Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(19)
Raspunsuri - Pagina 3
simonette spune:
Si sarbatoritelor de astazi!!!!
Fericire maxima toata viatza voastra!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
21+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
ematimerman spune:
multumesc, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine in continuare tuturor mamicutelor!
la multi ani sarbatoritelor noastre!!! cum sarbatoriti?
19s. si mamica de printesa Alexandra (04.10.2002)
amir10 spune:
Catalutza, si la mine e mereu bebe mai mare ecografic decat cronologic. Asta e din 2 motive:
- ovulatia a avut loc mai devreme decat ziua a 14-a (etalon pt calculul DPN la ecografie)
- bebe se dezvolta mai repede daca ii furnizezi ceea ce are nevoie si tu esti sanatoasa. Sau pur si simplu l-a masurat dintr-un unghi favorabil. Fii fara grija, daca era mai mic cu cateva saptamani era problema.
Eu ma dau pe burtica, sani si coapse cu crema obisnuita de corp. Am sa imi cumpar ulei de migdale si ulei de masline, ca tot le lauda fetele. Asa este, daca e sa ai vergeturi, nu scapi. Eu deja am pe coapse ca tot am avut episoade slabit - ingrasat... Dar pe burta chiar ca sunt inestetice. Asa este..., macar sa fiu impacata ca le-am prevenit.
Pupici la burtic.
18
alicredo spune:
multumesc fetelor ptr raspunsuri.am sa caut si pe aici ceva uleiuri, sigur tre sa fie.eu va ziceam ca acum 2 luni a inceput sa mii se vada burtica...dar ieri la lucru o colega mi-a zis ca daca nu stia ca-s insarcinata nu-si dadea seama,si avea dreptate,mii se vede f putin.si soacra-mea mi-a zis ca numai dupa 4 luni jumate a inceput sa ii creasca burtica dintr-odata.am pus 3 kg pe mine(am avut 60 inainte, la primul contol am avut 59, iar acum 62)v-am intrebat ca eu nu folosesc deloc creme de corp, ptr orice este o prima oara, nu?
16+
micki_mica spune:
Ema felicitari pentru carucior! Sa fie sanatos si sa se nasca la termen!
Mihaela 17+
bebe mic
poze bebe la 11+, 12+
alexia28 spune:
Buna fetele,
La multi ani sarbatoritelor de astazi
Ema felicitari pentru carucior! Sarcina usoara in continuare!
Daca tot vorbiti de pompa, eu am pompa manuala de la Avent dar nu prea am folosit-o mi s-a parut greoaie, pana scoteam 60 ml lapte imi lua ff mult timp, de asta ma gandeam sa-mi cumpar acum din cea electrica poate scot mai repede laptic ca as vrea de data asta sa-i dau lui bebe si cu biberonul nu vreau sa patesc ca si cu Natalia nu a vrut biberonul deloc nici cu ceai si a fost tragedie cand nu a mai vrut san si nu am mai avut laptic ca nu vroia nici biberon si m-am chinuit cu lingurita, pana a acceptat biberonul am incercat toate tetinele.
In legatura cu cremele pt vergeturi eu mi-am dat la prima sarcina foarte putin cu o crema speciala pt gravidute si apoi am renuntat, nu mi-au aparut vergeturi pe burtica sau sani, am vergeturi dar pe coapse dar de multi ani de la episoadele slabit-ingrasat. in schimb e tare nasoala celulita
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 15 +
prietene DC .
alicredo spune:
tocmai m-am intors de la farmacie.am gasit un ulei special ptr vergeturi pe baza de migdale, musetel, levantica, rosemary si calendula(am cautat in dex si cica e galbenele) am dat 28 euro pe el...200 ml....o sa trag de el toata sarcina M-am uitat pe toate cutiutile de pastile prenatale si nici macar una in complexul lor de vitamine nu aveau si vit A.stiu ca a fost o discutie pe aici, din cauza la elevit care are destul de multa vit A.
v-am mai spus ca aici nu iti face progr la eco pana dupa saptamana 22, si ca nu stiam ce sa fac.Inca tot nu stiu.Am gasit o clinica privata unde iti face acea eco ptr anomalii fetale, costa in jur de 165 e..care se face intre 18-22/24 saptamani(nu mai stiu).eu am intrat acum in 17.sa zicem ca ma duc, si dau banii astia ptr linistea mea sufleteasca, dar are rost? stii frantzu!
17+
larisel spune:
simonette Multam de explicatii, chiar nu stiu pe care sa o aleg, cu atat mai mult cu cat o voi folosi intens. Sper sa am atata lapte cat as vrea.
ematimerman Felicitari pt carucior!
19+
odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
unboticutz spune:
ema, felicitari pentru caruciorul albastru! se pare ca avem foarte multi baietei. asteptam surprizele
la multi ani sarbatoritelor si din partea mea!
18+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...