efectiv ce sa fac. De 3 zile vomit dimineata la pranz si seara. Nu stiu cum sa fac ca sa mai ratez cate-o masa. Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE VARSTA BEBE |
Imi pare tare rau Monikus pt chinurile cu greata. Oare chiar sa nu fie un medicament care sa te ajute??? Pup fata sa treaca
32+
in curand mamy de Sofia scumpa
anco spune:
gegea, stai cumintica in pat ca e mai bine, si eu ma simt mai bine intinsa decat in fund sau in picioare si vorba ta, uneori cand ma ridic in picioare parca am un pietroi in burta.
monica, suntem langa tine, nu te enerva ca-i faci rau lu bebe. asa-s barbatii astia, inconstienti toti. si al meu intra tot in categoria asta.
anco 34+???? si
poze
raluk16 spune:
Geani ma bucur ca totusi bebe creste bine! Eu am avut 2800 la nastere si am fost considerata normala . E bine ca ai observat ca esti ok cand te odihnesti, asa ca tine-o tot asa, ca nu mai e mult!
Si eu mai am de la elemental detergenti de vase, de baie, sapun lichid, etc. Cosmetice bio de bebe am "noroc" ca ne-a ramas mie si prietenei mele stocul de la firma pe care o incepusem. Ca ne-am hotarat sa suspendam exact in saptamana cand trebuia sa deschidem oficial deci aveam zeci de produse cumparate din fiecare "model". Asa ca am baby boo organics si eu si ea de ne ajunge o vreme , ca si ea tocmai a nascut acu 2-3 saptamani.
Monica uau, singura in burtica??? Mi-ar fi foarte greu...
30+
lutoniana spune:
Iuliko ai vazut ce frumos sta Adela noastra la coada si nu se baga in fata ?
O pupam si ne bucuram ca ne-a adus vesti bune
De fapt care dintre voi e prima ca mi-e lene sa ma duc pe primapagina si inapoi
Anco stai mami linistita nu te mai stresa atat....eu in locul tau as fi cea mai mandra din odiseea asta ca e posibil sa am fata si baiat, pereche de gemeni....si tu ne omori aici cu painea integrala si cu mancarea....zau asa....
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui diana_n Adimercedes ne luam de manutza si mergem la cezariana. La fel am avut si eu mult timp (vreo 3 ani) ganduri c-o sa nasc natural dupa cezariana, dar dupa ce n-am reusit (de sperietura) sa citesc cele 2 pagini pe care mi le-a dat dr. cu riscurile VBAC si am citit ca una din restrictii e posibilitatea nasterii unui copil mare, am renuntat si am hotarat cezariana. La fiecare vizita vad alt medic din grupul de ginecologi, toti se mai uita o data pe dosar sa vada cate saptamani am si se minuneaza ce mare-i baby. Ochiometric, bineinteles, de unde ecografie?! Ma las pe mana lor, prima data a fost tare bine, v-am spus c-am suferit mai mult cand mi-a scos dentistul o masea de minte acum vreo 8 ani. Diana 35 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
si io la fel
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Moni mi-a placut mult cum ti-a raspuns Lucia si ii dau dreptate, acuma, daca stau sa ma gandesc
Adela ne bucuram ca esti bine
30+
gegea spune:
A da... si am inteles un lucru... techila autointitulata "balena" nu primeste dom'le urari de happy birthday la 2 zile dupa eveniment... Sau tacerea e un accept implicit ?
monica, o imbratisare calda-calda la intoarcere si niste pupici plini de iubire te vor face sa uiti ca te-ai suparat pe injiner. Si al meu lucreaza fff mult, ma enerveaza de mor cateodata, insa, mai ales in contextul crizei idioate, am ajuns sa simt ca e bine asa, pt ca vad cazuri in jur in care se poate si mai rau. Sunt insa convinsa ca la tine primeaza acum alte aspecte decat cele materiale si e greu sa gandesti din alta perspectiva. Un pup mare !!!
anco, felicitari pt perechea grasuna si in parametri super ok !
Geani 35+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze
Iulika29 spune:
adela cred ca si sotul tau vrea ca sa te lase si pe tine la comp macar sa faci prezenta..Wow ce bebeloi mare..LA mine nu mi-au spus niciodata cate kile are..Voi avea surpriza la nastere..Så mai intri så ne spui cum te mai simti asa pt linistea noastrå..
Fetelor eu ma bag la un film..Si ies de pe comp..Nu adorm acum dar in curand..V-am spus ca toata ziua am fost adormitå..
Noapte buna vå doresc....
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas