Burtici fericite de septembrie-octombrie (145)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monika eu mai bine as bea niste cianura ...asa putin pe buze decat sa-mi fac singura injectie ......incredibil cat esti de curajoasa ...
In picior ti-ai facut-o ? sau unde ?

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ah, da, anco, felicitari pentru grasunei tine-o tot asa. Iar cu asistenta, probabil a gresit la tastare, cine stie.

Pe mine m-au apucat mancarimile . Sper sa fie de la jeg

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

In burtica . Nu doare deloc sa sti. PLus ca eu n-am frica de ace sunt doar satula de ele de un an de zile in coace... huh

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Adimercedes ne luam de manutza si mergem la cezariana. La fel am avut si eu mult timp (vreo 3 ani) ganduri c-o sa nasc natural dupa cezariana, dar dupa ce n-am reusit (de sperietura) sa citesc cele 2 pagini pe care mi le-a dat dr. cu riscurile VBAC si am citit ca una din restrictii e posibilitatea nasterii unui copil mare, am renuntat si am hotarat cezariana. La fiecare vizita vad alt medic din grupul de ginecologi, toti se mai uita o data pe dosar sa vada cate saptamani am si se minuneaza ce mare-i baby. Ochiometric, bineinteles, de unde ecografie?! Ma las pe mana lor, prima data a fost tare bine, v-am spus c-am suferit mai mult cand mi-a scos dentistul o masea de minte acum vreo 8 ani.

Diana 35 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

raluk , sunt bine atata timp cat stau in pat. Cum ma ridic, cum simt ca as avea o stanca in loc de burtica.
Aseara am fost la dr, m-a controlat, ecografiat si m-a asigurat ca bebelusul e bine, are aproximativ 2.800 grame, e in prezentatie craniana, inimioara ok, insa era si el cam molesit de la tratamentul injectabil, pe care l-am si oprit de ieri.
Parerea mea umila este ca si cu si fara tratament, tot statul la pat e de baza, sper sa nu vorbesc prostii. Saptamanile astea de cand ma lupt cu orizontala, m-am gandit des la fetele care sunt nevoite sa stea asa luni intregi pana la termen, fac cerclaj si "distractii" din astea. Ma inchin in fata lor !

Detergentul hipo-alergen de pe elemental ma atrasese si pe mine acum cateva luni cand am facut o comanda la ei si am luat mai multe produse de curatenie, dar si cosmetice. Pt bebelus, am luat din gama Mayam, dar nu le vom folosi chiar din prima zi. Tu te-ai hotarat pe ce vei merge ?

monikus, imi pare rau ca nu te simti bine si starile de voma te dau zi de zi peste cap. O noapte usoara si zile linistite !

Elle, pa, pup Evita scumpa !

Geani 35+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

SI ma enerveaza ca nu pot sa stau pe scaun la calculator si sa ma concentrez asupra voastra aici ca am contractii
Am bagat si o cearta cu sotz i-am zis ca-i multumesc pt ajutor si ca am inteles ca a ales serviciul in detrimentul meu... marog, e poveste lunga si dureroasa pt ca are impresia ca fara el pica firma. De fiecare data cand a trebuit sa mearga cu mine undeva ori n-a putut, ori a intarziat f mult ori ori...ori.. ca altfel, citez "aia sunt niste tampiti si nu fac nimic". Asa si??? Fac peste doua ore cand te intorci!!! I-am zis sa se gandeasca bine ce vrea. NU va mai spun ca si la evenimente de familie a lipsit din cauza de serviciu ca nah, era mai important...

MA scuzati, simteam nevoia sa ma descarc.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 34+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

geani, mai e putin . Bebe e maricel. Doamne ajuta sa mai stea. Ma bucur totusi ca te simt optimista

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 34+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

sara buna fetele

nu am loc la calculici de sotiune din cauza asta nu am mai intrat
cu tensiunea staui mai binisor adica nu a mai sarit de 130/90
am fost ieri la control
balenutul meu are deja 3.400 kg doctorita spunea ca o sa ajunga la 5 kile ( din cele 30 de kile pe care le-am luat eu trebuia sa puna si el ceva carnita pe el , n u ? ca doar nu sunt egoista ii dau si lui )
eu nu cred sa ajunga chiar la 5 kile dar oricum va fi destul de mare
mi-a dat nr de telefon a lui sefu ei daca ma apuca nascutul cat e ea plecata
sper sa nu fie cazul
oricum zicea ca am termenul in 05.09.2009 ( eu stiam de 01.09.2009 )
asa ca ne vedem in 26.08 la cabinet
am plecat de acolo si am uitat sa-mi fac programarea ptr 26.08
o fi vreun semn ceva ca nu-l mai apuc

va pup sper sa pot intra mai mult maine

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

37+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Aida nu cred eu ca te lasa sufletelul sa nu le dai ceva si la animalute. Fugi sa ai grija de ele.
aaa nuuuuuu , ca oricum vin ca milogii la geam si asa se uita pana intelegi ce ai uitat

anco felicitari de grasunei
gegea te pupam acolo in pat unde stai cumintica
... trimit si mai recuperez ... sunt pe pag 2

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

m-am uitat si pe vechea scrisoare medicala si in 2 iulie aveam 29 sapt. deci a gresit asistenta, ca si mie calculul imi da 34 nu 36 .
va multumesc fetele de incurajari. simt eu ca nu e cazul sa-mi fac bagajul inca si parca nici nu imi vine sa ma gandesc la el decat dupa 1 septembrie.
si sa stiti ca nu m-a mai certat cu kg in plus, a zis doar sa mananc ce imi prieste, dar mie imi priesc toate
mimika, e super povestea piticilor tai, am prins curaj dupa ce am citit-o si dupa atitudinea medicului de azi.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput