Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (168)
Raspunsuri - Pagina 11
anamona spune:
ufff vorbiti de kile pierdute...ce bine mi-ar prinde si mie cateva in minus :)
dar cat alaptez nu am nicio sansa, nu pot risca sa ajung cu vitaminizarea sub limita minima atata vreme cat laptele meu constituie o parte substantiala din hrana fetitei mele.....
anamona spune:
nikolici, rosu in gat doar la doctor se poate vedea la varsta asta .....
un simptom ar fi temperatura apropiata de 39...
nikolici spune:
piersicutza noi plecam duminica..asta daca nu se inrautateste sanatatea Karinei...nu suntem deloc in toane bune de un meeting agreabil.E foarte plangacioasa, nu-i convine nimic, preferam sa stam in retragere de data asta.Dar mai venim si in toamna cred si vedem cum facem.
Crede-ma nu ne-ar prii niciuneia o intalnire in urlete
.
Te poop si speram ca sunteti bine!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
Nausica spune:
La multi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaani, Carla!
Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si voinica si sa-i bucuri pe parintii tai, ca si pina acum!
Wow, nu-mi vine sa cred.
Imi amintesc si acum mesajul Evei cu "A nascut Anca", si cit de departe mi se parea atunci nasterea lui Cipi, cit de in ceata era totul pentru mine, si mi se parea neverosimil ca Anca deja isi tine puiul in brate.
Sint foarte emotionata.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
Piersicutza spune:
mai mai ce de cucuvele la ora asta ![]()

La multi ani Carla, multa sanatate si o crestere armonioasa si la minte si la trup!!!
Nikolici te inteleg perfect, si eu as face la fel in locul tau. Ma bucur ca veniti asa de curand si nu am scapat ocazia sa ne vedem. Abia astept. Pana atunci sa fiti sanatoase amandoua si sa-i treaca Karinutei tot ce-o supara.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
CosmyB. spune:

LA MULTI ANI CARLA!!! 
de azi ai 1 anisor!
Anca mami multe 

pt tine! Sa pui pozica cu Carla in prima zi si cu ea acum 
Fetelor multumim mult pentru urarile de azi 

nu nominalizez ca sunt cam 
Cuscra draga suntem bine, multumim ca te gandesti la noi 

Maya face pasi singurica de sambata 
zice tot mai multe cuvinte, ma imita foarte mult, ma pupa cand ii cer, pupa si jucariile
cand vrea ceva ma striga tare "MAMA" si insista zicand tot mai tare daca nu raspund ![]()
Dinti n-avem decat 4, de vreo 4 luni pauza totala, cred ca vin in forta cand vin. Cu mancarica nu stam f bine, sper ca e de la dintii in asteptare. Am fost la munte in cateva zile, acolo a mancat de a rupt si a dormit super bine.
Felicitari pentru soricelul mergaret 

ici multi multi pe falcute si 
cu intarziere pentru mama ta 

Sa mai pui poze cu David sa-l vada Maya, sa nu-l uite. Azi vine printesa, o sa o albesti de pupat ![]()
Jocuri ne jucam si noi cu pic, pic, picura... ploua si tuna, cum a zis Claudinna si ea ma imita, a invatat miscarile. Daca ii cant ceva incepe si ea sa cante, e totala
socrul a zis ca o ia la el in cor
Intelege actiunile: "da-mi jucaria", "da-i jucaria" sau "pupa-l pe tati"
se joaca cu jucarii care se imbina, gen lego mai mari si jucarii cu butoane, e fascinata. Iar vestitul "cucu-bau" il joaca singura, isi pune paturica sau hainuta pe cap si zice "ba-ba" adica "bau-bau" si se disteaza de numa
Inca examineaza orice eticheta, le cauta la toate hainutele
Ne jucam si ascunselea, eu ma ascund si ea ma cauta peste tot, inves nu prea merge, ea doar cauta
In rest nu prea am timp de altceva, sunt toata ziulica cu ea, tati lucreaza pana tarziu, abia azi a venit mai repede sa iesim cu pitica la inghetata
si apropo de program de somn Maya se trezste la 7 sau 8 papa tzatzica si adoarme la loc pana la 11 uneori 12. apoi urmeaza o pauza de trei ore si mai doarme vreo 2. Pana la 23 nu mai adoarme.
Am uitat sa va spun ca aveam de ceva vreme vesti de la Monyca, sunt ff bine, ne citeste, dar e f ocupata si ea. Oricum o asteptam cu poze cu frumoasa ei
Scuzati telegrafia, dar am un munte de haine de calcat. Sper sa-mi fac timp mai mult si de forum. Va pupez pe toate fara exceptie 
Pozici
Mamica
de
Maya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
Nerantula spune:
La multi ani, Carlita frumoasa! Sa fii fericita, sanatoasa si implinita!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
khristin spune:
La Multi Ani Carla, sa cresti mare si sa fii fericita
Si uite ca a trecut un an de viata de cand au inceput sa curga anunturile cu nasterile 
Piolica, sa imi traiasca nora
si sa-i treaca durerile de dintisori. Incepem si noi curand daycare-ul in acelasi loc unde a fost si surioara timp de vreo 4 ani. Din pacate nu credeam ca vom incepe atat de curand, speram la alte aranjamente dar sometimes life happens
. Avem si noi doua lucruri cu care ne laudam si anume ca doarme de pe la 9:30 pana la 7:30 fara sa se trezeasca deloc, asta dupa ce l-am mutat in patul mare si ca in sfarsit a inceput sa accepte biberonul cu lapte organic, formula nu o suporta cu nici un chip chiar daca am incercat toate brandurile de pe piata. Azi am vizitat gradi unde urmeaza sa mearga si cu fiimea dupa noi si ea era tare incantata de toate, eu doar melancolica...![]()
Piersicutza, la voi cum e cu experienta gradinitei?
300, mi-a placut remarca ta cu un copil pleaca altul ramane
...este total diferit cand ai grija de doi in mod curent indiferent de varstele lor fiecare le are pe ale lui
, si mai ales daca esti singura care te ocupi de ei...fara bunici, soacre, bone etc.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
bitza2008 spune:
Neatza!!!
Potiti
si 
La multi ani, Carla!!!Sa fii mereu aceeasi fetita invingatoare! Petrecere frumoasa!

Banu si Lucas se incordeaza si se inroseste la fata in momentul defecatiei!Poate are el tranzitul mai lent!
Luminita sper sa gasesti o metoda sa pui si filmuletul!
Angelynna
Crinul frumos!

Lidia felicitari,sireno!Succes in continuare!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL