Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(46)*
Raspunsuri - Pagina 22
aris26 spune:
hhhhh
nu am vrut sa va bag la cheltuieli dar eu asa tare ma bucur cand mai gasesc cate ceva care sa il tina ocupat pe vitamina asta al meu...
asa...si acum ca sa lamuresc. sotul e mai negru si cu cioc. cumnatul e mai blond si cu barba![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Aris, bestiala jucaria, acu imi trebuie si mie Manuela, bine ati revenit in tara si felicitari pentru diversificare. Eu cred ca imi bag picioarele in ea supa, ca se strimba de numa-numa, miine incerc oleaca de morcov fiert (desi daca constipa...e cam naspa) si daca face la fel, poimiine incerc cu mar ras. Se strimba si scuipa de zor - altfel, deschide gura cind vede lingurita, dar ei i se pare joaca, si de fiecare data e super dezamagita de continut. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |

25 martie 2009
aris26 spune:
manu - bine ati venit/revenit in tara
petrecere frumoasa la botez si distractie placuta in retezat

25 martie 2009
Galushca spune:
| citat din mesajul lui Kea Babycook-ul ala suna bine, dar mie imi e prea scump. Adica un aparat de fiert la aburi il gasesc pana in 50 euro, pe bender am dat 10 (gasesti si de firma cu 20-25, dar eu sunt supermultumita de am meu si-l am de vreo 3 ani), deci oricum nu ajung la 120. Si in felul asta mananca toata familia legume fierte la aburi, manacam snatos si slabim frumos. Da` chato multam oricum, am mai vazut si eu ce exista pe lumea asta. |
Ihi, asa am zis si eu cand am vazut pretul
Plus ca e inca un aparat in bucatarie
Si la cum ma astept sa nu-i placa piureurile la fel ca lu sor-sa, ca trebuia sa-i dau bucata de cartof intreaga si sa o pazesc sa nu se-nece, mi-e ca-l cumpar si degeaba
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui lysbeth se pun 400-500 ml apa si se pun bibe in el apoi totul la microunde. Eu pun un pic mai multa apa sa fiu sigura ca nu se topesc(mi s-a topit o pompita e san asa:() Se tin cam 10 minute la o putere de 750 Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
Nope, e de-ala de pui apa, bagi in priza si apesi pe buton, fara microunde.
Chatonel ai fost imbracata in pantaloni cu buzunare? Sau in carucior te-ai uitat?
Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Ela78 spune:
Doamne cat ati scris!
LA MULTI ANI! Dodo-Pui de ziua ta!
Multumesc Bogdana pentru actualizare! 

La noi s-au intamplat o multime de evenimente:
- botez
. Am murit de caldura la 44 grade.
- vaccinul de 4 luni. L-a durut mai mult decat la 2 luni, toata ziua a fost fasait, iar noaptea a facut febra. Bine ca a trecut.
- Am fost o saptamana LA MARE. Bebe s-a adaptat neasteptat de bine. Il tineam doar sub umbrela si cu crema de protectie solara. I-a placut sa
in zgomotul valurilor
- al meu husband a ramas fara servici

- calculatorul care mi-a tot facut feste in ultimele 2 luni in sfarsit a ajuns la service, dupa ce i-am schimbat RAM-ul merge brici! Cu ocazia asta am postat si eu pozele pe picasa, poate ne admirati
Am pus link-ul la semnatura
Mai citesc din urma si revin
Elena,
fericita de bebe Ianis (04.04.2009)
Poze la:
http://picasaweb.google.ro/Ela783/PicasaElenaTurcanu
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui pisigri Aris, bestiala jucaria, acu imi trebuie si mie Manuela, bine ati revenit in tara si felicitari pentru diversificare. Eu cred ca imi bag picioarele in ea supa, ca se strimba de numa-numa, miine incerc oleaca de morcov fiert (desi daca constipa...e cam naspa) si daca face la fel, poimiine incerc cu mar ras. Se strimba si scuipa de zor - altfel, deschide gura cind vede lingurita, dar ei i se pare joaca, si de fiecare data e super dezamagita de continut. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Dar pana la urma o mananca??
Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
olishka spune:
| citat din mesajul lui Ela78 Doamne cat ati scris! ![]() LA MULTI ANI! Dodo-Pui de ziua ta! Multumesc Bogdana pentru actualizare! ![]() ![]() La noi s-au intamplat o multime de evenimente: - botez . Am murit de caldura la 44 grade.- vaccinul de 4 luni. L-a durut mai mult decat la 2 luni, toata ziua a fost fasait, iar noaptea a facut febra. Bine ca a trecut. - Am fost o saptamana LA MARE. Bebe s-a adaptat neasteptat de bine. Il tineam doar sub umbrela si cu crema de protectie solara. I-a placut sa in zgomotul valurilor![]() - al meu husband a ramas fara servici ![]() ![]() - calculatorul care mi-a tot facut feste in ultimele 2 luni in sfarsit a ajuns la service, dupa ce i-am schimbat RAM-ul merge brici! Cu ocazia asta am postat si eu pozele pe picasa, poate ne admirati Am pus link-ul la semnatura![]() Mai citesc din urma si revin ![]() Elena, fericita de bebe Ianis (04.04.2009)Poze la: http://picasaweb.google.ro/Ela783/PicasaElenaTurcanu |
Asa este, azi e ziua lui Dodo si eu am uitat sa-i zic LA MULTI ANI

LA MULTI ANI Dodo!!!! Sa fii sanatoasa, puternica, vesela, iar puiutii sa-ti aduca numai bucurii (si sotul 
Ela am admirat rapidistul frumusel si parintii lui plimbareti

Olga, mamica lui David iepurasul

pisigri spune:
Monnvas,
maninca ce nu scuipa. Adica ce nu reuseste sa scuipe. Miine oricum facem pauza ca azi a facut caca de 2 ori, moale, si o doare burtica, si nu stiu daca de la supa sau pt ca am intrat eu in 2kile de piersici f bune
Aris, multam de lamurire. Tot pe "ala negru era ta-su" as fi pus si eu ochii![]()
![]()

If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Da` chato multam oricum, am mai vazut si eu ce exista pe lumea asta.