Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(46)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

neata fetelor.

iara is in viteza intre 2, 3, 5. 9 lusori.
pisi a mea nu mai suge. max 3 min si pt ca am avut treaba prin casa, nu am putut sa scot laptele ramas, si stau cu tzitzile pietroi. is fierbinti, si pline de guguloaie. de ieri bag non stop dusuri fierbinti, mulg cu pompa(nu iese) bag ceva muls la manaabia iese un strop desi is pline "ochi". mai pun gheata....bag masaj si distrug guguloaiele si tot asa.

despre munte.
tati nu mai vrea zona aia, ce-i drept cativa ani la rand am mers de 2 ori pe an la cheile gradistei. vrea slanic moldova mai nou.
l-am amenintat ca nu stie ce pierde. o sa-i para rau cand o sa vada pozele voastre de la mumte cum v-ati distrat. cand ma gandesc ce-o sa fie acolo ...
imi pare tare rau ca aveam si noi niste bulanase numai bune de pupacit.

floric, de dr. negulescu ai auzit?
ai fost la ea?
eu o astept c u su\fletul la gura, sper sa fi venit din america. e un pediatru fff bun. ce-i drept e si f batrana vreo 75 ani, dar are experienta si e la curent cu noutatile, copiii ei fiind pediatri in america.
vb daca vrei.

mairevin ca azi n-am asa multa treaba. am de aplicat doar stilul "smuls".
la toate mamicile si la toti ghioceii.

sper sa am timp sa citesc si pe diagonala macar.

din 10 martie 2009, mami fericita de
pozici noi cu fata lu` tati
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

neatza fetele
mai primiti un ghiocel de aprilie cu noi la munte??????? ca mamica s-a tinut departe de noi, dar acuma ar vrea tare sa va cunoasca. e nasica mea, are un puiutel delicios, iar nasu' e o figura- garantam distractia. ei sunt din brasov, deci le e si mult mai usor sa vina. ei, ce ziceti? faceti cunostinta la munte?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Primim, primim...dar de ce nu intra si pe forum?

Olga, mamica lui David iepurasul

o sa intre si pe forum ;

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

O primim cu mare drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Se gasesc in germania ,eu le-am folosit cateva zile in perioada colicilor,dar este bun pentru gazele care sunt deja in burtica.
Daca vrei iti cumpar si le trimit ,no problem.

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Fetele ati auzit ceva despre supozitoarele cu chimen CARUM CARVI ,cred ca de la WELEDA????????
M-a rugat o burtica de la mine sa va intreb de ele.Cica sunt pentru colici
Poate stiti ceva mai multe, unde se gasesc, sunt bune sau nu..etc

Dyanaai PM

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

Ia priviti

I belive I can fly....I belive I can touch the sky

25 martie 2009

Super!Imi place la nebunie jumperul...Iar bebe pare incantat de-a dreptul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna dragelor,
Va salut pe toate de acasa, din Romania

E asa de bine. Am venit sambata cu avionul si totul a decurs excelent. Puisorul s-a comportat impecabil si pe drum si aici unde e asaltat de musafiri zgomotosi. Mananca si doarme la fel de bine, caldurile nu l-au doborat. Pare fericit.
Duminica vom avea botezul si luni plecam cu el la munte, in Retezat.

Noi diversificam de zor cu morcovi, mere, struguri din gradina bunicilor. Pe langa asta mai adaugam fulgi de orez in lapte (muls) si ne merge tare bine.

Am profitat ca sunt acasa si mi-am facut un control ginecologic. Nu am avut parte nici in sarcina si nici dupa.

Nu mai sunt la curent cu ce sa intampla pe forum, dar sper din suflet ca toata lumea e bine, sanatoasa!

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Buna dragelor,
Va salut pe toate de acasa, din Romania

E asa de bine. Am venit sambata cu avionul si totul a decurs excelent. Puisorul s-a comportat impecabil si pe drum si aici unde e asaltat de musafiri zgomotosi. Mananca si doarme la fel de bine, caldurile nu l-au doborat. Pare fericit.
Duminica vom avea botezul si luni plecam cu el la munte, in Retezat.

Noi diversificam de zor cu morcovi, mere, struguri din gradina bunicilor. Pe langa asta mai adaugam fulgi de orez in lapte (muls) si ne merge tare bine.

Am profitat ca sunt acasa si mi-am facut un control ginecologic. Nu am avut parte nici in sarcina si nici dupa.

Nu mai sunt la curent cu ce sa intampla pe forum, dar sper din suflet ca toata lumea e bine, sanatoasa!

Manu bine ati venit!!! Ma bucur ca ii prieste lui Radu "pe la noi" Tu din ce oras esti? Cat stati? Poate veniti si in excursia din septembrie la munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Olishka multumim!
Eu sunt din Timisoara. Ar fi super sa putem veni si noi la munte cu gashca, dar noi plecam in 28 august.

Sper sa mergeti cat mai multe si se va simtiti super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Aris, bestiala jucaria, acu imi trebuie si mie ... Sa nu te superi (dar poti sa rizi de mine cit de tare vrei), da din ciclul "Aris machiata si Aris nemachiata"...io nici pina azi nu stiu care dintre cei doi barbati care apar in pozele voastre e tati lui Alexandros si care e unchiul... cel cu barba mare este...cine?

Manuela, bine ati revenit in tara si felicitari pentru diversificare.

Eu cred ca imi bag picioarele in ea supa, ca se strimba de numa-numa, miine incerc oleaca de morcov fiert (desi daca constipa...e cam naspa) si daca face la fel, poimiine incerc cu mar ras. Se strimba si scuipa de zor - altfel, deschide gura cind vede lingurita, dar ei i se pare joaca, si de fiecare data e super dezamagita de continut.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna

La multi ani sarbatoritilor zile
Intru si eu sa va citesc asa la viteza ca de cateva zile am o durere ingrozitoare de cap si nu am chef de nimic
Novus pe noi poti sa ne stergi de pe lista,nu putem veni in nici o perioada.Sotul vine acasa abea pe 12 asa ca ramane pe anul viitor

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Si eu as veni la marea intalneala, doar ca in perioada aceea vom merge la mare...daca totul decurge bine...

Mergi la inceput